|
בית
|
פורומים
|
בחדרי חרדים
|
האדמו"ר מויז'ניץ ירושלים: לא לכנות את הנרצחים קדושים. לא ללכת לחזק חיילים ולא לשלוח להם ציציות
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2023 21:27 |
|
| |
למר טימבול:
אתה מתכוון לחזק את הצעתי?
אדרבה, לפי דבריך ודברי הבנש"' המכונה האדמו"ר מויז'ניץ ירושלים יש להצהיר מול הצבא שאנחנו מוותרים על הכול ומעדיפים לסמוך על ה', אם אתה ככה מזלזל במי שמסתכן כדי לשמור עליך, ולדעתך אין בכך צורך.
למה לא לעשות את זה באופן רשמי?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 03:04 |
|
| |
| יוחנןש כתב: |  | התפרסם כעת, שיותר מ60 אחוז של תושבי ארה"ב מצדיקים את הטבח בשביעי באוקטובר !!!!! (כלומר רק 12 אחוז פחות מהערבים תושבי יו"ש. ומדובר על ה'טבח' ממש על כל המשתמע מכך)
הדובר הוא אפוא, תושב ארה"ב. הראש שלהם עובד כנראה אחרת. |
|
תוכל להפנות אותנו לסקר כזה?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 10:16 |
|
| |
לקלעפר- נראה לי שהוא מתכוון לממצאים המבהילים שהתגלו בקרב שכבת הגיל של בני 18-24, שזה מטורף...
אתה מתכונן לארוז כבר?
אני מוכן לחכות לך בשדה התעופה בל"נ 
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 10:45 |
|
| |
כל בר דעת מבין שזה קישקוש. הצעירים בארה"ב בורים ונבערים מדעת. אין להם מושג איפה זה ישראל על המפה, אין להם מושג שישראל זה המדינה היחידה של העם היהודי, ואין להם מושג על השואה שקרתה לעם היהודי. ממש כך. הם הקישו בסקר על האפשרות הראשונה שהייתה נראית להם הגיונית. זה נראה להם הגיוני כמו שרצו שארה"ב תצא מסוריה ואפגניסטן, אז שגם היהודים יצאו מישראל ויעברו למקום אחר. כי מה יש למערב לחפש בתוך המקום הדפוק הזה.. אבל כשהם יגדלו קצת, ויתחילו לקחת אחריות על החיים שלהם, בפרט אחרי שיקימו משפחות, אז הם ילמדו קצת ויבינו את הסיפור. ויבינו שזה המדינה היחידה של העם היהודי. וזו ארצו ההיסטורית. ואין לנו מקום אחר ללכת אליו.
אגב, אולי יום אחד מדינות המערב יתרמו לנו שטח באזור שליו ושקט, נגיד שטח מאוסטרליה או מקנדה, ויציעו לנו להעביר לשם את מדינת ישראל, במקרה כזה, הייתי מעביר לשם את המדינה ללא היסוס. בלי קשר, כתבתי כאן כמה פעמים, שצריכים להקים עוד מדינות יהודיות, בכל מיני מקומות בעולם. כדי להגדיל את שרידות העם היהודי. לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 11:12 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | אגב, אולי יום אחד מדינות המערב יתרמו לנו שטח באזור שליו ושקט, נגיד שטח מאוסטרליה או מקנדה, ויציעו לנו להעביר לשם את מדינת ישראל, במקרה כזה, הייתי מעביר לשם את המדינה ללא היסוס. בלי קשר, כתבתי כאן כמה פעמים, שצריכים להקים עוד מדינות יהודיות, בכל מיני מקומות בעולם. כדי להגדיל את שרידות העם היהודי. לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד. |
|
מישהו אמר אוגנדה?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 16:14 |
|
| |
קלעפער
| הדיבוק כתב: |  | אגב, אולי יום אחד מדינות המערב יתרמו לנו שטח באזור שליו ושקט, נגיד שטח מאוסטרליה או מקנדה, ויציעו לנו להעביר לשם את מדינת ישראל, במקרה כזה, הייתי מעביר לשם את המדינה ללא היסוס. בלי קשר, כתבתי כאן כמה פעמים, שצריכים להקים עוד מדינות יהודיות, בכל מיני מקומות בעולם. כדי להגדיל את שרידות העם היהודי. לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד.
מישהו אמר אוגנדה? |
|
לפני אוגנדה היו עוד מקומות, ובעיקר מקום נפלא בבאפולו ניו יורק...(גגל)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 19:17 |
|
| |
לחריף וקלעפער:
נכון, שצעירי ארה"ב נסחפים אחרי טרנדים בטיקטוק, אבל אף אחד לא מתחייב לנו שכשהם יגדלו הם יהפכו פתאום לאנשים מורכבים ועמוקים יותר...
מי שגדל לתוך טיקטוק- יכול להישאר באותה מנטליות עד גיל 100...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 20:28 |
|
| |
[quote]אגב, אולי יום אחד מדינות המערב יתרמו לנו שטח באזור שליו ושקט, נגיד שטח מאוסטרליה או מקנדה, ויציעו לנו להעביר לשם את מדינת ישראל, במקרה כזה, הייתי מעביר לשם את המדינה ללא היסוס. בלי קשר, כתבתי כאן כמה פעמים, שצריכים להקים עוד מדינות יהודיות, בכל מיני מקומות בעולם. כדי להגדיל את שרידות העם היהודי. לא כדאי לשים את כל הביצים בסל אחד.
מישהו אמר אוגנדה?
לפני אוגנדה היו עוד מקומות, ובעיקר מקום נפלא בבאפולו ניו יורק...(גגל)[/quote
אכן ידוע (כמדומני שבשום שלב, לרבות יוזמות רבות של הברון הירש, לא דובר על הקמת מדינה אלא יותר על ערים שיתאימו ליהודים). אולי חוץ מהמדינה ההיא ליד סין... בכל מקרה כוונתי הייתה ללגלג, שהחרדים הם אלה שתמיד מאזכרים את אוגנדה כזלזול בהרצל והציונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 20:29 |
|
| |
מצדר, יש מחקר על אנשים שגדלו עם טיקטוק והגיעו לגיל 100?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 20:56 |
|
| |
כל ההיפים של שנות השישים נשארו היפים?
נכון שאי אפשר לחזות מראש אבל בדרך הטבע הבגרות משנה את האדם.
ואם חלילה לא הרי גם בישראל המצב יהיה ההפך מטוב ודי למבין
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2023 21:48 |
|
| |
מצדרביעי
| הדיבוק כתב: |  | | מצדר, יש מחקר על אנשים שגדלו עם טיקטוק והגיעו לגיל 100? |
|
לא, ובדיוק לכן אני חושש, ואינני מאלו המבטלים את מה שקורה בטענה שאלו ילדי טיקטוק...
|
|
|
|
|