בית פורומים בחדרי חרדים

לאן הגענו: שולחים חיילים לחזית והורסים להם את הבית?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/1/2024 07:18 לינק ישיר 
לאן הגענו: שולחים חיילים לחזית והורסים להם את הבית?!

עד עכשיו היה לי קצת קשה שבחרו דווקא באהרון ברק "השמאלני" להגן בביהמ"ש על פעולותיה של "ממשלה ימנית מובהקת" , אבל לאחר שהממשלה הזאת הורסת את בתיהם של חיילינו-שמחרפים את נפשם בחזית, "אני חשה הקלה קטנה", ומבינה שברק הוא בכלל "המגן הימני" של הממשלה הזאת בביהמ"ש!, העניין הבא שווה אשכול נפרד:  לא הבנתי איך יתכן שנתניהו מתחייב לאמריקאים שלא לעודד הגירה מרצון מרצועת עזה, איזה דילמה אתית, חוקית וכ'ו יש עם זה? 

וכאן צריך להיזכר מה לא עשתה הממשלה הזאת, כדי לא לפנות את חאן אל אחמר! אתם רוצים לפנות יהודים? תפנו, אבל לפחות תתנהגו עם הפולשים היהודים כפי שאתם נוהגים עם הפולשים הערבים: מציעים להם חלופות! ולא שחייל יהודי שנלחם בחזית מעל ל-90 יום-מוצא את עצמו בלי בית.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/01/2024 08:11:09

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2024 02:01 לינק ישיר 

עצם_הענין כתב:
נקסט. נתניהו הורה כבר להפסיק ההריסות לחיילי מילואים
רק תסביר לי את ההבדלים בין נתניהו לשמאל קיצוני, דהיינו מרץ, וכו': אם הוא הורס בתים ליהודים ולא לערבים אז במה הוא נבדל מהשמאל הקיצוני?, הוא הרי נמנע להרוס בנייה בלתי חוקית ערבית, אפילו בזמן שהבג"ץ דוחק בו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2024 01:50 לינק ישיר 

ניתן לתקן את שהוא קלקל. כדי לראות אם הוא באמת מתכוון לזה שידאג לאותם חיילים אומללים לקורת גג חלופי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2024 01:38 לינק ישיר 

נקסט. נתניהו הורה כבר להפסיק ההריסות לחיילי מילואים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/1/2024 01:23 לינק ישיר 

גלנט יושב בממשלה בזכות השמאל, ביבי מקווה שבזכות השמאל הוא לא יישב בכלא. מי שאוכל אותה וסובל, זה החייל הקטן שמחרף את נפשו בעזה ושהורסים לו את ביתו בלי דין וחשבון , משל היה ערבי שעשה פיגוע, או, טעיתי: למחבל הערבי שעשה פיגוע יש זכות עמידה בביהמ"ש ,כדי לנסות למנוע הריסת ביתו, אך, לחייל היהודי שחירף את נפשו בעזה לא אפשרו אפילו להוציא מספר פריטים מביתו לפני ההריסה. בקיצור, אל תקראו לעצמכם ימין וגם לא שמאל כי גם השמאל לא התנהג בשום מצב בזלזול  כזה כלפי החיילים. אני לא מביאה פה דעה שום דעה פוליטית. פשוט, הלב שלי שותת דם למראה חיילים ששבו משדה הקרב ונשארו בלי הבתים שלהם.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/01/2024 01:35:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2024 23:07 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
בקיצור, פעם הייתה לנו ממשלה עם  נוכלים פוליטיים, והיום, עם 64 צדיקים: כל העולם כולו שקר אחד גדול...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 11/01/2024 00:32:15

לראות פה.https://youtu.be/fTaWTy3K3ok?si=gJyfyHc_iFhtGNnb מהדקה 7:16 למשך 58 שניות:
הפריבילגיה למנשרים שמורה לעזתים, ליהודים לא נותנים לקחת מביתם אפילו את הכסות לעורם... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2024 16:22 לינק ישיר 

לא יאומן כי יסופר ...בממשלת ימין של 64 חברים ..
ליהודים במילואים הורסים את הבית ולערבים מעלימים עין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2024 13:53 לינק ישיר 

לךתדע1 כתב:
בקיצור, פעם הייתה לנו ממשלה עם  נוכלים פוליטיים, והיום, עם 64 צדיקים: כל העולם כולו שקר אחד גדול...

לראות פה.https://youtu.be/fTaWTy3K3ok?si=gJyfyHc_iFhtGNnb מהדקה 7:16 למשך 58 שניות:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2024 23:38 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2024 14:39 לינק ישיר 

לא הבנתי מה לא ברור

עדיף לשלוח אותם כדי שלא יתנגדו ויעשו בעיות חלילה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2024 11:57 לינק ישיר 

עולם השקר אין חדש תחת השמש

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לאן הגענו: שולחים חיילים לחזית והורסים להם את הבית?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext