| נשלח ב-1/11/2023 13:21 |
|
| |
מה הסבירות שאנשי השמאל ראשי המחאה שותפים למחדל ביודעין?
האם יתכן באמת שאנשי שמאל, אלו שמנהלים את המחאה נגד ביבי עשו משהו ביודעין שלא למנוע את הטבח הנורא?
הרי הם דיברו מפורשות על הצורך להבעיר את המדינה, דיברו על שיהיו גופות ברחובות, פעלו נגד מדינת ישראל בכל העולם, החלישו את הצבא עם הידיעות על כך שיסרבו להתייצב לשירות, ועוד ועוד ועוד.
העובדה שבין הנרצחים והחטופים יש הרבה אנשי שמאל לא מפריכה את האופציה הזאת, כי כבר ראינו בעלי "אידיאלים" שמסכימים להקריב את נפשם והקרובים אליהם. גם העובדה שהם בסופו של דבר כן התייצבו לשירות (אחרי שעשו את הנזק...) גם היא לא הוכחה, כי אחרי שהשיגו את המטרה, כבר לא איכפת להם לחזור לשירות.
השאלה אם אכן עד כדי כך השמאל שולט במערכות המודיעין, ועד כדי כך שנאתם (העצמית ולימין) עצומה עד שתביא לשפיכות דמים שכזו (או שמא הם לא דימיינו שתהיה לאויב כזאת הצלחה)?
מפחיד לחשוב על זה.
תוקן על ידי בנשק ב- 01/11/2023 13:22:13
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2023 21:56 |
|
| |
פותח האשכול שואל: מה הסבירות שאנשי השמאל ראשי המחאה שותפים למחדל ביודעין?
שותפים באיזה מובן? אם בכך שהחמאס הבין ממחאות קפלן שאין צבא? את זה אומרים המוסלמנאצים עצמם! ראה למשל: https://rotter.net/forum/scoops1/814509.shtml
אם הכוונה שהבכירים במערכת הביטחון 'ביודעין' היו שותפים? זה נראה קונספירציה ורחוק מהמציאות. אבל.... באמת לא הגיוני שכל מערכות הביטחון לא ידעו כ-ל-ו-ם ? אנחנו יודעים ש: 1. גנרלים (שהם שמאל) עודדו סרבנות! 2. בעלה של שיקמה ברסלר הוא סגן ראש השב"כ. ורעייתו כתבה: תבדקו אותי "בספטמבר לא יהיה לכם צבא" ראש אמ"ן (טיפוס יהיר ושחצן - לפי הפרסומים הוא אבא של אחת מהמנהיגות של המחאה). גם שעות לפני האירוע, כשהם כבר ידעו בוודאות ש'משהו' מתרחש. הוא וראש השב"כ ואלוף הפיקוד לא נתנו התראה לחיילים בבסיסים (כולל לגדוד וסיירת גולני שהיו שם) להיכנס לכוננות. החיילים נרצחו, ראשיהם נערפו ונחטפו כשהם במיטותיהם. האם הם התכוונו שביבי יקבל 'מכה קלה בכנף' וזה בסוף יצא משליטה ונהיה טבח קטסטרופלי? על פנין נראה כקונספירציה. אבל ועדת החקירה הממלכתית תצטרך להפוך כל אבן, לבדוק כל כיוון כולל את האפשרות הזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2023 18:36 |
|
| |
אמרת בעצם את מה שאני אמרתי, במילים אחרות
אגב, הצבא לא היה סתם רדום, החמאס פעל בטקטיקות מרדימות ומטעות. הוא פרסם סרטונים של חיילי חמאס מתאמנים ברמה נמוכה ממש, קופצים לתוך עיגול אש וכאלה, עשה מידי פעם מטחים קטנים ובעיקר שמר על שקט בתמורה לכסף כאילו זה מטרתו
זה לא פוטר את הצבא ואלו שהיו ממונים על המודיעין, אבל זה קצת מסביר אותם. זה גם אומר שלא היה שום משת"פ או מסתערב בתוך ארגון החמאס שיספר למודיעין ולשב"כ על תוכנית החמאס. ואנחנו חשבנו שיש מודיעים ומשת"פים בכל מקום. מספיק היה במודיע אחד מתוך החמאס שהיה מספר 3 שעות לפני האירוע מה הולך לקרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2023 17:46 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | למה ללכת סחור סחור כשהדברים ידועים ומפורסמים?
