| נשלח ב-10/10/2023 13:27 |
|
| |
ברל'ה קרומבי: שאפו לכח קפלן
ברלה קרומבי: רוצה להגיד מילה טובה לכח קפלן. פגשתי אתמול חבר מבני נצרים, סיפר שהיו נצורים בחג תחת יריות. 6 שעות. פתאום הגיעו מתנדבים עם נשקים, נלחמו כמו אריות ושחררו אותם. כשנגמר הקרב שאלו איך הגיעו המלאכים. אמרו מהקבוצות של כח קפלן. יש לנו קבוצות לפי אזורים, חילקנו ישובים והגענו. אני מצדיע!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2023 13:28 |
|
| |
| מכמונת כתב: |  | ברלה קרומבי: רוצה להגיד מילה טובה לכח קפלן. פגשתי אתמול חבר מבני נצרים, סיפר שהיו נצורים בחג תחת יריות. 6 שעות. פתאום הגיעו מתנדבים עם נשקים, נלחמו כמו אריות ושחררו אותם. כשנגמר הקרב שאלו איך הגיעו המלאכים. אמרו מהקבוצות של כח קפלן. יש לנו קבוצות לפי אזורים, חילקנו ישובים והגענו. אני מצדיע!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2023 14:19 |
|
| |
גם בעת מלחמה, יש כאלו שאינם שוכחים לשחות ברפש הפוליטיקה נלחמתם? יופי גם חיילים ימניים נלחמו, דם יהודי נשפך כמים ללא הבחנה בין ימין לשמאל מה הענין ב"שאפו לכח קפלן"?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2023 14:48 |
|
| |
היום היא''צ של הבארדיטשעבער רב זיע''א יום לדון לכף זכות גם את רשעי ישראל שלחמו נגד התורה ובעד רשעי בג''צ כל החודשים האחרונים ועתה מתגלה פרצופם היפה זכותו תגן עלינו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2023 16:40 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | גם בעת מלחמה, יש כאלו שאינם שוכחים לשחות ברפש הפוליטיקה נלחמתם? יופי גם חיילים ימניים נלחמו, דם יהודי נשפך כמים ללא הבחנה בין ימין לשמאל מה הענין ב"שאפו לכח קפלן"? |
|
בגלל שהסיתו נגדם וקראו להם "בוגדים". אז חשוב להראות שזה לא נכון. כמו שאמר ביבי על רבין ותומכי אוסלו: הם לא בוגדים, הם טועים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2023 18:21 |
|
| |
זה לא כל כך הזמן, אבל הם באו להגן על קיבוצים שמאלניים איך זה מראה בדיוק אם הם בוגדים או לא? ואני רק שואל, לא קובע, מה היה אם היה מדובר בהתנחלות האם הם היו מחרפים את נפשם להציל את אותם מתנחלים כי אני ממש לא רואה הבדל בין המתנחלים - שגרים במקומות מסוכנים, לבין אותם קיבוצים הנמצאים חמש דקות מעזה.
|
|
|
|
|