בית פורומים בחדרי חרדים

אדם תועד משחית תמונות של נשים חטופות בבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/11/2023 14:46 לינק ישיר 
אדם תועד משחית תמונות של נשים חטופות בבני ברק

במשטרה התקבל דיווח על חשוד שמשחית תמונות של נשים חטופות שנתלו ברחוב חזון איש בבני ברק. שוטרים פתחו בסריקות לאיתור החשוד ונפתחה חקירה.

(לירן לוי ואדם קוטב)

תוקן על ידי מכמונת ב- 12/11/2023 14:47:30

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 09:45 לינק ישיר 
פלדלפי

איש_חשוב כתב:

לחכות יום יומיים והמודעה תעוף ברוח או בגשם 
או להשתמש בשיטה הישנה והידועה לתלות על זה פשקווילים גדולים נגד הפיאה נוכרית 

יכול להיות שמי שתלה את השלטים לא הכי חכם שהלך לתלות בב"ב 
ואולי הוא בכלל חשב שאין בעיה הרי זה לא תמונות עירום אלא נשים רגילות 
אבל זה שתלש בטוח שטיפש ! 

רעיון די נחמד, צריך להציע אותו למשטרה, הנכנסת למאה שערים תוך 60 שניות מתליית דגל פלסטין כדי לתלוש אותו.
שיחכו שהרוח תעיף אותו, והגשם ירטיב אותו.
הכלל הוא, לכל אחד יש את הדברים הבוערים בו, שהוא לא יכול להמתין לחסדי הגשם והרוח..
(יודגש שאני מתעב את תולי דגלי החמאס)

כתבת מי יותר טיפש התולה או התולש
השאלה אינה מי יותר טיפש, אלא מי פחות ירא שמים, אין טפשים בבני ברק, אל דאגה.
אגב, אני בטוח שכל אחד מאיתנו לא היה רץ לתלוש, יותר נכון לכסות בספריי שחור את התמונות האלו.
אבל יחשוב כל אחד איך היה מתנהג אילו היה מדובר בבית הכנסת שלו, בו הוא מתפלל / לומד כל היום, ומישהו בא ומדביק עליו תמונות נשים (למרות שהן נחטפו, עונו, נרצחו, זה לא מצדיק!)

להיכנס למאה שערים למחוק שלטים זו חוכמה? לדעתי זו טפשות!! 
להיכנס למאה שערים לביקורת מס או עצירה של פורעי חוק זה חובה 
אבל למחוק גרפיטי שאחרי שעה עושים חדש זה נטו משחק כבוד להראות מי השולט וזהו! 

כשיש פשקווילים של מחלוקת ושינאת חינם לא ראינו כזאת התלהבות למחוק 
 לא כל אחד הוא פנחס ולא כל מודעה זה זמרי 
וכבר ראינו לא מעט פעמים שאלו שהיו הכי קיצוניים וקפצו על כל תמונה של ילדה קטנה נתפסו בסוף במעשים הכי נוראיים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 01:34 לינק ישיר 

אסור להשחית את התמונות, אבל משפחות החטופים צריכות לדעת שבמידה והן מעוניינות שהציבור החרדי ייטלו חלק בהפגנות וכו' לשחרור החטופים? עליהם לעשות כל אשר לאל ידם שלא לחלל את השבת בהפגנות למען שחרור החטופים 2. העצה שהייתי נותנת למשפחות היא: שבאזורים החרדים לתלות את הפרטים של החטופים בלי התמונות...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/11/2023 01:38:55

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 01:06 לינק ישיר 

אם הפתרון הוא לרסס את זה באישון לילה
אפשר לסכם ולומר, שהצלם שצילם ופרסם, הוא זה שגרם לחילול שם שמים.
לא כל דבר צריך לצלם ולפרסם

בקשר לשריפת הפאות, מבלי להיכנס לשאלת מה צנוע יותר, אני מכבד את אלו שחושבים שמטפחת צנועה יותר, ולומר "השורף פאות אינו אלא חולה נפש", זה אגרסיביות מיותרת, וכדאי לזכור את מאמר חז"ל הפוסל וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 00:41 לינק ישיר 

קראתי כל מילה ממה שכתבת, אני משתדל לכבד את התוכן שעליו אני מגיב. יתכן שבסרטון רואים אחרת ממה שאני תיארתי, לא צפיתי בסרטון. אני מקווה ששום בית כנסת חרדי בבני ברק לא תולה מיוזמתו תמונות כאלה של נשים, וגם אתה מציין שלא ראוי ולא חכם (אני מדגיש שאני תופס את הדברים על פי התמונות שאני רואה באזור מגוריי). מה שנראה לך קונספירציה רחוקה, לי נראה סביר מאוד (אתה מרשה לי?), ותרשה לי לפקפק בקביעה שאם זה היה קטרה בלילה זה לא היה מעורר הדים ומתפרסם. "צריך להתייעץ עם גדולי הדור" זו התחמקות מלדון במקרה ובתגובה ההולמת. כי יתכן שהוא התייעץ עם גדוחי הדור ויתכן שאף אחד לא התייעץ איתם, ויתכן גם שלו היו מתייעצים זו הייתה תשובתם. השאלה כאן היא: נניח שאתה גדול הדור, מה היית עונה?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 00:05 לינק ישיר 

לא ברור אם קראת את כל מה שכתבתי, או שהגבת כאחוז דיבוק עוד בטרם קראת. כתבתי בצורה הברורה ביותר שזה גם אסור וגם מטופש, וברור לכל אדם שפוי אשר בשם חרדי יכונה, שאין מקום בבני ברק וקל וחומר בשערי בית כנסת לתמונות נשים מכל סוג שהוא!

רק אחר שהנזק כבר נעשה, והיות שמדובר בסוגיה רגישה ביותר בימים אלו בציבור הישראלי, וגם אין זה מכשול גדול לעוברים ושבים (כנ"ל בהרחבה), יש להתייעץ עם גדולי הדור כיצד להסיר את המפגע בצורה שקטה ונאותה, וכאשר הצעתי פתרונות לעיל, ללא חילול שם שמים ברבים.

אותו אדם שתלש עשה זאת בפרהסיה ובצהרי היום, לעיני כל. טבעי הדבר שמישהו ישלוף מצלמה ויתעד את החרפה. גם היו כאלה שניסו להסביר למשוגע שהוא עושה חילול ה' נורא ואיום. מיותר לומר שהקונספירציה שלך מגוחכת. השלט נתלה ע"י בית הכנסת, ומטעמו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 21:16 לינק ישיר 

ספרא, אהבתי איך אתה צובע את הסיפור בצבעים שמתאימים לטיעונים שלך, ואחר כך מפטיר בתרעומת על מי ששורף פאות. לענ"ד בשני הדברים אתה מסדר את העובדות לפי מה שנוח לך, וסביר מאוד שהסיפורים שונים קצת ממה שאתה מתאר. ממה שאני רואה באזור מגוריי (בעיר חילונית), תמונות החטופים הן פוסטרים בגודל A4 או יותר, עם תמונות פנים, בדרך כלל כשאדם (ללא קשר לגיל ומין) נמצא במיטבו, מרשים ומחייך. בהתאם, קיימות גם תמונות של צעירות נאות מקושטות (לא באופן פרוץ, אבל גם לא באופנת מאה שערים). למותר לציין, שבציבור החרדי לא נהוג לתלות בפרהסיא שום תמונה של אשה בשום מצב, ועל זה כשלעצמו לגטימי, ומותר (וצריך) להתעקש על זה. אם זה מה שנהוג, אז זה מה שעושים. לא בודקים 50 פעם כמה התמונה מושכת, אלא פשוט אוסרים הכל. זה מאוד פשוט (אדרבה, אני תמה על אנשים שמתירים פאה נוכרית ונלחמים בשלטי פריצות, והרי תמונה של מקום התורף אינה אלא תמונה - בדיוק כמו שפאה אינה שיער...). כמובן שזה לא נוגע ולא פוגע בכבוד החטופים, כי יש 240 חטופים ובכל מקרה לא תיתלנה 240 תמונות. לגבי האדם שתלש, אינני יודע מי החליט שהדבר נעשה בכוח ובפרסום. אדרבה, אני חושש שהתמונות נתלו במזיד וכל הזמן דאגו לצלם את האדם שיתלוש (כידוע שהשמאל לא באמת אבל או מביע סולידריות. כל מי שמכיר את תקשורת השמאל יודע זאת היטב). הם עשו את הפעולה פעמיים לאחרונה: פרסמו בכוח בשם ביבי משהו שמאפשר להבין שכוחות הביטחון אשמים, ואז החלו לנבוח עליו. בנוסף הם הכניסו לפה של השר אליהו משהו על הפצצה גרעינית ואז הסיטו אליו את האש. אותו דבר, סביר מאוד שהם תלו את התמונות בבני ברק וחיכו שיתלשו אותן. לטעמי, אם התמונות היו נשארות זו הייתה כניעה וחרפה למגזר השמור והעקבי בדעותיו (כביכול). בדיעבד לא הייתה דרך להוציא את זה טוב, אבל אני בספק גדול אם מדובר במעשה תמים, ובמידה שכולם כל כך אוהבי שלום - למה לא טיפלו בזה בדרכי שלום או סגרו את האירוע מלכתחילה.

