בית פורומים בחדרי חרדים

דריכות שיא בעולם היהודי לקראת כינוס שקרא האדמו"ר מויזניץ הערב בהיכל ביהמ"ד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/1/2024 07:50 לינק ישיר 

momeir כתב:
ואז ?
יצטרכו פחות כסף?
הרי כל אחד מהם יצטרך לבנות בית מדרש לאנ"ש שלו.
את דבריי כתבתי בהומור. עם זאת אני מעריך שכשיהיו הרבה חסידויות קטנות (ולענד תנועת החסידות כתנועה, הוחכת לכיוון הזה, ויש להאריך בזה), לא ייווצר מצב שאדמור יקרא לכל החסידים סביו 8 דורות אחורה ויבקש מהם לעזור בפרעון חוב אסטרונומי. פשוט יהיו הגבה בתי מדרש קטנים שיעסקו בהם בעבודת השם ישירה בניכוח החסידות הספציפית, ללא עודף גינונים שעולים לציבור הון (וכמדומני שחסידי שישווא ממש לא נהנים מהגדלת ביהמד בשיכון וויזניץ....). אציין שאין לי ביקורת ח"ו על הרבי הק' או הדרך שלו, אלא יותר כאב על הסיטואציה שנוצרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2024 02:26 לינק ישיר 

חשיפת 'קיפקעס': בכנס ההיסטורי בויז'ניץ הצליחו לגייס 8 מיליון שקלים. בחסידות טרם גיבשו תוכניות להשלמת גיוס 24 מיליון הדולרים, אותם הרבי ביקש, והתוכניות יגובשו בימים הקרובים. גם בחצר גיסו של האדמו"ר, בסקווירא, קיימו קמפיין למען בית המדרש בשיכון סקווירא, והצליחו לגייס 23 מיליון דולר, באמצעות מסע היסטורי לפולין, עם 200 נגידים ואפילו אברכים מן השורה, שתרמו כל אחד לפחות 100 אלף דולר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/1/2024 07:24 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
חשיפת 'קיפקעס': בכנס ההיסטורי בויז'ניץ הצליחו לגייס 8 מיליון שקלים. בחסידות טרם גיבשו תוכניות להשלמת גיוס 24 מיליון הדולרים, אותם הרבי ביקש, והתוכניות יגובשו בימים הקרובים. גם בחצר גיסו של האדמו"ר, בסקווירא, קיימו קמפיין למען בית המדרש בשיכון סקווירא, והצליחו לגייס 23 מיליון דולר, באמצעות מסע היסטורי לפולין, עם 200 נגידים ואפילו אברכים מן השורה, שתרמו כל אחד לפחות 100 אלף דולר.
הסופ"ש הגרנדיוזי הזה גם עלה כחמש מליון דולר (לא יודע אם זה כלל את המטוס הפרטי הענק של האדמו"ר ישירות ממקום הדאטשע במאליבו שבקליפורניה). ובאמת שחסידות סקווירא שהיא לא נגידישע חסידות מחייבת את החסידויות העניות כשהם הצליחו להוציא ממאתיים איש מאה אלף דולר טבין ותקילין לסופ"ש עם האדמו"ר, לא כולל כרטיסי הטיסה (גם הנשים נסעו).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/1/2024 21:14 לינק ישיר 

אז הם יודעים לעשות מגבית כמו שצריך
משקיעים 5 מליון דולר, מוציאים 23 מליון דולר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2024 18:02 לינק ישיר 

מאיפה לאברך יש מאה אלף דולר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2024 18:04 לינק ישיר 

וסתם מוזאר, גם אני חלק מהעולם היהודי ולא הרגשתי שום דריכות מיוחדת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/1/2024 18:06 לינק ישיר 

מסביבי גרים המון אברכים בני 50, שהם בעולמה של תורה והלכה, וחיתנו כמה וכמה ילדים, ואף הוזילו הון עצמי מכובד בשביל רכישת דירות.
כאן בארץ הקטנה, הדלה בגשם והעשירה ברוח.

זה פלא והפלא.
אך אני חווה ורואה את זה עין בעין בחסדי ה'. נשגב מבינתנו. מקום הארון אינו מן המידה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דריכות שיא בעולם היהודי לקראת כינוס שקרא האדמו"ר מויזניץ הערב בהיכל ביהמ"ד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext