אינני יודע מה הנתונים של החוק והשינויים המדוברים כעת, רק אשיחה וירווח לי, על הגישה בנושא זה באופן כללי (ואני מרשה לעצמי לומר את הדברים, דווקא בזכות שעברתי דרך בתי הספר למגדר, באוניברסיטאות המובילות והקיצוניות בישראל). מהניסיון, העיסוק בקידום נשים, שחורים, בעלי חיים ועוד ועוד - הוא תעתוע שנועד להביא קהל, והמטרה האמיתית שלו, היא לא לגרום לנשים (לדוגמה) לשלוט על גברים, אלא לגרום לגברים לשלוט על גברים. וכן, כוונתי לבני אדם, גברים, לבנים. ארגוני שמאל ששוכבים על הגדר עבור מחבלים, מעריצים ומגבים אדם כמו עזרא נאווי שאנס קטינים ערבים. הפמסינטית מהקיצוניות בעולם, פרופ' קתרין מקינון, מייסדת הזרם הפמינסטי-רדיקלי, ישבה בבית הדין בהאג בדיון על אירועי שמחת תוגה, לרבות תופעות המין ההזויות וההשפלה והרצח על רקע מיני ומגדרי. ישבה, שמעה, ושתקה. עד היום היא שותקת בנושא הזה, אגב. מנגד, אנשים כמו ינון מגל או אופק בוכריס, נזרקו כמו כלבים על משהו שדומה לדומה. אז המשחק מאוד ברור: אין לאף אחד עניין לדאוג לקורבנות אונס, לא גברים ולא נשים. הכל משחק. והכל במטרה אחת ומאוד פשוטה, ככל שההתיישנות תוארך או תתבטל, ככה האיום על כל אויב פוליטי יהיה פשוט יותר. ככה כל אדם בן 80, יחיה עם אקדח על הרקה, כי אם יבוא מישהו וידבר על סיפור לפני 65 שנה, אף אחד לא יוכל להוכיח כלום, והתוצאה תהיה לא רק הכפשות מפה ועד מחר, אלא איום אמיתי, כי אונס הוא כמו רצח (בעצם על רצח יש התיישנות) והוא משפיע לאורך כל חייו של הקורבן (בשונה מרצח!) ואנחנו מבית שמאי לענייני עברות מין (כלשון הנשיא המחבק, שמעון פרס). בקיצור, אני לא בקי בפרטים, אבל לכאורה התיישנות היא רעיון שתקף על כל עברה והמשחק להחריג את עברות המין נועדה ליצור איומים על מי שצריך ולאםשר שליטה מוחלטת של משפטנים ועיתונאים בכל בני האדם.
 |
|
|