תוקן על ידי הדיבוק ב- 14/11/2023 21:22:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 20:00 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
לשמור יותר על מצוות, לשבור סמארטפונים ולשרוף פיאות

השורף פאות אינו אלא חולה נפש הרעב לתשומת לב, ובוודאי שאין שמץ חיזוק במעבר ממטפחת לפאה כאשר עשרות מגדולי הדור הורו שפאה היא הכיסוי המהודר ביותר, ביניהם החזון איש, הגר"ש משאש, הגר"ח קניבסקי, הגרב"צ אבא שאול, ועוד ועוד מכל העדות והחוגים.

יתכן שבשמים יעריכו את תמימותה של אשה תמימה העוברת ממטפחת לפאה לאחר שעברה שטיפת מוח והובהר לה שכיעור הוא צניעות, אך אשה המתעדת את עצמה שורפת פאה ומפרסמת לכלל ישראל, בעודה חובשת כובע טבחים, היא גם פרוצה וגם חולת נפש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 19:56 לינק ישיר 

אותו חרדי מחמד שתלה את השלט, בוודאי עשה מעשה מטופש שאין כדוגמתו בתליית שלט כזה בעיר חרדית (מלבד הבעיה ההלכתית), בבחינת "אבן שזרק טיפש אחד לבור" וכו', וגם אין בזה תועלת לציבור החטופים או למדינת ישראל, כי אם נזק שמפריע למאמץ המלחמתי ומועיל לחמאס ביצירת לחץ על הממשלה.

מאידך גיסא, לאחר שכבר הנזק נעשה, יש להבין שמדובר בתמונות קטנות של פרצופי אנשים ונשים, שנתלו בגובה מעל ראשו של אדם, וכדי להסתכל בתמונת אשה צריך להרים את הראש בתנועה לא טבעית בעליל וגם להתאמץ להתבונן היטב. באופן כזה אין מכשול כ"כ גדול כמו פוסטר ענק של תמונת שחץ הנתלה בראש כל חוצות, שהרב שמשון פינקוס ריסס בזמנו.

לכן יש להוקיע את אותו משוגע ושוטה גמור שלבו פנוי מן החכמה (ולא אתפלא אם יתפס ביום מן הימים בעבירות חמורות), ונהג באופן מטופש ביותר שגרר חילול ה' עצום שכמעט אין אפשרות לתקן, וכל זה בימים שיש התעוררות עצומה בציבור החילוני לשוב ליהדות ולקבל עול תורה ומצוות, והחיילים חוטפים ציציות ומניחים תפילין וכו' והאזרחים הפשוטים התחזקו בשמירת שבת לאחר שנוכחו לדעת שהשבת מגנא ומצלא.

ומה עלה בידו של אותו שוטה? גם עמדו לאחר מכן יהודים חרדים ונאלצו לגנותו בעל כרחם, וגם מסתמא למחרת יתלו שלט חדש וישגיחו עליו בשבע עיניים, או יזמינו את משטרת ישראל שתשגיח עליו יומם ולילה.

אבל אם היה נוהג בחכמה ומתייעץ עם גדולים, מתון מתון, היה יכול למשל להדפיס שלט חדש - כאשר תמונות הפריצות מטושטשות קמעה או מוכהות, באופן שפחות בולט, ואז לתלותו מבלי למשוך תשומת לב רבה, או להסיר את השלט כולו באישון לילה, ולא נודע כי בא אל קרבו.

