| נשלח ב-27/2/2024 21:16 |
|
| |
רק בבני ברק יכול להיות כזה אבסורד
5 שנים של ראש עיריה ליטאי דגל, עיר מטונפת הרוסה שבורה בניה לכל כיוון מלאה בעכברים ויכולים לצעוק שהם יצילו את העיר...לעומת ראש עיר שהיה כמו שריף ושלט ביד רמה בקדנציה שלו, קבע חוקים ברורים ניקה מדרכות מסחורות, סגר את החנויות בשעות נורמליות, והוא הופך למושחת....עולם הפוך בפולטיקה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2024 14:04 |
|
| |
| בעיקרשומע כתב: |  | | יעקב אשר היה מצוין |
|
עוד דפוק!
שבימיו חגגה ההפקרות!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2024 14:04 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | וחבר'ה, כמו איש עקום. מצביעים לו!
העיקר, שיש לו זקן לא מסודר. ומעיל ארוך!
וזה שהוא מתנהג, כמו החסידה!
ומזלזל באזרחים הפשוטים והקטנים. לא משנה...
ואתה מה מצביע? רק למגולחים כמוך? לוידר? יש לכם הרבה דברים משותפים.. את שניכם הייתי שם על מונית ישר לרמת גן, אתם מה זה תסתדרו עם החילונים, שם לא מוציאים מרפסות, וחילונים לא שוברים כלים בחנויות (חוץ מאלו שממש פורצים בלילות ושוברים אותך תוך כדי גניבה) תראה כמה אתה סובל מהחרדים בבני ברק, שחרר כבר, את עצמך ובעיקר את שכיניך.. |
|
יש לי זקן רגיל! ולא הצבעתי לוידר!
ולעוף מבני ברק. שיעופו, כל המשתלטים. עם דעות עקומות כשלך!
ולא אנחנו. שגרים למעלה מ40 שנים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2024 03:48 |
|
| |
אגב, תסביר לפשוטי שכל כמונו, איך אני מצביע למועמד בני ברקי אם כבר הסברתי לך פעם שאני לא גר בבני ברק.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2024 01:49 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | וחבר'ה, כמו איש עקום. מצביעים לו!
ומזלזל באזרחים הפשוטים והקטנים. לא משנה... |
|
ואתה מה מצביע? רק למגולחים כמוך? לוידר? יש לכם הרבה דברים משותפים.. את שניכם הייתי שם על מונית ישר לרמת גן, אתם מה זה תסתדרו עם החילונים, שם לא מוציאים מרפסות, וחילונים לא שוברים כלים בחנויות (חוץ מאלו שממש פורצים בלילות ושוברים אותך תוך כדי גניבה) תראה כמה אתה סובל מהחרדים בבני ברק, שחרר כבר, את עצמך ובעיקר את שכיניך..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2024 00:08 |
|
| |
יעקב אשר היה מצוין
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2024 22:47 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | רק בבני ברק ב 5 שנים של ראש העיר הליטאי שלט בפועל מי שהיום אומר שהוא יציל את העיר כאילו הוא לא שם כבר 10 שנים ואישר את הבניה שתרמה לא מעט לנראות ולמצב של העיר |
|
וחבר'ה, כמו איש עקום. מצביעים לו!
ומזלזל באזרחים הפשוטים והקטנים. לא משנה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2024 22:56 |
|
| |
רק בבני ברק ב 5 שנים של ראש העיר הליטאי שלט בפועל מי שהיום אומר שהוא יציל את העיר כאילו הוא לא שם כבר 10 שנים ואישר את הבניה שתרמה לא מעט לנראות ולמצב של העיר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2024 21:25 |
|
| |
ראש העיר היוצא, היה מבוכה גדולה לדגל. אפילו לנהל קיוסק לא הייתי נותן לו. אבל הוא לא מאפיין את הבכירים הדגלאים שהם בד"כ אנשים מוצלחים ומנוסים שיודעים לעבוד. ברור לכולם שהוא לא היה מתאים בשום צורה לנהל עיר. והוא קיבל את התפקיד בגלל קירבה לחצר מסוימת..
תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 27/02/2024 21:25:51
|
|
|
|
|