למה עיריית ירושלים התקינה שירותים ציבורים בככר השבת?
מה הקטע של העירייה? רק בגלל שאנו חרדים אז אנו לא שולטים על הסוגרים? החרדים לא מסוגלים להתאפק עד הבית הכנסת הקרוב או אפילו להגיע עד הבית ולהתפנות?, אני חושב שזה סוג של זילזול מצד העירייהבאוכלוסיה החרדית הנציגים החרדים בעירייה נותנים לזה יד.
גיוואלד!!!~
נשלח ב-11/5/2024 21:41
לאחר שרק מספר מצומצם זכו להטיל מי רגליים בשירותיים הציבוריים באדיבות העירייה, חסמה העירייה את השירותים עד לבירור טענת תושבי האיזור בבית משפט, ובינתיים אפשר להמשיך להשתין בפינות רחוב ובחצרות הבתים.
נשלח ב-8/4/2024 18:38
רק בעולם ׳נאור׳ שהדברים המבחילים והמתועבים ביותר לא מתביישים לעשותם ברבים רואים בעין רעה את מה שחז"ל ברוב קדושתם ציוו עלינו (והם גם ידעו פרק בנימוסין לא פחות מהגויים המטונפים וההולכים בדרכיהם).
תוקן על ידי פלנטה ב- 08/04/2024 18:39:22
נשלח ב-8/4/2024 18:33
חריף_ומקשה כתב:
פעם הכרתי קשיש הונגרי חרדי שהיה מקיים באמצע הרחוב את "ואפילו בפני אישה".. דומני שהיום אין מי שמקיים את זה כפשוטו.
כנראה שאתה צעיר מדי. זה היה פעם תופעה רגילה. יהודים של פעם (ממש לא כ"כ הרבה שנים יחסית) התביישו בדברים שהתורה אומרת להתבייש, ולא התביישו כלל במה שהתורה אמרה לא להתבייש. וכך ההמון ראה את זה כמובן מאליו.
נשלח ב-8/4/2024 18:00
גם ברחוב יעקב מאיר הקימו מבנה שירותים ציבורים, אני חושב שמגיע שאפו לעירייה .
נשלח ב-8/4/2024 17:52
פעם הכרתי קשיש הונגרי חרדי שהיה מקיים באמצע הרחוב את "ואפילו בפני אישה".. דומני שהיום אין מי שמקיים את זה כפשוטו.
מה הקטע של העירייה? רק בגלל שאנו חרדים אז אנו לא שולטים על הסוגרים? החרדים לא מסוגלים להתאפק עד הבית הכנסת הקרוב או אפילו להגיע עד הבית ולהתפנות?, אני חושב שזה סוג של זילזול מצד העירייהבאוכלוסיה החרדית הנציגים החרדים בעירייה נותנים לזה יד.
גיוואלד!!!~
מה בעיה בזה? ואגב, אם לא שמעת על זה, אז הנה ידיעה: אצלנו היהודים אסור להתאפק כשצריכים לזה, ובגמרא ישנם כמה דוגמאות להורות עד היכן הדברים מגיעים.
נשלח ב-7/4/2024 19:56
בעיני ראיתי ולא האמנתי. בסופרמרקט ענק, האחראי עם כיפה. אבא ביקש שהבן שלו יתפנה בשירותים וזה מאוד דחוף. הם שקרו לו שאין להם את המפתח. בעיני ראיתי שיש להם מפתח. סדום זה כאן. לא ברור לי אם זה חוקי. יש לו גם תא שירותים אחד, זה הלימוד זכות שיש לי עליהם.
אז ברוך ה' שמתקנים את המצב. הגיע הזמן שיעשו הרבה תאי שירותים