בית פורומים בחדרי חרדים

כתבי התקשורת השמאלנית כבר לא יכולים להתאפק יותר..

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2023 10:23 לינק ישיר 
כתבי התקשורת השמאלנית כבר לא יכולים להתאפק יותר..

וה"פלא" הגדול.. בדיוק אותם אלו שרדפו עד עתה את ביבי בכיוון המשפטי בתיקי האלפים.. וברפורמה המשפטית, כל יום בלי להחסיר יום אחד, הם בדיוק אותם אלו שממשיכים עכשיו בתביעות להתפטרות מיידית בגלל הכשלון המודיעיני על החמאס.
אין להם זמן להמתין עד אחרי המלחמה, אולי הם מרגישים שהמלחמה תקח הרבה זמן, והם יצטרכו לראות עוד הרבה זמן את פניו של ביבי כראש ממשלה.

זה כבר מזמן לא ענין של "הצדק צריך להיעשות" וביבי כן טוב או לא טוב בתפקיד שלו.
זה כרגיל "רק לא ביבי" כי הוא ראש ממשלה ימני יותר מידי זמן, וכי הוא מצליח יותר מידי לנצח את מתמודדי השמאל
עכשיו הצבועים האלו מצאו עוד טענה, זה כל הסיפור, עובדה, אותם אנשים, עם קריאות אחרות כל פעם.

גיא פלג, המסיתן הקבוע נגד ביבי "אין לי ברירה (מסכן..) אלא להגיד שביבי מסוכן למדינת ישראל"

הכתב שאל אמסטרדמסקי "ביבי לא מבין שהוא סיים את תפקידו ההיסטורי, האיש הזה לא יוכל יותר להראות את פרצופו"
www.bhol.co.il/news/1610717

וכל זה אחרי שחשבנו שבעת משבר כה גדול, נגמר ה"ימין-שמאל", כולם הבינו שערבים זה הבעיה ולא הימין, וכולם הבינו שבעת צרה כולם מתאחדים
אבל כמה, כמה אפשר לאלף חתול לעמוד על שתי רגלים, וכמה אפשר לאלף כתב תקשורת שמאלנית אכול שנאה, לחכות רק עוד קצת.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2023 12:26 לינק ישיר 

אני ממזמן לא מתרגש שלועגים בסגנון הזה "כולם טיפשים ורק אתה החכם".
ומי שמתרגש מזה, כדאי שילמד כמה דברים בסיסיים.
(הרי באותה מידה אפשר ללעוג למיעוט היהודי הדתי מול אוכלוסיית העולם..)
רוב בני האדם נעדרי יכולת לחשוב בצורה חופשית ועצמאית, הם שבויים באמונות, מחנאות, קונספציות, אידיאולוגיות. 
אדם צריך לשאוף להיות מסוגל לשנות את דעתו מן הקצה לקצה על בסיס נתונים.
לצערנו, רוב בני האדם אינם מסוגלים לכך.
כמובן שאף יצור אנוש אינו חף מטעויות. 
אבל יש הבדל בין מי שטועה פה ושם, לבין מי שטועה באופן עקבי ואקוטי מול נתונים ברורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2023 11:48 לינק ישיר 

לא חסרים פה חכמים בפורום שאתה צריך להרחיק לכת.
כולם כאן חכמים כולם נבונים וכל אחד ראוי להיות ראש ממשלה
כמה חבל שהציבור אינו יודע כמה חכמה שורה כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/10/2023 10:22 לינק ישיר 

חשבתי על עוד שם. קלמן ליבסקינד. אבל הוא כנראה לא ירצה להיות ראש ממשלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 16:44 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
 מבחינת ראשות ממשלה הייתי נותן אפילו לפייגלין לפחות לנסות ולראות אם דרכו באמת מסוכנת או שהיא דווקא הגיונית יותר.

כדי לוודא שהוא לא יתפרע יותר מדי על ההתחלה הייתי דואג לאיזונים כלשהם ואולי מגביל את זה בזמן בשלב ראשון אבל העיקרון מובן.

בכל מקרה, שום דבר לא באמת מונע לשים את החברה' האלה בקבינט ולמנות את עופר וינטר/דוד דיני כרמטכ"לים במקום הכושלים שיש לנו עכשיו.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 29/10/2023 16:17:12

נחמד.
אבל הם יותר מתאימים להיות במל"ל.
פייגלה בכלל צריך לכתוב ספרים או להיות שר הפילוסופייה.
ועם בריק יש לי בעיה כי הוא תמך בהתנתקות ועד היום הוא לא מסכים להודות שזו הייתה טעות.
וניכר שחסר לו תבונה מדינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 16:38 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
יכול להיות, השאלה היא מה האלטרנטיבה שלך. מי לדעתך יכול להיות מנהיג שהימין ישים בראשו וייצא לך משהו שונה (כשתענה תדמיין שאני מציע לך אדם חזק, אידאולוג, איש עשייה מוכחת ועם עבר צבאי מפואר - לדוגמה אריק שרון).

זה בדיוק הקיבעון שנכנסו אליו.
הרי גם ביבי היה חסר ניסיון בכהונתו הראשונה כרה"מ.
קח למשל את צביקה פוגל עכשיו, יש לו הרבה יותר ניסיון ממה שהיה לביבי אז.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 16:14 לינק ישיר 

מבחינת ראשות ממשלה הייתי נותן אפילו לפייגלין לפחות לנסות ולראות אם דרכו באמת מסוכנת או שהיא דווקא הגיונית יותר.

כדי לוודא שהוא לא יתפרע יותר מדי על ההתחלה הייתי דואג לאיזונים כלשהם ואולי מגביל את זה בזמן בשלב ראשון אבל העיקרון מובן.

בכל מקרה, שום דבר לא באמת מונע לשים את החברה' האלה בקבינט ולמנות את עופר וינטר/דוד דיני כרמטכ"לים במקום הכושלים שיש לנו עכשיו.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 29/10/2023 16:17:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 15:37 לינק ישיר 

יכול להיות, השאלה היא מה האלטרנטיבה שלך. מי לדעתך יכול להיות מנהיג שהימין ישים בראשו וייצא לך משהו שונה (כשתענה תדמיין שאני מציע לך אדם חזק, אידאולוג, איש עשייה מוכחת ועם עבר צבאי מפואר - לדוגמה אריק שרון).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 15:14 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

חריף_ומקשה כתב:
ההתנהגות שלהם תשאיר את ביבי מנהיג מחנה הימין לעוד עשורים. 
כי טבע האדם לגונן על מנהיג המחנה שלך כאשר המחנה השני מתקיף אותו באופן לא-רציונלי מתוך שנאה חולנית
וכך מה שהיה הוא שיהיה. אף מחנה לא יתפקח.
הימין יישאר שבוי בידי משיח השקר. והשמאל יישאר אותו שמאל. והמדינה תמשיך להתדרדר לתהום..

לגמרי, אני כבר כמעט מתחיל לחשוב שכל האובססיה כלפיו היא סוג של קונספירציה שרקח עם הרלבי"ם כדי שיישאר בשלטון ככל הניתן...

שנים רבות שאני לא שולל את הקונספירציה שחלקים בשמאל הקיצוני בכוונה מתקיף את ביבי בצורה שמעוררת סלידה, כדי לגרום לימין לאחד שורות ולהשאיר את ביבי כמנהיג הימין, ובכך הם בעצם מסרסים את הימין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 12:49 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
כי טבע האדם לגונן על מנהיג המחנה שלך כאשר המחנה השני מתקיף אותו באופן לא-רציונלי מתוך שנאה חולנית
הימין יישאר שבוי בידי משיח השקר. והשמאל יישאר אותו שמאל. והמדינה תמשיך להתדרדר לתהום..

לגמרי, אני כבר כמעט מתחיל לחשוב שכל האובססיה כלפיו היא סוג של קונספירציה שרקח עם הרלבי"ם כדי שיישאר בשלטון ככל הניתן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 11:59 לינק ישיר 

כלום לא השתנה או ישתנה. הם לא עצרו לרגע. אפילו לא ליום אחד. מהרסייך ומחריבייך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 10:49 לינק ישיר 

ורק נתניהו ב"חוצפתו" 'עבר קו אדום' - כאשר הוא מתגונן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2023 10:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כתבי התקשורת השמאלנית כבר לא יכולים להתאפק יותר..
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext