| נשלח ב-3/2/2024 23:12 |
|
| |
הנזק האדיר של מטה החטופים לחטופים (ולמדינה)
הרי כל בר דעת יודע שבניהול מו"מ ככל שתגלה להיטות המחיר יעלה. והם מנהלים מאבק מתוקשר על "עכשיו" והכל וכולם וכו' וכו'. למה שהמחבלים הנאצים יכנעו ויורידו דרישות אם הם שומעים שאצלנו רוצים לתת להם הכל?
לו יצוייר שהיתה כאן חזית אחידה שקוראת לא להחזיר את החטופים עד להשמדת החמאס, אין לי ספק שהחטופים מזמן היו בבית. ועכשיו... גם עדיין לא שוחררו, וגם ככל הנראה חמאס היה ונשאר בכוחו.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2024 23:47 |
|
| |
ומה הקשר בין מטה החטופים לחטופים ולמדינה? יש להם אך ורק מטרה אחת: לחסל את כוחו של נתניהו, בכל דרך אפשרית. בלי הגבלות, בלי מעצורים. כל השאר לא מעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 20:11 |
|
| |
אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 22:21 |
|
| |
החטופים מעניינים אותם כקליפת השום. המטרה היא פרדוקסלית ומאוד שמאלנית, לדאוג שהעסקה תהיה גרועה ועם השלכות הכי מחרידות כדי לקצור קמפיין הכי מוצלח נגד ביבי. ככה זה השמאל (בכל העולם), אין להם ערך לחיי אדם וגם לא לאינטרסים שלהם עצמם, העיקר לדפוק את כל מי שלא מיישר איתם קו (אם טתם רוצים תקראו קצת התנהלות השמאל לפני קום המדינה ובשנותיה הראשונות)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2024 22:25 |
|
| |
| אבודאבי כתב: |  | | אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו |
|
אכן. מעניין מי הוא חברך במקרה הזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2024 00:43 |
|
| |
אני אוהב את האמרות של אל תדון ואעזה גיבורים וכו וכו... למי שלא יודע, יש כל מיני משפחות חטופים, ויש גם הרבה הורים שכולים והרבה מוסרי נפש וקצינים ותושבי הדרום. כבר ראינו איך אבא שכול נזרק מאולפן כי הוא לא אמר מה שרוצים לשמוע, ואז שכחו את אל תדון את חברך... חברה' זה הכל סיסמאות, אם כל מי שהיה במטה משפחות החטופים הם משפחות חטופים, היו להם הרבה הרבה פחות אנשים ולובי...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/2/2024 03:12 |
|
| |
אני לא מכיר את הנפשות הפועלות ולא את המניעים שעומדים מאחורי המפגינים. כל מה שאני אומר זה "אל תביאני לא לידי נסיון ולא לידי בזיון" אני יודע מה עמדתי, לא לשחרור מחבלים ולא לעסקאות כושלות. ובכ"ז אני לא ממהר לשפוט את משפחות החטופים שחפצות לראות את יקיריהם שבים בשלום בעד כל הון שבעולם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2024 21:30 |
|
| |
אבו דאבי, אתה צודק בעיקרון, מה שאנחנו אומרים זה שהשיקול לא ריאלי והאנשים המאוד מקושרים וחזקים שמיחצנים אותם היו יכולים להרגיע אותם או לא ליחצן אותם כשהם נוהגים בצורה לא אחראית, וזה לא קורה - לא בגלל הכמה מסכנים שלעולם לא נדע את עומק צערם (ולמותר לציין שיש לא מעט משפחות חטופים שמדברות בשפה אחרת לגמרי, כך שהטיעון "הנה הם אומרים" לא מאוד משמעותי)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 18:48 |
|
| |
אחרי שהתחילו להבין את הנזק, לאחר דרישת חלק ממשפחות החטופים, רונן צור פורש מראשות המטה. (מן הסתם זו פרישה רשמית בלבד, בפועל הוא כנראה ימשיך להוביל את המאבק נגד ראש הממשלה).
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 22:27 |
|
| |
הקמפיין הנאצי של חלק מהביביסטים נגד משפחות החטופים מזכיר תקופות אפלות בהיסטוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/2/2024 22:35 |
|
| |
התכוונת לקמפיין הנאצי שניהל רונן צור על גב משפחות החטופים למכור את כלל אזרחי ישראל ולשלוח אותם לאבדון.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/2/2024 20:04 |
|
| |
היום יש יותר ויותר משפחות חטופים שמצהירים בפירוש נגד "מטה משפחות החטופים". גרוע מזה, מסתבר שאפילו כשהתחילו אוהלי משפחות החטופים המסכנות, כבר אז העיפו חלק מהמשפחות בטענה שהם "מתנחלים". או בקיצור, כמו שאמר אבא של אחד החטופים: במטה הזה יש גג שתי משפחות של חטופים. כל ה200+ האחרים בכלל לא מיישרים עם זה קו...
|
|
|
|
|