|
|
| נשלח ב-29/10/2023 10:23 |
|
| |
כתבי התקשורת השמאלנית כבר לא יכולים להתאפק יותר..
וה"פלא" הגדול.. בדיוק אותם אלו שרדפו עד עתה את ביבי בכיוון המשפטי בתיקי האלפים.. וברפורמה המשפטית, כל יום בלי להחסיר יום אחד, הם בדיוק אותם אלו שממשיכים עכשיו בתביעות להתפטרות מיידית בגלל הכשלון המודיעיני על החמאס. אין להם זמן להמתין עד אחרי המלחמה, אולי הם מרגישים שהמלחמה תקח הרבה זמן, והם יצטרכו לראות עוד הרבה זמן את פניו של ביבי כראש ממשלה.
זה כבר מזמן לא ענין של "הצדק צריך להיעשות" וביבי כן טוב או לא טוב בתפקיד שלו. זה כרגיל "רק לא ביבי" כי הוא ראש ממשלה ימני יותר מידי זמן, וכי הוא מצליח יותר מידי לנצח את מתמודדי השמאל עכשיו הצבועים האלו מצאו עוד טענה, זה כל הסיפור, עובדה, אותם אנשים, עם קריאות אחרות כל פעם.
גיא פלג, המסיתן הקבוע נגד ביבי "אין לי ברירה (מסכן..) אלא להגיד שביבי מסוכן למדינת ישראל" הכתב שאל אמסטרדמסקי "ביבי לא מבין שהוא סיים את תפקידו ההיסטורי, האיש הזה לא יוכל יותר להראות את פרצופו"
www.bhol.co.il/news/1610717וכל זה אחרי שחשבנו שבעת משבר כה גדול, נגמר ה"ימין-שמאל", כולם הבינו שערבים זה הבעיה ולא הימין, וכולם הבינו שבעת צרה כולם מתאחדים אבל כמה, כמה אפשר לאלף חתול לעמוד על שתי רגלים, וכמה אפשר לאלף כתב תקשורת שמאלנית אכול שנאה, לחכות רק עוד קצת.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2023 12:26 |
|
| |
אני ממזמן לא מתרגש שלועגים בסגנון הזה "כולם טיפשים ורק אתה החכם". ומי שמתרגש מזה, כדאי שילמד כמה דברים בסיסיים. (הרי באותה מידה אפשר ללעוג למיעוט היהודי הדתי מול אוכלוסיית העולם..) רוב בני האדם נעדרי יכולת לחשוב בצורה חופשית ועצמאית, הם שבויים באמונות, מחנאות, קונספציות, אידיאולוגיות. אדם צריך לשאוף להיות מסוגל לשנות את דעתו מן הקצה לקצה על בסיס נתונים. לצערנו, רוב בני האדם אינם מסוגלים לכך. כמובן שאף יצור אנוש אינו חף מטעויות. אבל יש הבדל בין מי שטועה פה ושם, לבין מי שטועה באופן עקבי ואקוטי מול נתונים ברורים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2023 11:48 |
|
| |
לא חסרים פה חכמים בפורום שאתה צריך להרחיק לכת. כולם כאן חכמים כולם נבונים וכל אחד ראוי להיות ראש ממשלה כמה חבל שהציבור אינו יודע כמה חכמה שורה כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2023 10:22 |
|
| |
חשבתי על עוד שם. קלמן ליבסקינד. אבל הוא כנראה לא ירצה להיות ראש ממשלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 16:44 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | מבחינת ראשות ממשלה הייתי נותן אפילו לפייגלין לפחות לנסות ולראות אם דרכו באמת מסוכנת או שהיא דווקא הגיונית יותר.
כדי לוודא שהוא לא יתפרע יותר מדי על ההתחלה הייתי דואג לאיזונים כלשהם ואולי מגביל את זה בזמן בשלב ראשון אבל העיקרון מובן.
בכל מקרה, שום דבר לא באמת מונע לשים את החברה' האלה בקבינט ולמנות את עופר וינטר/דוד דיני כרמטכ"לים במקום הכושלים שיש לנו עכשיו.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 29/10/2023 16:17:12 |
|
נחמד. אבל הם יותר מתאימים להיות במל"ל. פייגלה בכלל צריך לכתוב ספרים או להיות שר הפילוסופייה. ועם בריק יש לי בעיה כי הוא תמך בהתנתקות ועד היום הוא לא מסכים להודות שזו הייתה טעות. וניכר שחסר לו תבונה מדינית.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 16:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | יכול להיות, השאלה היא מה האלטרנטיבה שלך. מי לדעתך יכול להיות מנהיג שהימין ישים בראשו וייצא לך משהו שונה (כשתענה תדמיין שאני מציע לך אדם חזק, אידאולוג, איש עשייה מוכחת ועם עבר צבאי מפואר - לדוגמה אריק שרון). |
|
זה בדיוק הקיבעון שנכנסו אליו. הרי גם ביבי היה חסר ניסיון בכהונתו הראשונה כרה"מ. קח למשל את צביקה פוגל עכשיו, יש לו הרבה יותר ניסיון ממה שהיה לביבי אז.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 16:14 |
|
| |
מבחינת ראשות ממשלה הייתי נותן אפילו לפייגלין לפחות לנסות ולראות אם דרכו באמת מסוכנת או שהיא דווקא הגיונית יותר.
כדי לוודא שהוא לא יתפרע יותר מדי על ההתחלה הייתי דואג לאיזונים כלשהם ואולי מגביל את זה בזמן בשלב ראשון אבל העיקרון מובן.
בכל מקרה, שום דבר לא באמת מונע לשים את החברה' האלה בקבינט ולמנות את עופר וינטר/דוד דיני כרמטכ"לים במקום הכושלים שיש לנו עכשיו.

תוקן על ידי מצדרביעי ב- 29/10/2023 16:17:12
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 15:37 |
|
| |
יכול להיות, השאלה היא מה האלטרנטיבה שלך. מי לדעתך יכול להיות מנהיג שהימין ישים בראשו וייצא לך משהו שונה (כשתענה תדמיין שאני מציע לך אדם חזק, אידאולוג, איש עשייה מוכחת ועם עבר צבאי מפואר - לדוגמה אריק שרון).
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 11:59 |
|
| |
כלום לא השתנה או ישתנה. הם לא עצרו לרגע. אפילו לא ליום אחד. מהרסייך ומחריבייך..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 10:49 |
|
| |
ורק נתניהו ב"חוצפתו" 'עבר קו אדום' - כאשר הוא מתגונן...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2023 10:40 |
|
| |
ההתנהגות שלהם תשאיר את ביבי מנהיג מחנה הימין לעוד עשורים. כי טבע האדם לגונן על מנהיג המחנה שלך כאשר המחנה השני מתקיף אותו באופן לא-רציונלי מתוך שנאה חולנית וכך מה שהיה הוא שיהיה. אף מחנה לא יתפקח. הימין יישאר שבוי בידי משיח השקר. והשמאל יישאר אותו שמאל. והמדינה תמשיך להתדרדר לתהום..
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|