ממש טירוף! רחוב איבן גבירול 9! רחוב רבי עקיבא 100 לקחו (גנבו?) כמה מקומות חניה! רחוב בעש"ט: עוד תמונה (בעש"ט 13.) תמרור מיוחד לבני ברק...יציאה מרחוב בעש"ט לרחוב חזו"א: זה מול איצקוביץ! שנים זה כך...
כך עשו את הסוכה בשומרי אמונים. ברחוב שפת אמת! וזה נשאר פתוח הרבה זמן אחרי סוכות!
רחוב דמשק אליעזר!
בביאלא רחוב ירושלים. הסוכה הייתה בכביש! רחוב קוטלר:
רחוב דונולו: גם אלו מרחוב קוטלר: ליד איצקוביץ: פיצוחי עפולה רחוב הר' שך:
רבי עקיבא 111!
רחוב רבי עקיבא 109! רחוב רבי עקיבא 105: רחוב השומר 18: רחוב סוקולוב פינת השלושה: פרסומת לבניה של הליגמן עם זרקורים מסנוורים! המפריעים להולכים ושבים!
שלט בוהק ומסנוור בגובה נמוך! של חנות אנה. ברחוב ר' עקיבא 109! ביקשו מהם לטפל בזה! לדבר לקיר!
התמונות צולמו בתקופה האחרונה...
מה אמרו במוקד, שהתלוננו על חונים על המדרכה!?! תעירו להם... עושה רושם. שגם שם יש מוקדניות, שהתקבלו בויטמין פי...
אל תחשבו. שאם יחזור זייברט ישתנה משהו! (האחרון שחזר. היה אירנשטיין לפני 30 שנים! ואחריו הייתה ועדה קרואה!) מדוע הוא רוצה לחזור!?! בגלל הכסף מהמגדלים!?! או שמא, כסף של חגיגות ה100!?!
ראש העיר היחיד. שהיה שווה ב35 שנים האחרונות. היה ר' ירחמיאל בויאר! ולא קם כמותו בבני ברק...
נשלח ב-27/2/2024 18:10
בוא ותענה בכנות על שאלה של כן ולא, בלא התחכמות.
האם רוב תושבי ב"ב, דהיינו מעל 51%, עשו את אחד מהדברים הבאים:
הוציאו רלסים או מרפסות החוצה צינור המזגן שלהם מטפטף על ספסל שברו כלי בחנות וברחו
נשלח ב-27/2/2024 16:54
אמרתי לך!
אינך גר בבני ברק!
ואינך רוצה לקלוט!
זה לא צינור מזגן 1!
זה עשרות...
ההסרטה, הינה דוגמא 1!
טירוף הרלסים, אוכל כל שכונה בבני ברק!
אפילו בקצוות! ואף בפרדס כ"ץ!
על דברי הר' פיש. לא הגבת!
לעבור!?!
שהצעירים יעברו, כמקובל בעולם!
ולא המבוגרים!!!
ואמרתי לך!
שאתייחס אליך, כטרול. לענייני בני ברק!
נשלח ב-27/2/2024 11:01
עושה לך טוב לכתוב איש עקום כל מילה שניה? אתה יודע מה באמת עקום בנפש שלך? כל מה שיש לך בראש זה סביבה מטופחת, האנשים עצמם בעיניך הם הזבל, זבל אנושי, ניכר מהשנאה התהומית שלך לכל חרדי מזוקן תושב בני ברק. ושמע עצה טובה, רוצה לנקות את בני ברק? תוציא את עצמך משם.. אנשים נרגנים מהסוג שלך, שום דבר לא מניח את דעתם, תמיד מסתובבים עם טענות על כל העולם, פשוט, תגור לבד באיזור הבקעה, בטח תמצא מקום לאוהל..
וכרגיל, הכללות הגורפות האלה שלך, איש אחד שם מזגן מטפטף מעל ספסל, 20 אנשים באותו בנין לא עשו את זה, הם לא הוציאו מרפסות, לא יצא להם לשבור כלים בחנויות, אבל אתה מדבר על "החרדים".
נשלח ב-27/2/2024 00:25
אגב, אימי שמעה כמה פעמים; מר' אברהם פיש זצוק"ל מתל אביב. (שאף אני, זכיתי להיות אצלו...)
שדבר ראשון, שיעשה המשיח כשיבוא! זה לנקות את הלכלוך של בני ברק וירושלים...
(ככלל, הוא התנגד. למעבר לבני ברק! ואשה ששאלתו, על חפצה לעבור. מצפת לבני ברק! הוא התנגד בתוקף!)
בן אדם, חוזר מקניות. עם שקיות כבדות! רוצה לשבת על ספסל ולנוח! אך הוא רטוב! ממי המזגן המרטיבים את הספסל! דבר שאסור על פי ההלכה בקיץ! ואלו בעיות כרוניות ומדבקות! איזה חילול ה' זה. שאצלינו החרדים, מתנהגים כל כך גרוע! ומאיתנו מצפים ליותר...
שלא לדבר, על איזור יוקרתי בבני ברק. ששם התגורר, מישהו מותיקי הפורום. (שיש לי עימו הכירות קטנה.) ומה הוא סיפר לי על צרותיו משכניו! (הם מתקראים חרדים! והוא חרדי! אך אינו משוגע כמוהם!)
ואתה מנסה לחפות עליהם, בלא שהנך גר בבני ברק ב10 שנים האחרונות!?! מה שיביא לכך שאתיחס אליך. כטרול לענייני בני ברק!!!
נשלח ב-25/2/2024 08:42
הדפקט הזה הוא אך ורק בנוגע אליך. אתה קורא לעצמך איש חשוב אז תקבל אצלי שירות VAP ואם מפריע לך שאני כותב כאן ביידיש זבש"ך. אני מת על השפה הזאת ומשתמש בה בכל הזדמנות. אפילו אל הערבי ששטף לי את המכונית ביום ששי דיברתי ביידיש. אמרתי לו: אחמד'ל זיי אזוי גוט, גיב דא א וויש.
הוא הסתכל עלי: "מה אמרת"?
אני: חשבתי שאתה יודע יידיש.
הוא: אני יודע יידיש אבל אתה מדבר יידיש של גוגל.
נשלח ב-25/2/2024 01:18
אני מבין שיש לך את הדפקט הזה שאתה חייב לכתוב אחרון, אז הנה עכשיו תגיב ותקבל את הכבוד הזה.
נשלח ב-24/2/2024 23:25
אולי תנהג ביושר ותציית לקריאה של גדולי ישראל שאסרו לגלוש כאן במקום לנסות לשמור על כבודם?
נשלח ב-24/2/2024 23:03
גרשום כתב:
אתה מתפתל ומבלבל במוח. מתעקש כמו טמבל לא להבין מה פירוש המילה הסתה.
זכור רק שאם תמשיך לנסות להיות כאן שוטר, אני פה. אני אגיב.
לא מענין אותי איך תקרא לזה, השמצה הסתה אתה תפסיק להשמיץ חרדים כאן באתר של חרדים, גם אם תתבל את זה במילים ביידיש.
אתה תשמיץ, אני פה להגיב, הפסקנו לשתוק על ההשמצות היומיות פה תמצא לך שק איגרוף חדש.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/02/2024 23:17:20
נשלח ב-23/2/2024 14:34
גרשום כתב:
בני ברק היא אחת מפלאי העולם (החרדי)
עיר שאינה ראויה למגורי אדם לפי כל פרמטר, וכל דירה סרוחה בה נמכרת במחיר מפולפל
לדעתי זו העיר הכי מוזנחת ומכוערת בארץ. אבל הבני-ברקים מתים עליה. איך אומר הפתגם האידי: א ווארעם אין כריין איז זיכער אז דאס איז צוקער זיס.
העיקר, שהפרנסים מתפרנסים. מהמגדלים בצפון העיר...
נשלח ב-23/2/2024 14:00
גרשום
בונדמן כתב:
לדעתי זו העיר הכי מוזנחת ומכוערת בארץ. אבל הבני-ברקים מתים עליה. איך אומר הפתגם האידי: א ווארעם אין כריין איז זיכער אז דאס איז צוקער זיס.
נשלח ב-23/2/2024 13:25
נשלח ב-23/2/2024 10:41
הרבה בורות בכבישי בני ברק שהורסים את הרכבים , מכיר בור בקריית הרצוג שהתקשרו למוקד הרבה פעמים ולא מטופל עד שמתייאשים ולא מתקשרים יותר.
נשלח ב-23/2/2024 10:14
אתה מתפתל ומבלבל במוח. מתעקש כמו טמבל לא להבין מה פירוש המילה הסתה.
זכור רק שאם תמשיך לנסות להיות כאן שוטר, אני פה. אני אגיב.
נשלח ב-23/2/2024 10:08
ביקורת על עוולות והתנהלות זה סדר, הכללת כל החרדים זה בדיוק הסתה. ולשמחתך נגד חרדים זה לא נחשב גזענות. האם אין רחובות חרדים מטופחים? האם ביתר לא קיבלה חמשה כוכבי יופי? מודיעין קרית ספר שכונות נקיות ומסודרות. לקחת כל עוולה ולומר כך כל החרדים, זו הסתה.