ויש לדעת כי מדובר בנושא רגיש ביותר, מאות משפחות שיקיריהן נחטפו לעזה ומאז אין להם יום ואין להם לילה, ובכל העולם מזדהים עמם ותולים את תמונותיהם כדי לעורר רחמים, ומאידך גיסא עומדים כנגדם שונאי ישראל ותולשים את התמונות ומתנהל על כך קרב של ממש, ודואגים להעמידם לדין או לפטרם מעבודתם וכדו'.

וגם מי מהחילוניים שיכול להבין את ההפרעה שיש לציבור החרדי מתמונת שחץ גדולה של אשה ללא בגדים, מאוד יתקשה להבין מה מפריע לחרדים בתמונות קטנות של פרצופי נשים שצריך ממש להתאמץ ולהתבונן כדי לראות משהו, ובפרט כשנתלה בגובה.

במצב שכזה צריך להיזהר שבעתיים מחילול ה' נורא ואיום, ובפרט באופן הנ"ל שאין שום מכשול של פריצות גדולה ובולטת לעוברים ושבים, ובמקרה הצורך שאיזה משועמם תלה תמונות כאלה יש להתייעץ עם גדולים ולפעול בחכמה להסרתן באופן שלא יגרום חילול ה' ודברים גרועים פי כמה.

תוקן על ידי Safra ב- 14/11/2023 20:00:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 18:58 לינק ישיר 

אין מקום לתמונות לא צנועות, ולא משנה מה הסיבה . גם לא מפרסמים תמונות צנועות של נשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 18:55 לינק ישיר 

.

תוקן על ידי רציף ב- 14/11/2023 18:58:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 14:33 לינק ישיר 

וואלה, אני ממש מתפעל מהצדיקות כאן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 12:56 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

אבל זה שתלש בטוח שטיפש ! 

רעיון די נחמד, צריך להציע אותו למשטרה, הנכנסת למאה שערים תוך 60 שניות מתליית דגל פלסטין כדי לתלוש אותו.
שיחכו שהרוח תעיף אותו, והגשם ירטיב אותו.
הכלל הוא, לכל אחד יש את הדברים הבוערים בו, שהוא לא יכול להמתין לחסדי הגשם והרוח..
(יודגש שאני מתעב את תולי דגלי החמאס)

כתבת מי יותר טיפש התולה או התולש
השאלה אינה מי יותר טיפש, אלא מי פחות ירא שמים, אין טפשים בבני ברק, אל דאגה.
אגב, אני בטוח שכל אחד מאיתנו לא היה רץ לתלוש, יותר נכון לכסות בספריי שחור את התמונות האלו.
אבל יחשוב כל אחד איך היה מתנהג אילו היה מדובר בבית הכנסת שלו, בו הוא מתפלל / לומד כל היום, ומישהו בא ומדביק עליו תמונות נשים (למרות שהן נחטפו, עונו, נרצחו, זה לא מצדיק!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 11:12 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:
שלג, תוכל לתת לנו תרחיש של פתרון בדרכי שלום?

אבל זה שתלש בטוח שטיפש ! 

בדיוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 10:29 לינק ישיר 
פלדלפי

הדיבוק כתב:
שלג, תוכל לתת לנו תרחיש של פתרון בדרכי שלום?

אבל זה שתלש בטוח שטיפש ! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2023 10:21 לינק ישיר 
bakבוק

ירו_שלמי כתב:
המשחית הוא אדם אלים שהשתמש בהיתר של 'קנאות' שניתן במקרים הרבה יותר קיצוניים, ע"ע מעשה זמרי.

ממש לא אלים ולא "קנאי" אני מכיר אותו אברך ספרדי רציני קלאסי שהרגיש שלא בנח שעשו לו קמפיין על הבית מדרש שבו הוא שוקד בתורה לדבריו היה מתאים לתלות את השלט הזה על הקיסוק של "מאיר השתגע" בכביש גהה מאשר על הכולל של הרב ..
ברחוב חזון איש 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אדם תועד משחית תמונות של נשים חטופות בבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext