בית פורומים בחדרי חרדים

תודה רבה לסמוטריץ !!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2024 14:24 לינק ישיר 
תודה רבה לסמוטריץ !!!!

תודה רבה על השיעור בחינוך שהוא מעניק לציבור החרדי !! 

בשנים האחרונות היה תהליך של התקרבות לציבור הדתי לאומי 

מצד אחד הציבור החרדי זז ימינה ומצד שני השמאל הקצין מאוד וגם הקיא את החרדים 
וכאן הבן שואל מה ההבדל בנינו ? שנינו לומדים את אותה התורה ומקיימים את אותם המצוות
ובחלק קטן מהציבור בחלק קטן מהמצוות הם אפי' מקיימים יותר בהידור מאיתנו 
רק יש ויכוח השקפתי קטן על היחס לגאולה ולא"י שגם אנחנו מאמינים בה והם מוכנים למסור נפש עליה 

אפי' כאן בפורום היו כאלו שטענו כך 
כמובן שיש תשובות מוצקות לכל טענה 
אבל לפעמיים מספיק לקבל סטירה קטנה וכל השאלות נעלמות .. 

בסיבוב הקודם עם בנט הייתה הבנה שזה חלק מהציבור אלו מגבעת שמואל ששומרים מצווה אחד ושתיים לא... רבע מטפחת עם מכנסיים ... תורה עם קולנוע 
אבל הפעם זה מגיע מתלמיד ישיבה גבוהה ... מהזרם החרדלי... זה שחשבנו שהוא עושה שטייגען בדיוק כמונו ומהדר במצוות כמו בריסקער... פתאום הוא זה שמצטרף לשונאים ונלחם בישיבות 
עכשיו ברור לכולם מי לומד את התורה ומי משתמש בה כקורדום 
אצל מי התורה במקום הראשון בסולם הערכים !!!! מי מוכן למסור נפש על התורה ומי מוכר את הערכים שלו בשביל קצת צומת לב מהתקשורת !! 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 17:51 לינק ישיר 

סמוטריץ מזמן היה אדם שקשה קצת לסבול אותו ואת דיבוריו ללא סוף.
מאז שיצא נגד החרדים, לפני כמה חודשים, הוא הולך ופוחת בסקרים.
הוא היה נשמע לי אדם יקר, פתאום הוא נראה לי עבריין.

הוא התייעף, איבד את האיזון, איבד את הדרך.

חזור בך, בא נעבוד יחד, ראשית נפעל שיהיה צבא כשר למהדרין, ואז ממילא יבואו יותר חרדים לצבא, ועם ישראל יאכל כשר בצבא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 15:56 לינק ישיר 

אולי כי הוא זוכר סטירה מתקופת ההתנתקות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 11:35 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
פילדלפי, זה הדיוק מה שהוא אומר עליך בעקבות אוסלו וההתנתקות. האכזריות וחוסר הכבוד של המגזר החרדי כלפי אנשים שסה"כ יש להם עמדה שונה הוא הזוי. סמוטריץ חי לא לפי התכתיבים שלך, לא זכור לי שהוא הגיע חכנסת בזכות הקולות שלך. מותר לו לעשות מה שהוא חושב.

קראת את מה שכתבתי ? 
לא ציפיתי לכלום מסמוטריץ !! 
להפך אני ידעתי בדיוק מה ההבדל בנינו 
אני שמח שהוא חידד את זה ... 
הייתה בעיה בדור הצעיר של התקרבות בין הציבורים והיה צריך להסביר לתלמידים את ההשקפה 
וסמוטריץ עשה קיצור דרך והמחיש לכולנו מה יותר חשוב לו ולציבור לשלו 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2024 15:50 לינק ישיר 

פילדלפי, זה הדיוק מה שהוא אומר עליך בעקבות אוסלו וההתנתקות. האכזריות וחוסר הכבוד של המגזר החרדי כלפי אנשים שסה"כ יש להם עמדה שונה הוא הזוי. סמוטריץ חי לא לפי התכתיבים שלך, לא זכור לי שהוא הגיע חכנסת בזכות הקולות שלך. מותר לו לעשות מה שהוא חושב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2024 14:57 לינק ישיר 

שכחת שסמוטריץ הוא נציג המגזר הדתי, שלא מפסיק לקבור את חלליו על בסיס יומי ר"ל, ומשכך, לא הייתה בידיו ברירה אחרת  אלא לפעול כפי שהוא פעל, במאמר מוסגר אציין שמתחילת הקדנציה הזו, הוא התגלה כפוליטיקאי נמוך מאוד תרתי משמע בכל התחומים: פה גדול שאין מאחוריו כלום וזה בעיקר נכון בייצוג האינטרסים של המחנה הדתי, אבל לא זה העניין. למה שאנחנו שנלין עליו, בה בעת, שאנחנו בגדנו בתורה: בעד הפינוקים שקיבלנו מתחילת הקדנציה דחינו את חוק לומדי תורה: הרי לא שלחו את הנציגים החרדים לכנסת, כדי לסדר לדרעי מקום סביב שולחן הממשלה או שנציגו בטבריה יוכל להתמודד, או לתת ביטוח לנתניהו: חוק הנבצרות וכו'. רק מה, הפוליטיקאים הסתנוורו מהדיבורים שלא ניתן לגייס את החרדים בכפייה, והם הרי צדיקים אז שאחרים יוציאו עבורם את הערמונים מהאש ויחוקקו את החוקים שיפטרו את לומדי התורה מגיוס, אבל הם לא לקחו בחשבון שאת התקציבים ניתן לשלול בלחיצת כפתור, וזו לכאורה כוונת המסיתים ו"המשוררים"  שלא באמת מעוניינים בגיוס חרדים לצה"ל, אלא בשלילת התקציבים מהם. עכשיו, העסקונה החרדית מתעוררת לבוקר חדש: אין תקציבים! הסכנה כבר מרחפת מעל ראשם, כי במצב הזה לא יכולים להישאר בממשלה לאורך זמן -כדי  לשמור על הפינוקים שקיבלו מתחילת הקדנציה, וזה הרי מה שעניין אותם, ולכן, עכשיו, העסקונה החרדית מסתערת כנשוכי נחש לשמור על תפנוקי'ה

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 29/03/2024 15:48:34

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תודה רבה לסמוטריץ !!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext