בית פורומים בחדרי חרדים

רבני גור בקריאה לחסידים: הזמינו נסיעות רק אצל נהגים בלא סמארטפונים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2023 14:54 לינק ישיר 
רבני גור בקריאה לחסידים: הזמינו נסיעות רק אצל נהגים בלא סמארטפונים

העולם החרדי
רבני גור קוראים לחסידים: הזמינו נסיעות רק אצל נהגים שלא מחזיקים סמארטפונים
ועדת הרבנים של חסידות גור קוראת לחסידים להזמין שירותי הסעות (דרייברים) רק מחברות שהנהגים שלהם אינם משתמשים בסמארטפון כלל • הרבנים קוראים לנהגים ״יראים ושלמים״ להצטרף לחברות אלו ומבקשים מהמוסדות להזמין נסיעות רק אצלן
יוסי יחזקאלי 15:30 כ״ט בכסלו תשפ״ד
https://www.ashdod-haredim.co.il/רבני-גור-קוראים-לחסידים-הזמינו-נסיעות/

ועדת הרבנים של חסידות גור פרסמה השבוע קריאה לחסידים להזמין נסיעות אך ורק אצל חברות הנותנות שירותי הסעות ״דרייברים״, שהנהגים שלהן אינם מחזיקים ברשותם סמארטפון כלל.
במודעה שפורסמה בריכוזי החסידות התבשרו החסידים כי הוקמו חברות כאלה במיוחד כדי לחשוף את החסידים ואת ילדיהם ״לכלי משחית אלו חלילה״. וזאת, ״לאור התעוררות הציבור לזהירות הנדרשת מכלי הטכנולוגיה הפסולים״.
רבני הוועדה מדגישים כי ״לאחר שבדקנו וראינו כי חברות אלו פועלות בצורה טובה ויעילה, ראוי מאוד לכל אחד להשתדל להזמין נסיעות רק בחברות אלו. בכל נשמור על עצמנו ועל צאצאינו, ונזכה לפרנס נהגים יראים ושלמים״.
הרבנים קוראים גם לנהגים המתפרנסים מתחום זה, לבוא ולהתפרנס אף הם בהיתר ללא חשש מכשול חלילה ולהצטרף לחברות אלו.
כך גם מבקשים מהמוסדות והארגונים החשובים שמשתמשים בשירותים אלה, להשתדל להשתמש בחברות אלו.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/12/2023 08:37 לינק ישיר 

ואיך הנהג יידע להגיע במהירות ובזמן למקום ללא   Waze ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2023 22:56 לינק ישיר 

שלג_דאשתקד כתב:
דווקא בגור די נזהרים לא לשוחח באמצע התפילה.  מותר לי לחשוד בו שהמציא את הסיפור שלו.
הייתי מזמין אותך להיכן שאני מתפלל, אבל אז אחשוף את עצמי. אני מעדיף שתחשוב שאני ממציא סיפורים. שבוע טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2023 21:41 לינק ישיר 

דווקא בגור די נזהרים לא לשוחח באמצע התפילה.  מותר לי לחשוד בו שהמציא את הסיפור שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2023 21:27 לינק ישיר 

הבן_החמישי כתב:
יוצא לי להתפלל מדי פעם בבתי כנסת בגור, כמובן ששם אוי ואבוי למי שמוציא את הסמארטפון שלו. חוטף גערה רצינית. אבל הם "שוכחים" שגם אסור לדבר בתפילה, וכך יוצא שהמכשירים הכשרים שלהם מצלצלים כל הזמן בקולי קולות, עונים לשיחות בבית הכנסת וכמובן הכל "כשר". הצביעות, קווים לדמותה.

אתה משווה בין החזקת סמארטפון לדיבור באמצע תפילה.
כנראה אין לך מושג על סדר העדיפויות בגור או בכלל.
כמו הבדל בין חומרת שלושת העבירות של יהרג ואל יעבור, מול איסור מוקצה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2023 15:00 לינק ישיר 

יוצא לי להתפלל מדי פעם בבתי כנסת בגור, כמובן ששם אוי ואבוי למי שמוציא את הסמארטפון שלו. חוטף גערה רצינית. אבל הם "שוכחים" שגם אסור לדבר בתפילה, וכך יוצא שהמכשירים הכשרים שלהם מצלצלים כל הזמן בקולי קולות, עונים לשיחות בבית הכנסת וכמובן הכל "כשר". הצביעות, קווים לדמותה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2023 14:34 לינק ישיר 

קנדה כתב:
אני בעל רכב ומידי פעם נאלץ להשתמש בשירותי מוניות או דרייברים 
לפני תקופה קצרה הזמנתי נהג לשדה התעופה הוא כל הדרך שיחק בשני טלפונים שהיו לפניו.
ערבב בכל מיני קבוצות לחפש נסיעות דפק לי כמה ברקסים שגרמו לי להגיע מסוחרר לשדה.
ביקשתי ממנו כמה פעמים ללא הועיל שיניח לטלפונים .
כשאני רואה את המיזם הזה אני אומר שזה מאוד מתאים לי .

נקודה למחשבה ..
ואצלי זה לא אירע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2023 20:53 לינק ישיר 

ניתן לעשות זאת באופן שלא יקפח פרנסתם של אלה שכן מחזיקים במכשיר חכם לצורך פרנסתם: בהזמנת הנסיעה, לבקש שהנהג לא יוציא את המכשיר במהלך הנסיעה. אני תמהה מדוע אין התייחסות להסחת הדעת בנסיעה כתוצאה מהחזקת המכשיר, שזה כידוע הגורם מס' אחד לתאונות קטלניות ר"ל. אך באותה העת לא ניתן להתעלם מזה שהצורך והדחף הקיים למכשירים הטמאים נובע מזה שלא ניתן לקבל הודעות לכשרים. "אכשר דרא" הגיע הזמן לדון באפשרות הזאת...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/12/2023 21:04:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2023 19:17 לינק ישיר 

חזקה על חומ"ק שמתכווין לנגח את היהדות התורתית

מה הניגוח כאן ??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2023 19:00 לינק ישיר 

גם ווייז אין לנהגים שבמודעה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2023 16:43 לינק ישיר 

הסגרת את עצמך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2023 16:19 לינק ישיר 
בלי קשר לנושא הרוחני

אני בעל רכב ומידי פעם נאלץ להשתמש בשירותי מוניות או דרייברים 
לפני תקופה קצרה הזמנתי נהג לשדה התעופה הוא כל הדרך שיחק בשני טלפונים שהיו לפניו.
ערבב בכל מיני קבוצות לחפש נסיעות דפק לי כמה ברקסים שגרמו לי להגיע מסוחרר לשדה.
ביקשתי ממנו כמה פעמים ללא הועיל שיניח לטלפונים .
כשאני רואה את המיזם הזה אני אומר שזה מאוד מתאים לי .

נקודה למחשבה ..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רבני גור בקריאה לחסידים: הזמינו נסיעות רק אצל נהגים בלא סמארטפונים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext