|
|
| נשלח ב-9/4/2024 23:03 |
|
| |
הבנתי שהוא מעוניין ליחצן סוכן מסויים, אז לפחות שיתן את הפרטים שלו ולא לינק לאפליקציית בחדכי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2024 23:04 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | | הבנתי שהוא מעוניין ליחצן סוכן מסויים, אז לפחות שיתן את הפרטים שלו ולא לינק לאפליקציית בחדרי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 12:39 |
|
| |
לא אתה הבנת, ולא אני לא הבנתי למה האיש פתח את האשכול הזה. מה לעשות, יש בפורום גם אנשים מוזרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 13:21 |
|
| |
לתשומת לה האחראיים לתפעולו התקין של הפורם: יש כנראה באג בפורם שגורם לחלק גדול של קישורים מצורפים לאשכולות להפוך לאפליקציית בחדרי. אני כבר סובלת מזה כמה וכמה שבועות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 21:08 |
|
| |
מתי ששולחים הודעה מהאפליקציה של אדם, זה נשלח עם קישור. עובדה שלא שלחתי פרטים של סוכן מסוים. אני רק אומר ; שוב, אם יש לכם ביטוח כלשהו שוה לכם לבדוק את זה שוב, יכול להיות שתקבלו הנחה משמעותית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 21:53 |
|
| |
אתה לא צריך להגיד שוב. תמיד שווה לבדוק. בכל דבר ועניין. אבל מה בין זה לבין פתיחת אשכול תחת הכותרת: "מחירי הביטוח ירדו משמעותית" ???
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2024 22:25 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מתי ששולחים הודעה מהאפליקציה של אדם, זה נשלח עם קישור. עובדה שלא שלחתי פרטים של סוכן מסוים. אני רק אומר ; שוב, אם יש לכם ביטוח כלשהו שוה לכם לבדוק את זה שוב, יכול להיות שתקבלו הנחה משמעותית נשלח מהאנדרואיד שלי |
| תודה על ההבהרה אודות הקישורים המצורפים להודעות. נקווה שזה בר תיקון, כי זה סתם מכביד על הגולשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2024 02:01 |
|
| |
|
|
|
|
|