בית פורומים בחדרי חרדים

אנחנו חייבים את זה לדובי. מי מצטרף לקבלה בלי נדר שלי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/12/2023 07:42 לינק ישיר 

בפוסט של סיון רהב מאיר, כותבת אשתו של חייל שנהרג לפני חודש על העוצמה שלו. . קוראים לו דובי כוגן זכרונו לברכה, הי"ד. .

בין הדברים היא כותבת על המאמצים שלו שלא להיסחף לעסוק בסלולר, על חשבון הילדים ודברים חשובים אחרים. הוא צייר לעצמו נחש, ובכל יום שהוא הצליח שלא לגעת הסלולר שעתיים, הוא התקדם ליעד של ראש הנחש. אינני יודע איזה פרס הוא הבטיח לעצמו, אבל בעת עיסוקו על הגנתינו, נפסק ההתקדמות שלו.

תוקן על ידי מתחרפן ב- 12/12/2023 07:53:51

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/12/2023 06:39 לינק ישיר 

גם אני מצטרפת לעשות דבר טוב בל"נ, לעילוי נשמתו הקדושה. ותודה לפותח האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2023 17:43 לינק ישיר 

ברוך השם, הצלחתי שבוע שלם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/12/2023 10:19 לינק ישיר 

תודה אלי_ו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2023 15:57 לינק ישיר 

"שלום סיוון, אני כותבת לך בדרך חזרה מהר הרצל. היום ציינו 30 יום לנפילתו בעזה של דובי כוגן, בעלי.
על גבורתו כלוחם ביחידת שלדג שמענו בעיקר לאחר נפילתו, אבל את הגבורה היומיומית שלו זכיתי להכיר ולהעריך כל כך בחייו, ועליה אני רוצה לכתוב:
דובי, כמו רבים מאיתנו, מצא את עצמו פעמים רבות נשאב להתעסקות בפלאפון. יש לנו שלושה ילדים, דובי עבד בתעשייה האווירית ולמד בטכניון והנושא הזה הפריע לו מאוד. הוא לא השלים עם המציאות הזו, ופעל בכמה דרכים:
דובי הדפיס במדפסת תלת מימד, מתקן לסלולרי שמחובר לקיר על מנת שנכניס אליו את הפלאפונים וניגש אליהם רק כשהם מצלצלים, וזאת כדי להתפנות לעסוק בעיקר - הבית והילדים.
לאחר תקופה שבה פחות הצלחנו להשאיר את הפלאפונים במתקן, דובי החליט למחוק את הטוויטר מהמכשיר שלו וגם להסיר את האפליקציה של פייסבוק.
בהמשך הוא הגדיר בפלאפון שלו שכל הכתבות יופיעו באנגלית וכך הוא פחות יימשך לקרוא ולגלול.
בנוסף, ממש לאחרונה, הוא צייר מסלול בצורת נחש על דלת הבית שלנו והחליט שבכל יום שבו הוא לא נוגע בפלאפון למשך שעתיים שלמות, הוא מתקדם צעד בנחש עד שיגיע ליעד, לראש הנחש ויזכה בפרס שהוא תכנן לקנות לעצמו.
זאת הצצה קטנה למעשה גבורה גדול ויום יומי, במאבק בתופעה שדובי לא הסכים להשלים איתה.
חשוב לי לשתף את הדברים כדי לתת השראה לאחרים ובדרך זו להמשיך את דרכו, להוסיף אור וטוב בעולם.
אני מצרפת 4 תמונות: תמונה של דובי, תמונה של המתקן שדובי הדפיס בתלת מימד, מסלול הנחש, וגם קטע ממכתב שכתבתי לו שבו אני משתפת אותו כמה אני מעריכה אותו על הגבורה הזו.
ממני, שקד, אשתו של דובי,
שמתפללת שהאור יגרש את החושך".
כל הרגשות:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2023 13:24 לינק ישיר 

בוקר טוב לך! צריך לחכות למצב כזה, כדי לדעת; שלא מדברים בטלפון סלולרי. בבית הכנסת!?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2023 07:59 לינק ישיר 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0op1ps9ZUb735nhg7yBaAzh95YKQNcTSzcUvz1WZdZyGTTXWTiJDxUGrHuBvDLWRal&id=100044442189380&mibextid=CTbP7E

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/12/2023 07:45 לינק ישיר 

בהמשך אעלה את תמונת הנחש. . לזכרו ולזכותו, אני מקבל על עצמי מהיום בלי נדר, להתנזר מהסלולר (למעט שיחות) למשך שעתיים ביום עד השלמת הנחש של דובי היקר.. מי שמכיר את שמו המלא ושם אביו, נא לכותבו כאן.

תוקן על ידי מתחרפן ב- 12/12/2023 07:45:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > אנחנו חייבים את זה לדובי. מי מצטרף לקבלה בלי נדר שלי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext