בית פורומים ביתר עילית שלנו

ראש עיריית ביתר מאיר ברונשטיין תעשה חסד איתנו ולך הביתה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2023 13:24 לינק ישיר 
ראש עיריית ביתר מאיר ברונשטיין תעשה חסד איתנו ולך הביתה

החבר הכי טוב שלי גר ברחוב חכמת אליעזר נכנס לוויכוחים עם אשתו אם לעזוב לדרום או לא , נמאס לו מעבודות הבניה הבלתי חוקיות והלא נגמרות מעליו ומצדדיו, אין לו כבר חניה מרוב יחידות דיור, כל שבוע הפסקת חשמל מעומס על ההזנות של חברת החשמל , הביוב ברחוב עולה ונשפך לרחוב ועיריית ביתר החליטה שזה שטח פרטי והיא לא מטפלת בסתימות ביוב , למרות שעיריית ביתר גובה ארנונה מלאה אומנם לא מכולם זה מאוד תלוי כמה אתה מקושר והיחידות אם נבנו על ידי עסקן ועוד דברים שמסריחים אך בסך הכול החבר טוען שנמאס לו לגור באתר בניה ואשתו אומרת שהיא לא רוצה בגלל הילדים שלא לנתק אותם מהחברים , כל הזכויות שמורות לראש העיר שלנו איזה כיף שאין כמוהו , הכול רקוב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2023 20:34 לינק ישיר 

www.atzuma.co.il/simroelhabit

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2023 13:33 לינק ישיר 

איזה כיף לתת לבן של עסקן לבנות איך שבא לו ואחר כך כל הקהילה בוחרת בך על מלא ואין כאן שוחד בחירות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2023 13:30 לינק ישיר 

ראיתם פעם עירייה שמתעלמת מבניה בלתי חוקית ביודעין ? ראיתם פעם עירייה שיודעת שבונים 3 קומות מעל כמעט כל בניין כמו עכשיו ברחוב שמן למאור ומתעלמת? ראיתם פעם עיריה שמודיעה על רחובות שלמים שזה שטח פרטי? ראיתם פעם עיריה כל כך הזויה שלא עושה כלום מבחינת זהירות בדרכים - אם לא ראיתם בואו לביתר ותראו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2023 13:27 לינק ישיר 

ואני שואל את עצמי איפה לעזאזל משטרת ישראל בתמונה, אם הייתי בעד הרפורמה המשפטית בעבר , היום אני מבין שטעיתי אסור שתהיה רפורמה משפטית תארו לכם שראש העיר גם מקושר לשר שמינה שופט ...אה חשבתם על זה , גם ככה התושבים סובלים מאוד ואולי יש קצת פחד מהחוק אבל ממש קצת אם היתה רפורמה משפטית גם הקצת הזה היה נעלם , נצחוני בניי נצחוני

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > ראש עיריית ביתר מאיר ברונשטיין תעשה חסד איתנו ולך הביתה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext