שמן זית כתית מעולה של "מיה" - האם זה שמן 100 אחוז?
קניתי בקבוק שמן זית ב - 53 ש"ח אחרי ההנחה, שמתי במקרר כבר 4 ימים וזה לא נקרש
אם זה שמש זית 100 אחוז כתית זה כבר היה צריך להיות קרוש.
יש הרבה זיופים באחרונה במחיר יותר זול.
אולי כדאי לעשות תביעה ייצוגית כדי שלא יעשו צחוק וירוויחו הון על שקר.
נשלח ב-14/4/2024 18:41
מה נסגר אתך? שוב, לא מסוגל לדון לכף זכות? לא מכיר את 'בונדמן' . לא יודע מה עוד היה אולי רוצה לדעת. לכן היצעתי שיתקשר ויקבל מבעל הבית את כל הפרטים. רפואה שלימה!
נשלח ב-14/4/2024 18:37
תאוות הניצוח מביא לדאבוננו לכמה עבירות חמורות בענייני בין אדם לחבירו.
העיקר לנצח במשחקי מילים. פו.
נשלח ב-14/4/2024 17:52
למה צריך להתקשר? על כל מוצר שאתה קונה ועליו חותמת כשרות אתה מתקשר למפעל/נותן הכשרות לוודא?
וכי האברך החשוב ר' שמואל רפפורט חשוד שזייף חותמת של הרב רובין. וכי כך יעשה לקוח מרוצה אפילו ברמוז מעל פלטפורמה חשובה זו לפקפק באמינותו ולשלוח לבלוש אחרי היצרן אם החותמת והפתיל אותנטי?
באמת גועל נפש של תגובה!
נשלח ב-14/4/2024 16:11
בונדמן כתב:
כשר לפסח ? ובאיזה כשרות ?
על הפח כתוב כשר לפסח עם חותמת מהדרין של הרב רובין. אבל תתקשר ותוודא מולם...
נשלח ב-14/4/2024 16:06
אתה חצוף וגס רוח!
בוכניק כתב:
אני משתמש בפלטפורמה זו, ואל תשלח אותנו להתקשר בסלולר לאיש קשר זה או אחר. זה שאתה ראית ממש לא מספק. ויהיה נחמד וראוי לשמוע גילוי נאות.
שום גילוי נאות ושום נעליים! אני רק לקוח מרוצה! ותו לא! תתבייש! אתה מוציא שם רע על בנאדם שאתה בכלל לא מכיר! ועוד " בפלטפורמה... (אה.. יעני אתה 'אינטליגנט') באמת גועל נפש של תגובה! אל תקנה! אף אחד לא מכריח אותך לקנות! תתפלא יש ב "פלטפורמה" הזו גם אנשים עם כוונות טובות וטהורות ללא מטרת רווח תתפלא לא כולם חולירות בסגנון שלך! גם פה ב "פלטפורמה"
נשלח ב-14/4/2024 14:00
כשר לפסח ? ובאיזה כשרות ?
נשלח ב-14/4/2024 13:52
אני משתמש בפלטפורמה זו, ואל תשלח אותנו להתקשר בסלולר לאיש קשר זה או אחר. זה שאתה ראית ממש לא מספק. ויהיה נחמד וראוי לשמוע גילוי נאות.
נשלח ב-14/4/2024 11:28
אני מאמינה שמדובר בשמן זית איכותי, אבל לא בגלל אישור המעבדה, כי על פניו השמן שנבדק במעבדה לא מסופק עכשיו...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 14/04/2024 11:31:41
נשלח ב-14/4/2024 11:10
יש לי השכלה אקדמית. ראיתי בדיקות מעבדה.
בוכניק כתב:
מה הכשרתך לומר את כל זה? יש לך סימוכין? מעולה לתמוך בבית בד של אברכים יראי שמים, אבל בלי חירטוטים בבקשה.
1. יש לי השכלה אקדמית. 2. ראיתי בדיקות מעבדה. 3. מסתבר שאפשר להיות אברך תלמיד חכם וירא שמיים וגם לזכות ל'יגיע כפיך כי תאכל'. רוצה פרטים פנה לר' שמואל רפופורט 0504141193 . יציג לך בדיקות מעבדה של השמן ממעבדה של קיבוץ חילוני 'למהדרין' שלא חשוד ח"ו על חירטוטים.
נשלח ב-14/4/2024 07:26
בוכניק
momeir כתב:
כבר למעלה מ 7 שנים שאני קונה שמן זית של: 'בסימא- נחת רוח' ממושב תפרח. מדובר בבית בד של אברכים יראי שמיים. שזוכים לסייעתא דשמיא ורואים ברכה בעמלם. בדיקות המעבדה של איכות השמן מדהימות. לא יודע להשוות מחירים. גם לא איכפת לי. שמח שאני מפרנס בני תורה אמיתיים וגם מקבל שמן זית איכותי, באיכות מאוד גבוהה.
מה הכשרתך לומר את כל זה? יש לך סימוכין? מעולה לתמוך בבית בד של אברכים יראי שמים, אבל בלי חירטוטים בבקשה.
נשלח ב-14/4/2024 00:27
איפה אתה קונה את זה?
נשלח ב-13/4/2024 22:24
כבר למעלה מ 7 שנים שאני קונה שמן זית של: 'בסימא- נחת רוח' ממושב תפרח. מדובר בבית בד של אברכים יראי שמיים. שזוכים לסייעתא דשמיא ורואים ברכה בעמלם. בדיקות המעבדה של איכות השמן מדהימות. לא יודע להשוות מחירים. גם לא איכפת לי. שמח שאני מפרנס בני תורה אמיתיים וגם מקבל שמן זית איכותי, באיכות מאוד גבוהה.
נשלח ב-12/4/2024 15:57
זיופים היו בעבר ויהיו בעתיד. מהגוגל אני למד לדעת שזיופים בשמן זית נעשים ע"י הוספת שמנים אחרים ואת זה ניתן לגלות רק בבדיקות מעבדה.
נשלח ב-12/4/2024 15:30
גרשום! זה מאמר, מלפני עלית המחירים החדה. מה שמביא להצפה, בשמן זיוף זית!?!