בית פורומים בחדרי חרדים

זה דומה לשפעת . הקורונה כבר כאן . לחמישים אחוז מהאנשים יש את זה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/2/2024 15:44 לינק ישיר 
זה דומה לשפעת . הקורונה כבר כאן . לחמישים אחוז מהאנשים יש את זה

יש לך קורונה או אתם לא חשים בטוב ?.... אל תסתובבו בין אנשים, הקורונה מאוד מדבק . יש לך קורונה ?... אתה מנודה חלקית, בקרתי הבוקר אצל רופא המשפחה, הוא לא דיבר אלי ברור, הוא הורה לי לקנות ערכה של בדיקת קורונה, ושאני אעשה את הבדיקה בבית מרקחת . אחר כך שאחזור אליו . קניתי את הערכה, בבית מרקחת רמזו לי בצורה יפה שכדאי שאתחפף מכאן כמה שיותר מהר . פניתי חזרה לסניף קופת חולים, האחות קיבלה אותי בסבר פנים יפות . אני יוצא למזכירה, היא אומרת לי לחכות מחוץ למרפאה, כי יש כאן ילדים, לא האמנתי למשמע אוזני, לא היו ילדים בקרבתי, יש לי גם חום, וחיכיתי בפנים, ואז היא התרעמה עלי . הרופא כבר לא קיבל אותי, רק בעוד ארבע ימים הוא יואיל לקבל אותי - אז הסיכון להדבקה ירד, אז הוא יקבל אותי . מקובל להגיד שהקורונה זה השפעת החדשה, מבחינת התפוצה שלו ?.... הקורונה נחלשה, עדיין חשוב להזהר . במיוחד חשוב להזהר לשמור מרחק מילדים, הם הלוא נדבקים מהר . ונשמרתם מאוד לנפשותיכם . רפואה שלימה

תוקן על ידי רציף ב- 08/02/2024 16:28:25

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/2/2024 02:41 לינק ישיר 

שערוריה ! קופת חולים מסרב לעשות לי בדיקת קורונה . בדיקה עצמית הוא מאוד מסובך . מופיע מפורש על הערכה שרק איש מקצוע רשאי לערוך את הבדיקה . יש מגילה ארוכה של הוראות איך לבצע את הבדיקה . אצטרך לחפש מישהו שיעשה לי את הבדיקה . זה שערוריה שמקשים על החולים, רבים ודאי מזלזלים ויוצאים למקומות סגורים כמו בתי כנסת ואוטובוס חופשי חופשי.. חשוב לציין שלא קבלתי שום הוראות איך להתנהל עם המחלה . רק אמרו לי שאני יכול להתייעץ עם הרופא טלפונית, ושעיקר סכנת ההדבקה היא בארבעת הימים הראשונים . מעצמי לקחתי אקמול שעזר לשיעול, והביא אותי לעייפות מה . חסדי ה' שאני חש בטוב . מי שיודע על ערכה נוחה ויעילה לבדיקת קורונה, טוב יעשה אם ירכוש את זה . כי הערכה שמוכרים בבית מרקחת הוא לא הכי יעיל והוא קשה לשימוש

תוקן על ידי רציף ב- 12/02/2024 03:07:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/2/2024 00:15 לינק ישיר 

בעגלא כתב:
במשפחתי היו כמה מקרים בשבועות האחרונים כולם היו קל ויצאו מזה מהר ב"ה. רפואה שלמה אמן, תודה רבה לכם . אינני יודע מתי לצאת בין הבריות . הרי הבדיקה שמוכרים בבית מרקחת היא לא ממש מדויקת
הפה שאסר הוא הפה שיתיר אם אתה סומך על הבדיקה לומר שחלית תסמוך עליה לומר שהבראת.
זכורני שהבדיקה טובה בלאתר את הקורונה, היא לא יודעת לקבוע נכונה אם הקורונה עזבה . חשוב לציין שהבדיקה שעשו לי, האחות פשוט הניחה את המטוש באף שלי, זה לא כאב כלל, זה בקושי דיגדג, לתחושתי היא לא דחפה את המטוש עמוק . מעניין שהייתי צריך לקנות את הבדיקה על חשבוני, בסך הכל 50 שקל - מחיר הערכה

תוקן על ידי רציף ב- 09/02/2024 00:29:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 22:22 לינק ישיר 

רציף כתב:
במשפחתי היו כמה מקרים בשבועות האחרונים כולם היו קל ויצאו מזה מהר ב"ה. רפואה שלמה אמן, תודה רבה לכם . אינני יודע מתי לצאת בין הבריות . הרי הבדיקה שמוכרים בבית מרקחת היא לא ממש מדויקת

הפה שאסר הוא הפה שיתיר אם אתה סומך על הבדיקה לומר שחלית תסמוך עליה לומר שהבראת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 21:44 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
במשפחתי היו כמה מקרים בשבועות האחרונים כולם היו קל ויצאו מזה מהר ב"ה. רפואה שלמה
אמן, תודה רבה לכם . אינני יודע מתי לצאת בין הבריות . הרי הבדיקה שמוכרים בבית מרקחת היא לא ממש מדויקת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 19:40 לינק ישיר 

במשפחתי היו כמה מקרים בשבועות האחרונים כולם היו קל ויצאו מזה מהר ב"ה. רפואה שלמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 16:35 לינק ישיר 

רציף. החלמה מהירה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 16:01 לינק ישיר 

צייתלתמרור כתב:
וואי וואי נשמע קצת מוזר
בכל אופן ידוע שהקרונה כאן ולא עושים מזה עסק היום
מה מוזר ? לא עושים מזה עסק, כי זה נחלש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2024 15:48 לינק ישיר 

וואי וואי נשמע קצת מוזר
בכל אופן ידוע שהקרונה כאן ולא עושים מזה עסק היום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זה דומה לשפעת . הקורונה כבר כאן . לחמישים אחוז מהאנשים יש את זה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext