בית פורומים בחדרי חרדים

בוסו: אני גר בב''ב ומשפחתי בפ''ת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2024 18:47 לינק ישיר 
בוסו: אני גר בב''ב ומשפחתי בפ''ת

שר הבריאות אוריאל בוסו, הגיב הבוקר לבית המשפט את תשובתו כי יש לפסלו מלרוץ לראשות העיר בני ברק, בטענה שאינו מתגורר באמת בעיר.

בתשובתו  כותב עו''ד של בוסו כי עבר להתגורר ברחוב סוקלוב בבני ברק יחד עם בני משפחתו, ושילם על כך במיטב כספו דמי שכירות גבוהים לדירה בת שתי קומות הכוללת שישה חדרים. ''לו היה חפץ לשכור דירה לא לצורך אמיתי של מגורים שלו ושל משפחתו, לא היה בוחר לשכור דירה גדולה ולשלם שכירות גבוהה ויקרה. העובדה שפעל כך, מעידה על מעברו המלא לעיר בני ברק ועל הצורך בדירה המספקת מגורים נאותים לו ולבני משפחתו''.

בשמחת תורה שהה עם כל משפחתו בדירתם שבבני ברק, ועם פרוץ המלחמה פעל יחד עם שלוחי ציבור נוספים בפעולות למען הציבור בעיר. עם תחילת המלחמה ולאור כך כי לא היה בדירתו ממ''ד תקני שיגן עליו ועל בני משפחתו, עברה אשתו לשוב עם ילדיה להתגורר בדירתם בפתח תקווה עד יעבור זעם

לדברי בוסו, הוא מתגורר ברציפות כבר חודשים רבים בעיר ולא חזר לבית מגוריו בפתח תקווה, מעבר לביקורי המשפחה שכוללת בין היתר לעתים שהות בסופי שבוע בחיק המשפחה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2024 22:59 לינק ישיר 

timobl כתב:
מוקי,
אתה באמת תמים?
האם אתה לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים?
בוסו לא מתכוון לרוץ עד הסוף, יש לשס הסכם עם גור, רק הוא לא רוצה להוריד את המועמדות היום, אלא ביום האחרון.
וגם זה מסיבה פוליטית.
בעחה בהבנת הנקרא? תקרא שוב את תגובתי עם ניקוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2024 18:09 לינק ישיר 

מוקי,
אתה באמת תמים?
האם אתה לא יודע מה הולך מאחורי הקלעים?
בוסו לא מתכוון לרוץ עד הסוף, יש לשס הסכם עם גור, רק הוא לא רוצה להוריד את המועמדות היום, אלא ביום האחרון.
וגם זה מסיבה פוליטית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/2/2024 13:28 לינק ישיר 

ביהמ"ש המחוזי דחה את העתירה נגד בוסו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2024 19:25 לינק ישיר 

הכל משחק מכור מראש על הגב שלנו. אם בגץ יאתגר אותו וידחה את העתירה הוא כבר ימצא את התירוץ לפרוש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2024 19:23 לינק ישיר 

הוא לא מצא תירוץ פחות מטופש על מנת להיפסל??

תוקן על ידי מכמונת ב- 21/02/2024 19:23:42

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בוסו: אני גר בב''ב ומשפחתי בפ''ת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext