| נשלח ב-6/11/2023 19:29 |
|
| |
מה זה הבלוף הזה "כיתור" עזה?
האם ביתרו ו"חתכו" את עזה גם בעומק האדמה? (לפחות עד לעומק הגיהנום....) אם מכתרים את עזה עילית, הרי עזה תחתית (500 ק"מ לדברי המומחים!) פרוסה לפניהם, ואני משער שראשי המרצחים הברברים כבר שוהים מזמן במנהרות שבעזה הדרומית... ושם הרי הכל פתוח מסיבות "הומונטריות"... אפשר לקבל הסבר?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2023 09:14 |
|
| |
מה הבעיה ? אנשים רוצים תשובות האם זאת מלחמה או פעולה כירוגית כמו בג'נין האם רוצים לכבוש ? או לא
האם ככה כובשים כאשר אומרים להם תעברו לצד השני של העיר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 16:09 |
|
| |
שאלת שאלה טובה. מן הסתם אני לא יודע הרבה יותר ממך וסתם מקשקש בלי להבין.
בתור התחלה צריך לשאול מה רוצים להשיג במבצע הזה?
הדבר הראשון שרוצים להשיג זה לפגוע בחמאס ובתשתיות החמאס. רוצים לעשות את זה עם מינימום פגיעה באזרחים, בעיקר בגלל הלחץ הבינלאומי.
אני מנחש שדבר שני שרוצים לעשות זה לפנות רצועת בטחון בצפון הרצועה.
מאחר שרוב התשתיות של החמאס והמפקדות נמצאות בצפון, נראה הגיוני לגרש את האזרחים מהצפון ואז להלחם מול החמאס, לחסל להם אנשים, להרוס להם מנהרות אתרי שיגור, מפקדות ומאגרי נשק.
כן, בהחלט יכול להיות שמנהיגי החמאס עברו לדרום הרצועה דרך המנהרות ואולי גם העבירו את החטופים לדרום ואולי אפילו למצרים. לא ברור מה ניתן לעשות כדי למנוע את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 15:50 |
|
| |
| momeir כתב: |  | לך תדע, זו עוד דוגמא קלאסית של 'חכמולוג' וחצוף! ציטוט: " וזה אחד הפאשלות הגדולות במלחמה.." . הוא יכל את אותו דבר לשאול בענווה,, מבלי להעביר ביקורת נחרצת על 'פאשלה גדולה' הבנאדם יושב בבית על כיסא נוח כולו מדושן עונג. כשאין לו שום מידע אמיתי מה קורה בשטח. כשהוא בכלל לא מעלה על דעתו שהוא או הילדים שלו צריכים להתגייס. גם אין לו שום בעיה שאחרים ימותו בשבילו. . אבל ביקורת בסגנון מזלזל ומתנשא אין לו בעיה! ואפילו עכשיו בזמן מלחמה, ככלב עשב על קיאו כן הכסיל שב על איוולתו , הוא לא יכול להתאפק. עם הטינופים המכוערים שלו נגד ביבי.
תוקן על ידי momeir ב- 07/11/2023 09:52:30 |
| אתה התבלבלת: אתה מתכוון לילדיו של ביבי שיושבים בנכר ונותנים לילדים של "לך תדע" להיות בחזית, אבל איני באה אליהם בטענות כי הם ירשו את התכונה הזאת מהסבא בן-ציון נתניהו שישב בארה"ב בזמן מלחמת השחרור ונתן לאחרים להקיז את דמם בחזית, אולי הם גם קיבלו משהו מהאמא הפסיכולוגית שאמרה: "שהמדינה הזאת תישרף בלעדי ביבי אנשים יישחטו במדינה" עכשיו ראינו שאנשים נשחטו למרות שביבי הוא ראש ממשלה ואולי בגלל המדיניות שהוא נקט בה?, אתה שוב מתבלבל ביני לבין ביבי, שבלי בושה בזמן המלחמה מתח ביקורת על צהל ועל השב"כ . אתה איש מלוכלך תרתי משמע, מושתן וזב חוטם שמשתתף באופן קבוע במכונת הרעל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 09:45 |
|
| |
בושה!
לך תדע, זו עוד דוגמא קלאסית של 'חכמולוג' וחצוף! ציטוט: " וזה אחד הפאשלות הגדולות במלחמה.." . הוא יכל את אותו דבר לשאול בענווה,, מבלי להעביר ביקורת נחרצת על 'פאשלה גדולה' הבנאדם יושב בבית על כיסא נוח כולו מדושן עונג. כשאין לו שום מידע אמיתי מה קורה בשטח. כשהוא בכלל לא מעלה על דעתו שהוא או הילדים שלו צריכים להתגייס. גם אין לו שום בעיה שאחרים ימותו בשבילו. . אבל ביקורת בסגנון מזלזל ומתנשא אין לו בעיה! ואפילו עכשיו בזמן מלחמה, ככלב עשב על קיאו כן הכסיל שב על איוולתו , הוא לא יכול להתאפק. עם הטינופים המכוערים שלו נגד ביבי.
תוקן על ידי momeir ב- 07/11/2023 09:52:30
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 09:29 |
|
| |
| קרצטיונא כתב: |  | האם ביתרו ו"חתכו" את עזה גם בעומק האדמה? (לפחות עד לעומק הגיהנום....) אם מכתרים את עזה עילית, הרי עזה תחתית (500 ק"מ לדברי המומחים!) פרוסה לפניהם, ואני משער שראשי המרצחים הברברים כבר שוהים מזמן במנהרות שבעזה הדרומית... ושם הרי הכל פתוח מסיבות "הומונטריות"... אפשר לקבל הסבר? |
| עזוב אותך מהמומחים שטוענים שגודלה של עזה תחתית היא 500 ק"מ-הם בטח חושבים שכל המזוודות עם הכספים שביבי אישר לקאטרים להעביר לחמאס הלך לבנייה של עזה תחתית, אבל בפועל חלק גדול מהכסף נגנב ושוכב בבנקים ערביים וכו'. אשר לדרום עזה: המחבלים שם עוברים גם במעברים רגילים לא צריך את המנהרות לשם כך וזה אחד הפאשלות הגדולות במלחמה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 08:48 |
|
| |
פצקו, מסכים אתך לגמרי. יש הבדל בין "שאלות מתוך סקרנות או אכפתיות" שהן בהחלט לגיטימיות לגמרי. ואדרבה.... לבין ביקורות בסגנון מזלזל כמו: " מה זה הבלוף הזה של כיתור עזה" סגנון הכתיבה של ה'חכמלוגים' הללו מעלה לי את הסעיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2023 08:40 |
|
| |
כיתור תימרון
כל מיני שמות שלאזרח לא ברור מה הם אומרים ?
השאלה מה עם ה 50,000 המחבלים שמתחת לקרקע וכן גם בדרום עזה לא רק במחצית של צפון עזה
( 1 ) איך מפרקים את המנהרות ומחסלים את ה 50,000 המחבלים
( 2 ) מה עם המחצית של דרום עזה
( 3 ) מה עם ציר פילדלפי
( 4 ) גם אם נניח ששולטים בעזה רבתי בעזה עילית ובעזה תחתית מה שברור מאוד שאפילו לא מתחיל לקרות עכשיו
מה קורה עם השליטה בעזה
בשום מקום בעולם אין דבר כזה איזור ללא שליטה אזור ללא שליטה זה פורענות נצחית
יש לשלוט בעזה
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2023 23:35 |
|
| |
אני לא מבין מה לא לגיטימי לשאול שאלה עניינית.
יש ניקים שכל שאלותיהם נועדו להשיג בעקיפין מטרה מסוימת, או לנגח בציניות ציבור או גוף מסוים,או סתם להטריל.
אבל לשאול שאלה תמימה סתם מתוך סקרנות או אכפתיות? אני לא רואה בזה שום פגם, במחילה.
הפורום צריך להיות מקום שבו אנשים מרגישים נוח לומר את אשר על ליבם, ואת אשר בדעתם.
לא מקום בו אנשים צריכים לפחד מהתקפות של כותבים אנטי-דתיים, ולא מקום בו סתם סותמים לאנשים את הפה כי "מי אתה בכלל".
אחרי שמחת תורה האחרון, יש אנשים שאיבדו את האמונה בכך שבכירי צה"ל מבינים יותר מהם.
תוקן על ידי פצקו ב- 06/11/2023 23:40:25
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2023 22:58 |
|
| |
התנאי בשנים האחרונות לקבלת אישור כתיבה בפורום הוא התחייבות לכתוב כמה שיותר שטויות על דברים שאתה כמה שפחות מבין בהם. לא רק בענייני בטחון ומדיניות, גם ביהדות, למשל. כך אנחנו נראים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2023 22:16 |
|
| |
גיוולעדיג
וואו , פיששש... איזה חכם! איך לא חשבו על זה. אתה מוזמן לאסוף את כל החבר'ה מהשכונה/מהכוילל/מהשטיבל/מהמקווה לחסום, לכתר, להשמיד... קדימה...
תוקן על ידי momeir ב- 06/11/2023 22:16:36
תוקן על ידי momeir ב- 06/11/2023 22:17:22
|
|
|
|
|