ביבי במשך שנים העביר לחמאס מיליוני דולרים
סמוטריץ אמר שהחמאס הוא נכס והרשות הפלסטינית היא נטל.
ביבי חיזק את החמאס
ביבי אחראי לטבח.
כשבנט-לפיד-גנץ היו מובילי הממשלה לתקופה של שנה-שנה וחצי, הם נתנו לחמאס בדיוק את אותם הסכומים מידי חודש.. למה? כי אותם אלו מהשב"כ והמל"ל וראשי הביטחון שפמפמו לביבי שצריך לחזק את החמאס, פמפמו אותו דבר לראש הממשלה האהוב עליך - בנט-לפיד-גנץ אמרו להם, גם לימין וגם לשמאל, שחמאס שמקבל כסף הוא מוחלש ולא יתקוף אמרו להם שהרשות הפלסטינית מסוכנת פי כמה כי היא תנגוס חלקים מארץ ישראל ותבנה מדינה, ועדיף להשאיר את חמאס כמו שהוא כי הוא הרי שומר כל הזמן ולא תוקף ראשי הממשלה מימין ומשמאל נפלו באותו פח שטמנו להם, וכל שמאלני ששם אצבע מאשימה מול ביבי, חושף רק את השנאה החולנית שיש כאן לקרוב לחצי מדינה, מול האדם שניצח את השמאל 22 שנה.
אדגיש שאני בכלל לא מכור לביבי, ויש לי ביקורות עליו ואני כותב ואומר אותם אבל כשאני כותב ביקורת, זה בא אוביקטיבית, לכן אני נשמע שפוי כשאתה כותב ביקורת על ביבי, רואים שזה בא מכיוון של שנאה נטו, ולכן יוצא לך שטויות כמו מה שכתבת כאן.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/11/2023 00:38:25 |
|
לצד וויכוחים רבים שיש ךי איתך, אני מעריך אותך כאדם נבון. לכן מוזר לי שאתה מנסה להסביר ליהודי הזה (בהנחה שלא מדובר בטרול מצוי, כי לאחרונה קמו הרבה טרולים שמאלנים ובכל אתר חדשות הם דואגים לכתוב 100 תגובות לא ענייניות ועוסקות תמיד באותו אדם וכו). הרי גם אם ביבי העביר לחמאס פי 100 יותר מזוודות עם כסף, ונניח שביבי היה הולך לנשק את סינוואר מנשיקות פיהו. מה זה קשור לשאלה, למה הצבא שתפקידו לקבל מידע ולפעול למען בטחון התושבים, היה רדום לחלוטין לאורך כל התקופה? אם הצבא היה יודע, אולי היה פועל לפני כן; אם באותו רגע שנכנסו כבר היו מחכים להם חיילים, אפילו כמה ג'יפים, יתכן שאיזו כניסה אחת או שתיים מהפרצות היו נמנעות; אם הצבא היה מודע באותו זמן ממש, לפחות היו החיילים בבסיסים נלחמים ומונעים ולו במעט, את הטבח, הבזיון והנזק שהם עשו כשהם פרצו ושלטו כמה שעות/ימים בבסיסים הכי משמעותיים באזור. זו השאלה, וזה לא שאלה על החיילים שבבסיסים אלא על השבכ, המוסד ו/או המפקדים. יתכן שאף אחד לא אשם, אבל יתכן שמישהו שתק או תמך. אולי כן ואולי לא. בכל מקרה זו השאלה, והתשובה "ביבי העביר להם כסף" לא עונה בשום צורה על השאלה הזו. לכן השטויות של אותו פרו-לפיד לא עונות על השאלה, ולכן גם אינני מבין למה טרחת לנסות להסביר לו...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2023 12:53 |
|
| |
המחאות של שמאל גרמו למשטרה להתעסק איתם . להתעלם מאימונים והתראות .... לא מובן לאן נעלמו השב"כ יחידת 8200 ??
