בית פורומים בחדרי חרדים

השחקנית סוזן סרנדון מצדיקה את הטבח: ''אנשים לא מבינים את ההקשר''

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2023 22:17 לינק ישיר 
השחקנית סוזן סרנדון מצדיקה את הטבח: ''אנשים לא מבינים את ההקשר''

אנשים לא מבינים את ההקשר בין נאצית לשחקנית בין פעילת זכויות אדם לשחקנית ימח שמה וזכרה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2023 17:06 לינק ישיר 

כנראה שלצדיקי הפורום זה חשוב, מי אתה מזרחניק שתשפוט?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2023 16:29 לינק ישיר 

ממתי שחקנית היא מאן דאמר?
שתלך לשחק לה בסרטים, מה זה משנה מה היא חושבת או אם היא חושבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 21:11 לינק ישיר 

היא יהודיה ישראלית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 14:23 לינק ישיר 

אני לא נגד שחרור מחבלים מהכלא תמורת שבוים יהודים, להזכיר לך שהשאלה שלי : מדוע לא משחררים מחבלים יהודים מהכלא באותו העת שמשחררים מחבלים ערבים מהכלא,? ולמה לא משווים את התנאים של המחבלים היהודים לתנאים שמקבלים מחבלים ערבים?. באשר לביבי ? לא רמזתי שום דבר. אני, כידוע לך, אף פעם לא חשבתי שהוא גאון, אבל לאחרונה התברר לנו "שמר ביטחון" לא רק שהוא לא גאון, אלא שהתנהגותו בכל פרמטר אפשרי, מזכירים לנו התנהגות של בחור בינוני מישיבה קטנה . אני יודע שתומאס פרידמן הוא שמאלני וגם יצחק שמיר היה שמאלני, אבל בכל זאת לא ניתן להתעלם מדבריו של פרידמן על ביבי : "הוא המנהיג הגרוע ביותר שהיה לישראל בכל הזמנים ואולי אף בהיסטוריה היהודית" אני, כמובן שלא נזקקתי לדברי "החיזוק" של תומאס פרידמן, בעבר כתבתי- שאפילו העיתונאי-יאיר לפיד עלה על ביבי בתפקודו כראש ממשלה בעשרת מונים...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/11/2023 14:52:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 08:33 לינק ישיר 

לך תדע_1
מעניין מה הייתה כותב, אם חמאס היו חוטפים לך את הילד, האם גם  אז היית טוען שאסור לשחרר מחבלים מהכלא תמורתו ? 
מאחר ואתה שוב מנסה לרמוז על ביבי. 
אז ראשית אציין שכבר מנחם בגין (שהיום השמאל מהלל ומשבח אבל בזמנו הם קראו לו פאשיסט, גזען ורוצח. עד שהתפטר ואמר: 'איני יכול עוד')  הוא כבר שיחרר בעיסקת ג'יבריל  1152 מחבלים תמורת 3 חיילים ...
הבעיה שלנו, היא האוייב הפנימי שלנו שמשת"פ ומזדהה עם הרוצחים. השונאים של ביבי הם יהודונים פרוגרסיביים, חסרי זהות היהודית, ששונאים ומתעבים יהדות.  לכן הם בזים, מתעבים ושונאים יהודים מסורתיים, דתיים וחרדים. האידאה שלהם היא 'מדינת כל אזרחיה' . השאיפה שלהם היא שהמדינה לא תהיה עם סממנים של זהות יהודית 
זה המקור לשנאה העזה שלהם למר בנימין נתניהו .(בדיוק כמו שהם שנאו את בגין)
גם אם לדעתך ביבי נתניהו עשה טעויות, ההצטרפות שלך למחנה שונאי היהדות היא תמוהה בלשון המעטה. 
לעצם טענתך, אני מסכים. אכן צריך להוציא להורג כל מחבל שרצח. . לשלול אזרחות ולגרש את המסיתים ומשתפי הפעולה. . אין שום סיבה לבזבז מאות מיליוני שקלים  כדי להחזיק אותם בתנאים של בית מלון  על חשבוננו בכלא. 

תוקן על ידי momeir ב- 15/11/2023 08:38:35

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 01:24 לינק ישיר 

לפני שאנחנו מותחים ביקורת על הגויה הנתבעת הזאת, יימח שמה וזכרה-אנחנו צריכים לעשות אצלנו בדק בית ולבדוק איך אנחנו התייחסנו לטרור הערבי עד לשביעי באוקטובר: האם חשבנו פעם שאולי בעקבות זה שאנו משחררים מחבלים ערבים עם דם יהודי על הידיים, לשחרר גם מחבלים יהודים עם דם ערבי על הידיים? האם אנחנו משווים את התנאים של המחבלים היהודים לתנאים שמקבלים המחבלים הערבים?. כמובן שאינני באה להקל ראש ברצח של ערבים שלא בשעת מלחמה וכשאין נשקפת סכנה מוחשית ומיידית לחייהם של היהודים מהערבים, אבל אם משחררים רוצחים ערבים-שאחוז גדול מהם חוזרים למעגל הטרור אז למה שלא לשחרר מחבלים יהודים עם דם ערבי על ידיהם שבסבירות גבוהה לא יחזרו על מעשיהם?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 15/11/2023 01:59:50

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 00:51 לינק ישיר 

זה הנראטיב של שמאלני העולם, אויבי האדם: אין חמסניק רע, יש חמסניק שרע לו. ומי שאשם ברע הזה אלה היהודונים, שמאז שחר ההיסטוריה אשמים בכל דבר רע. לכן אי אפשר לבוא בטענות על כך שהנאצים או החמסניקים מחסלים אותם.
מעבר לכך, הם חונכו (בדיוק כמו שנאצים בזמנו חינכו) שיאהוד אינם בני אדם אלא בני קופים וחזירים, ומשכך, למה להזדעזע כשמישהו החליט לעשות מפעל נקניקים ולטבוח בהם? מעולם לא ראיתם איך עורפים ראש של חזירון בן חצי שנה? זה הרבה יותר קל מאשר להצדיק טבח של בני אדם, הם פשוט לא בני אדם (תת-אדם בגרסתו של גבלס) והכל מותר.
השמאל קונה את הלוקש, ומשכך הכל בכל מותר נגד הג'וקים בצורת אדם הללו, למה להזדעזע כאשר כמה יהודים נמעכו תחת מגפי ההיסטוריה?
אנשים (רגילים, כאמור) לא מבינים את ההקשר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2023 00:09 לינק ישיר 

גם נאצית וגם מכוערת

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השחקנית סוזן סרנדון מצדיקה את הטבח: ''אנשים לא מבינים את ההקשר''
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext