| נשלח ב-31/3/2024 23:48 |
|
| |
"אחים לנשק" קיבלו מגפני פטור ממס. האם נלמד לקח להבא?
וזה מה שכתב בזמנו בן כספית:
תחזיקו חזק: מגיעה מילה טובה למשה גפני. כן. בשבוע הבא תקבל "אחים לנשק", עמותה שהוקמה השנה (!), אישור לצורך סעיף 46 (פטור ממס לתורמים). ככל הידוע, זו פעם ראשונה שעמותה מקבלת אישור לצורך סעיף 46 בשנת הקמתה, מבלי שחלפו 18 חודשי פעילות. מי שעבד על זה בשבועיים האחרונים זה גפני. האישור יינתן, כך נודע לי, בשבוע הבא. לא רק "אחים לנשק", עמותות נוספות שפעילות מאוד במאמץ הנוכחי לסייע לנפגעי המלחמה יקבלו אישור כזה בשבוע הבא, אבל "אחים לנשק" חריגה: היא הוקמה עם נטיה פוליטית (שנשטפה עכשיו בצרכים הלאומיים) והיא חדשה לגמרי. אז המשך פעילות מופלאה לאחים ואחיות לנשק ושאפו לגפני. כשמגיע, מגיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2024 00:05 |
|
| |
תפנה ליוסי חברוני והוא יסביר לך
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2025 13:33 |
|
| |
משה גפני
שאלה כואבת - מדוע נציגי הצבור החרדי, ובענייננו האדון הנכבד משה גפני, כל כך יהירים ובעלי גאווה בלתי נסבלת? מדוע אינם מרגישים צורך להגיב על טענות ועל טרוניות על עבודתם ועל עמדותיהם?! אמנם הם 'נבחרו' ע"י גדולי תורה, אך האם לגדולי התורה הם כן נותנים דו"ח על עבודתם? התפרסם עכשיו - שנים לאחר המעשה הנפשע של בגידה - השיח בין מרן ראש הישיבה ובין האדמו"ר מהשיכון, על מעללי האחרון בבחירות האחרונות באלעד (עם הרב ביטביל), שהתבררו כחורבן היהדות בעיר הזו, והציבור עובר לסדר היום, כאילו עולם כמנהגו נוהג, מי יתן את את הדין על השגיאות המטופשות שנעשו ברוב יהירות ואטימות הלב, בנוסף להיותם מלעיבים במלאכי עליון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2025 14:36 |
|
| |
נו באמת אתה קונה את הלוקש שהתפרסם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/3/2025 23:54 |
|
| |
ממה שהבנתי, הצדיק שלנו עכשיו נלחם(!!!!!) למען ארגון השמאל האנטי דתי "בונות אלטרנטיבה" (הארגון שהפיק בין היתר את "מצעד השפחות"), ותלה את הפטור ממס של ארגון קהלת בפטור לארגון ההזוי הנ"ל. (אשמח אם מישהו יוכל להביא תיעוד או הוכחה למה שכתבתי, כי אני כותב משמועה)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2025 07:38 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | ממה שהבנתי, הצדיק שלנו עכשיו נלחם(!!!!!) למען ארגון השמאל האנטי דתי "בונות אלטרנטיבה" (הארגון שהפיק בין היתר את "מצעד השפחות"), ותלה את הפטור ממס של ארגון קהלת בפטור לארגון ההזוי הנ"ל. (אשמח אם מישהו יוכל להביא תיעוד או הוכחה למה שכתבתי, כי אני כותב משמועה) |
|
אכן כן, כל החרדים בוועדת הכספים כולל מישהו מהציונות הדתית,
הצביעו בעד,
ממה שאני לומד,
שבעצם מי שמחליט מי יקבל אישור ומי לא, זה רשות המיסים ולא ועדת הכספים !
כך בג"ץ החליט.............
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 04/03/2025 07:52:58
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2025 08:19 |
|
| |
תקרא את הלינק שצירפתי, גפני אמר את זה במפורש (ובאמת לא צריך לחפש הוכחות/מקורות לכך שכל המדינה הזו היא אוסף של אוכלי חינם שמבזבזים זמן בכאילו יצירה והחלה של חוקים, כשהגוף היחיד שאפקטיבי זה בגצ ששולט על כולם. אני באמת לא מבין למה לבזבז כל כך הרבה כסף על פקידים ומקבלי החלטות כשאין שום תוקף למה שהם רוצים ועושים). מצד שני, כיו"ר ועדה כנראה שהוא יכול להעלות או לדחות דיונים על חלק מהעמותות ואולי הוא דאג שיוקדם הדיון על העמותה ההזויה הנל. אני שב ומציין שאני לא מכיר את התחום וכו וכותב מה שקראתי איפשהו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2025 09:08 |
|
| |
גפני "לא נתן" אלא המדינה נתנה. זאת לא מתנה או פריבילגיה שמחלק מר גפני, אלא נוהל רגיל של עמותות בוועדת הכספים, מר גפני יכול קצת לדחות, קצת להקשות, אך זה ממש לא נתון לחסדיו או לטוב ליבו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/3/2025 09:38 |
|
| |
השאלה מה קורה כשגפני יכול קצת להקדים, קצת להקל...
|
|
|
|
|