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2023 00:35 |
|
| |
| הירוק כתב: |  | | למה ללכת סחור סחור כשהדברים ידועים ומפורסמים?
ביבי חיזק את החמאס
ביבי אחראי לטבח.
|
|
כשבנט-לפיד-גנץ היו מובילי הממשלה לתקופה של שנה-שנה וחצי, הם נתנו לחמאס בדיוק את אותם הסכומים מידי חודש.. למה? כי אותם אלו מהשב"כ והמל"ל וראשי הביטחון שפמפמו לביבי שצריך לחזק את החמאס, פמפמו אותו דבר לראש הממשלה האהוב עליך - בנט-לפיד-גנץ אמרו להם, גם לימין וגם לשמאל, שחמאס שמקבל כסף הוא מוחלש ולא יתקוף אמרו להם שהרשות הפלסטינית מסוכנת פי כמה כי היא תנגוס חלקים מארץ ישראל ותבנה מדינה, ועדיף להשאיר את חמאס כמו שהוא כי הוא הרי שומר כל הזמן ולא תוקף ראשי הממשלה מימין ומשמאל נפלו באותו פח שטמנו להם, וכל שמאלני ששם אצבע מאשימה מול ביבי, חושף רק את השנאה החולנית שיש כאן לקרוב לחצי מדינה, מול האדם שניצח את השמאל 22 שנה.
אדגיש שאני בכלל לא מכור לביבי, ויש לי ביקורות עליו ואני כותב ואומר אותם אבל כשאני כותב ביקורת, זה בא אוביקטיבית, לכן אני נשמע שפוי כשאתה כותב ביקורת על ביבי, רואים שזה בא מכיוון של שנאה נטו, ולכן יוצא לך שטויות כמו מה שכתבת כאן.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/11/2023 00:38:25
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2023 00:02 |
|
| |
| הירוק כתב: |  | | למה ללכת סחור סחור כשהדברים ידועים ומפורסמים?
ביבי חיזק את החמאס
ביבי אחראי לטבח.
|
|
מניח שנתת לעצמך פידבק בהודעה הבאה וזה בטח גם מחמם לך את הלב. אם תרצה שגם אנחנו נשתתף במסיבה שארגנת לעצמך, אני מציע שכשעונים על שאלה כדאי להבין אותה. השאלה כאן הייתה ככה: "האם יש קשר בין התנהלות השמאל בשנה האחרונה, ובין המחדל של חוסר התושיה של צהל מול אירועי שמחת תורה תשפ"ד?". זו השאלה, אם יש לך מה לענות נשמח מאוד לשמוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2023 22:56 |
|
| |
אל תבלבל את הביביסטים עם עובדות.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2023 22:27 |
|
| |
למה ללכת סחור סחור כשהדברים ידועים ומפורסמים?
ביבי חיזק את החמאס
ביבי אחראי לטבח.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2023 15:29 |
|
| |
בזמן סכנה חייבים ללמד זכות על כל איש מישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2023 22:47 |
|
| |
לענ"ד, אם נהפוך את שאלת פותח האשכול, מ"האם השמאל עשה/עזר לטבח", ל"עד כמה השמאל עזר/רצה את הטבח", יתכן שהתשובות תהיינה אחרות. בשביל טבח כזה מתוכנן ומאורגן, יש סבירות גבוהה למידע רגיש מאוד שזלג. יתכן שהוא זלג באמצעות רוגלות למיניהן (אחרי הכל האיראנים חזק מאוד בעניים, וברור שיש להם מערכות ביטחון מצוינות), אבל יש גם סבירות גבוהה שהיו אנשים מבפנים שתרפדו כל פעולה (מומלץ לראות את הסרטים ולקרוא ראיונות, ברור שאפילו פעולה קטנה של הצבא הייתה מונעת הרבה מההרג, ובמקום שהצבא יפעל אפילו בדקה ה90 או אפילו אחרי האירוע, אנשי הצלה נהרגו אחרי כמה שעות טובות. בואו נאמר שהאזעקות כבר התחילו ב6:30, וב10 בבוקר יישובי העוטף אפילו לא ידעו שמסתובבים ביניהם מחבלים - את הדברים אני כותב אחרי שיחות עם לא מעט עוטפים...). עם זאת, גם אם מדובר במרגל חי, לא כל כך בטוח שמדובר בשמאלני מאוכזב (אודי אדיב2?). אחרי הכל, מרגלים יש בכל מקום. דבר נוסף, ההפגנות וההבטחות לא לשרת ולא לתמוך, וכבר אז דובר שאנשי שבכ ומוסד וכו מנסים לסרב פקודה (לגבי חיל האוויר, כמה ימים לפני הטבח, מפקד חיל האוויר זרק התראה לסרבנים, בגלל תרגיל צבאי גדול שהיה אמור להתרחש בזמן הקרוב). זה לא נראה לי נכון ברמת החיילים הפשוטים, ובוודאי לא בקרב הקרביים בחיילות השדה - אבל השמאל מפמפם כבר שנה שהוא היחיד בקצונה ובשבכ ובמוסד ובסייבר ואיפה לא... אז או שהם לא עבדו טוב או שהם לא עבדו בכלל. וגם אם שני הדברים לא נכונים, ההצהרות כשלעצמן מחלישות את העם ואת הצבא ומעודדות את האויב. לגבי המשך ההסתה נגד ביבי, ובכלל ההתנהלות החזירית של השמאל, זה ממשיך גם עכשיו (ברחוב שלי הבוקר היו 100 מדבקות נגד ביבי, עם שפה מגעילה כמיטב המסורת; וכבר הערב משפחות החטופים רוצות להתבצר בקרייה, כאילו אין שום סדרי ניהול מלחמה והחטופים הם הנושא היחיד שעומד לפני ישראל, וכאילו החזרה של החטופים בצורה לא אחראית, לא עלולה להמיט נזק פי כמה יותר גדול...). כל זה רק משדר כמה הטבח הזה לא באמת מזיז למישהו, וכן - לאותם אנשים שהחברים שלהם גרים בקיבוצים. אז אין כאן שאלה אם הם עשו הכל, אבל הנזק שלהם ודאי ויש סבירות שהיו זליגות חמורות יותר, וזו שאלה חשובה מאוד. לגבי הטענה, שאם כן למה גנץ וכו נכנסו לממשלה? התשובה פשוטה, שהמלחמה הזו בסופו של דבר נותנת הרבה שעות תקשורת למי שמנהל אותה, וסביר להניח שכשהיא תסתיים ינתו להעם להרגיש מנצח, והם לא רוצים להיות מחוץ למסיבה - בפרט שאנחנו רגע לפני הבחירות לרשויות המקומיות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2023 19:55 |
|
| |
מה שעוללו בקיבוצי 'השמאל', זה לא מפריך בכלל את המחשבה שמא אישי שמאל היו בתפקיד המעודדים - כי זו טעות 'קטנה' שקרתה, כי בעיני המחבלים אין באמת שום הפרש בין ימין לשמאל (כמו שהצדיקים תמיד אומרים: כולם יהודים!)
ואי לכך, החשש ניקר עדיין במוחנו, האם טיפוסים כמו ברק-חלוץ-גולן-הגב' מההפגנות ידם במעל הזה.
כאמור, הניכור והשנאה העזה שלהם, לכל דבר שבקדושה, עושה אותם מסוגלים להכל, להכל, אוי אוי אוי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2023 14:14 |
|
| |
גם דן חלוץ המטורף עשה כמה דברים, מלבד רכישת מניות.... היום הוא כבר "פוצץ" הורים שכולים....
|
|
|
|
|