בית פורומים בחדרי חרדים

השמאלנים לא יכולים להכיל את אבטחתו של יאיר נתניהו במיליוני שקלים.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/3/2024 22:55 לינק ישיר 
השמאלנים לא יכולים להכיל את אבטחתו של יאיר נתניהו במיליוני שקלים.

האמת, גם לימנים מבנינו זה נשמע מעט הזוי, שמדינת ישראל מאבטחת את יאיר נתניהו בעלות מיליוני שקלים בחו"ל, ובכלל. האם השר גנדי המנוח היה פחות מאוים ממנו?! האם מאיר כהנא המנוח היה פחות מאוים ממנו?! האם פעילי ימין בימינו, לא מאוימים דיו , כדי לקבל אבטחה בארץ ובחו"ל? האם ללוב דמינו, ולעירק היינו?! או שאולי יש הצדקה לאבטח אותו? יותר מ-לכל אחד אחר? ואם התשובה לשאלה היא חיובית. השאלה הנשאלת?: האם גם כשהוא נמצא בטיול תענוגות לכאורה, בחו"ל, גם במקרה הזה חייבים לאבטח אותו על חשבוננו שאז הוצאות אבטחה גוברות לאין ערוך מאבטחתו בארץ, אז גם המדינה, זאת אומרת אנחנו, צריכים לשאת בעלויות האלה!?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 30/03/2024 23:26:13

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 21:07 לינק ישיר 

מה יקרה אם בנו של ראש הממשלה יחטף והחוטפים ינסו להשפיע כך על ראש הממשלה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 02:23 לינק ישיר 

לך תברר כמה עולה היום למדינה האבטחה של סוחר הקנאביס התל אביבי אהוד ברק כשהוא נוסע לצורכי מסחרו ברחבי תבל 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 01:13 לינק ישיר 

נתניהו ומשפחתו מאוימים מאוד
זו לא גחמה ולא החלטה של נתניהו, אלא החלטה של מי שאחראי על ההבטחה, ובהתאם לאיומים.
הוא לא אמור להיות מסוגר בבונקר בגלל האיומים, הוא לא אשם בזה.
גנדי למשל סרב לאבטחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 01:02 לינק ישיר 

אין לי מושג מה הקטע שלך עם השמאה לנתניהו, שמוציאה ממך כאלה שטויות. גנדי היה שונא אבטחה ידוע, ודווקא מאז הרצח שלו התהדקה האבטחה באופן משמעותי (וגם לכאלה ששנאו אותה...). הרב כהנא הי"ד נרצח בכנס (בארה"ב, כשהוא כבר לא היה ח"כ), והרוצח נתפס במרדף על ידי המאבטחים במקום. לגבי ההתעללויות והחוקרים הפרטיים והלינץ' לשרה נתניהו, אתה מוזמן לגגל ולמצוא הכל תוך שניות, עד כמה שזכור לי נחשפו תמונות ומסמכים של החוקרים הפרטיים שעקבו אחרי יאיר נ., והמציאות היא שגם השמאל לא מתנגד לזה וזה מוכיח שהדבר הגיוני וכך היה גם לפני כן. ותתפלא אדוני, אבטחת אישים הייתה גם לפני ביבי, סביר להניח שאלו לא החלטות חדשות ופרסונליות (ולא זכור לי שבנט התקמצן על האבטחה שלו...).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 00:40 לינק ישיר 

לא רואה את הקישור, אבל כל השנים השר כץ, היום שר החוץ, הוא שעמד בראש "הוועדה המקצועית"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/3/2024 00:38 לינק ישיר 

זה לא החלטה של שר

זה היה פעם החלטה של יחידת מגן במשרד ראש הממשלה ואחרי המצור על שרה נתניהו במספרה שוב ע"י אותם סמולנים זה הועבר אל השב"כ

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אל_קפונה ב- 31/03/2024 00:40:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2024 23:50 לינק ישיר 

לצערי, כל קישור באתר מביא אותי לדף התקנת האפליקציה של בחדרי. אבל אני זוכרת את המקרה שאתה מדבר עליו. אבל הבטחת ילדיו של נתניהו החלה עוד לפני התקופה הזאת, גם אחיו אבנר, קיבל אבטחה בעלות מיליוני שקלים כשהתחשק לו לטייל באוסטרליה ! וכנראה שגם היום הוא מאובטח בעלות מיליוני שקלים? לי זה נראה מעט הזוי, בייחוד שהשר שמחליט לתת אבטחה לילדיו של ראש ממשלה, מתמנה על ידי אביהם. זאת אומרת , אוי ואבוי:  אם הוא יחליט שלא להמליץ על אבטחתם, התוצאה תהיה, לכאורה  שאותו אחד לא ימונה לשר. לסיכום: יש צורך בוועדה מקצועית שתחליט בעניין הזה, ולא מי שנהנה ישירות מנתניהו. עדיין, אנחנו רוצים להרגיש שאנו חיים במדינה נורמלית ולא מושחתת, שהקומבינה היא לא נר לרגליהם של קובעי המדיניות בנושא אבטחה...

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 31/03/2024 00:32:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2024 23:38 לינק ישיר 

בתור סמולנים שיפסיקו לאיים עליו ברצח ולשלוח בלשים פרטיים כדי למצוא איפה הוא בחול אז המדינה לא תצטרך לאבטח אותו מפניהם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > השמאלנים לא יכולים להכיל את אבטחתו של יאיר נתניהו במיליוני שקלים.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext