אהוד ברק השתתף במעשי הזימה אצל הפדופיל ג'פרי אפשטיין.
במסמכים שהותרו אתמול לפרסום ע"י בית המשפט, מופיע שמו של אהוד ברק. אחת הקטינות שהמיליונר הפדופיל סירסר בהן וירג'ינה ג'ופרה סיפרה שבהיותה בת 17 היא אולצה לקיים יחסים עם אהוד ברק.
אין ספק שברק חייב תשובה על כך שביקר את הפושע הנאלח הזה אחרי שכבר נודע על פשעיו
וברק עצמו אדם מפוקפק.
רק העמדתי דברים על דיוקם. יש אנשים שהאמת חשובה להם. מוזרים כאלה
נשלח ב-9/1/2024 17:57
בשביל מה לתרגם אם תמונה אחת שווה 1000 מילים
נשלח ב-9/1/2024 16:59
muki28 כתב:
הנקודה הינה שאדם ששימש כראש ממשלת ישראל ומעורב עד היום בפוליטיקה ובניסיון להשפיע על המדינה התרועע עם אדם כזה. בין אם החם צוואר היה כדי להסתתר בין אם היה לו קר וזה היה ביקור תמים כבוד גדול זה לא.
ה"חם צוואר" נקודה בפני עצמה.. תרגמת מאנגלית?
נשלח ב-9/1/2024 15:50
הנקודה הינה שאדם ששימש כראש ממשלת ישראל ומעורב עד היום בפוליטיקה ובניסיון להשפיע על המדינה התרועע עם אדם כזה. בין אם החם צוואר היה כדי להסתתר בין אם היה לו קר וזה היה ביקור תמים כבוד גדול זה לא.
נשלח ב-9/1/2024 15:31
הנקודה אינה שהוא מכחיש, אלא שאין הוכחה שהיא טענה כלל על אהוד ברק. מדובר בציטוט מדברי עו"ד של דרשוביץ שרצה להוכיח שהיא אינה דוברת אמת, בכך שהיא מאשימה "רבים וטובים". ובכל מקרה היא כבר חזרה בה מאשמת דרשוביץ, והסכימה שאולי היא התבלבלה עם מישהו אחר.
נשלח ב-9/1/2024 14:16
momeir
קלעפער כתב:
למה אתה מביא כותרת בלי ההמשך?
מהנדס תודעה?
הנה ההמשך, בדיוק כפי שאמרתי....
The allegation is contained in a 2016 declaration by lawyer and former Harvard professor Alan Dershowitz, who said Barak was among several prominent men with whom Giuffre claimed to have had sex, including him.
לא מבין אותך. כתוב בכותרת שאהוד ברק מכחיש. גם העו"ד דרשוביץ מכחיש. כבר כתבתי למעלה שזה " מילה שלו מול מילה שלה " (אדם חף מפשע כל עוד לא הוכח אחרת). אבל אני נטה להאמין לה. גם לא ידוע לי שאהוד ברק תובע אותה על 'הוצאת דיבה'. בתכל'ס, אותי מטרידה הרבה הרבה יותר העסקים המושחתים של אהוד ברק עם המנוול אפשטיין , יותר מלכאורה ניצול הקטינות...
תוקן על ידי momeir ב- 09/01/2024 14:17:38
תוקן על ידי momeir ב- 09/01/2024 14:19:08
נשלח ב-9/1/2024 03:37
למה אתה מביא כותרת בלי ההמשך?
מהנדס תודעה?
הנה ההמשך, בדיוק כפי שאמרתי....
The allegation is contained in a 2016 declaration by lawyer and former Harvard professor Alan Dershowitz, who said Barak was among several prominent men with whom Giuffre claimed to have had sex, including him.
נשלח ב-9/1/2024 00:01
נשלח ב-8/1/2024 04:34
אני מדבר על הציטוט. לא על התמונה.
הציטוט הוא חלקי ואינו של האשה אלא נגדה
נשלח ב-8/1/2024 03:20
יש פתגם האומר תמונה אחת שווה 1000 מילים. והתמונה הזו די בה כדי לחשוף את מעשיו השפלים של ברק. היא צולמה ב-2016 בכניסה לביתו של אפשטיין במנהטן בסמוך לכניסתן של עוד 4 צעירות לבית שגם הן צולמו. וזאת לאחר שמעלליו של אפשטיין כבר היו ידועים.
בתגובה לאיומי ברק ל"דיילי מייל" שיתבע את העיתון דיבה אם לא יסיר את התמונה, העיתון ממש לא התרגש והגיב בחריפות רבה וציין שהוא משקר כשהוא טוען "שמעולם לא פגש את אפשטיין בחברתן של נשים או נערות צעירות"
תוקן על ידי גרשום ב- 08/01/2024 03:21:29
נשלח ב-8/1/2024 02:19
גרשום, לא מתאים לך. מדובר בציטוט מעו"ד של דרשוביץ שרוצה להוכיח שהיא משקרת.
אין מסמך ממנה על כך.
נשלח ב-8/1/2024 00:08
אם אני מבין נכון, מדובר בשמועה לא מבוססת שחלקים ממנה הוכחשו באופן מוחלט. אם מדובר באמת מוכחת הרי שכל מה שאמר הימין כל הזמן - הוכח כאמת. ברק מוחזק בגרון על ידי בעלי אינטרסים מארה"ב, וכל מה שראינו מהנהגתו בשנה האחרונה, זה חלק מהטירוף שלו שנובע ממניעים פסולים.
נשלח ב-7/1/2024 22:17
momeir כתב:
הבעיה עם 'אהוד ברח' זו לא הבגידה ברעייתו וניצול קטינות. גם לא יודע אם היה או לא היה. כל עוד אין לגב' 'הקטינה' הוכחות פורנזיות ו/או עדים למעשה, אז זו מילה שלו מול מילה שלה. בכל מקרה זה עניינו הפרטי מול המצפון שלו (שכנראה לא קיים) ומול רעייתו. הבעיה הגדולה זו הבגידה שלו במדינת ישראל ובאינטרסים שלה למען בצע כסף. הבעיה היא העסקים המושחתים שלו עם ג'פרי אפשטיין המושחת. הפרקליטות ולהב 433 לא חקרו וגם לא יחקרו את הפרשה (בדיוק כמו שלא חוקרים את פרשת המימד החמישי ועוד...). מדובר בסוחר נשק, חסר ערכים, מנוול ומושחת שגם לא מפחד. וגם לא איכפת לו לפגוע באינטרסים של מדינת ישראל. ובלי קשר לאישיות המושחתת שלו, הקנאה והשנאה שלו לנתניהו מעבירה אותו על דעתו.
נשלח ב-7/1/2024 20:50
מה שאני מבין, שהמסמכים מהפרשה של אפשטיין משוחררים במנות. ולכאורה מאחר ובמנה הראשונה השם של אהוד ברק לא הופיע , לכן בן כזבית (השונא מס' 2 של נתניהו), מיהר להטעות את קהל קוראיו ש'אהוד' לא מופיע... הבעיה עם 'אהוד ברח' זו לא הבגידה ברעייתו וניצול קטינות. זה עניינו הפרטי מול המצפון שלו (שכנראה לא קיים) ומול רעייתו. הבעיה הגדולה זו הבגידה במדינת ישראל והאינטרסים שלה למען בצע כסף. הבעיה היא העסקים המושחתים שלו . שהפרקליטות ולהב 433 לא יחקרו. מדובר בסוחר נשק מנוול ומושחת . הקנאה והשנאה שלו לנתניהו מעבירה אותו על דעתו.