בית פורומים בחדרי חרדים

חשוב לדייק בעובדות גם כשמפרסמים אצל הבלוגר המפורסם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/4/2024 01:16 לינק ישיר 
חשוב לדייק בעובדות גם כשמפרסמים אצל הבלוגר המפורסם

ישנה קהילה חסידית שהפסיקה עם המסורת של קמחא דפסחא לחסידים, ותחת זה מקיימת מכירה מוזלת למשפחות הקהילה, חינם?? זה לא !!, משום מה, אצל הבלוגר המפורסם היא מפרסמת שמחלקים חינם אין כסף, זה שקר! איני מאשימה את המפרסמים בשקר, הינו, שמלכתחילה כוונתם הייתה לשקר את עם ישראל, או את משרדי הממשלה שנותנים תקציבים "ל-"קמחא דפסחא", מן הסתם, נפלה שגגה..., אבל חשוב לדייק בעובדות, ובייחוד כשמפרסמים תמונות של אנשים שכאילו  "קבלו חינם את המוצרים "  בה בעת, שהם שילמו עליהם במיטב כספם !! זה ניצול של אנשים !! גם כשמפרסמים בבלוג של "איש האמת" ... חייבים לדייק בעובדות, כי כאמור אין בקהילה הזאת חלוקה חינמית, אלא מכירה במחיר טוב... מתברר שלא תמיד שומרים על המנהגים שהאבא הנהיג, לחלק חינם למשפחות הקהילה...

..

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/04/2024 02:07:15

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 20:36 לינק ישיר 

על מי  אתם מגיבים , מיהודי ששונא את עצמו, הוא נולד חולה, וההורים שלו התיאשו ממנו בגיל צעיר מאד, ונשאר לצערינו חולה לכל החיים, כל החיים שלו כותב וכותב, ועוד לא עשה שום טוב בעולם, מה שמענין שהקללות שלו נהפך לברכות, הוא בס"ה אינסטלטור מלוכלך,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 18:21 לינק ישיר 

זו כבר אצלי תמיהה רבתא רבת שנים, מה ראתה צאנז לפרסם עצמה בצורה אקטיבית.
מה גם שאני מכיר אישית, יחצ"ן שאינו חסיד צאנז, שהוא מתפרנס מקידום ענייני צאנז במדיות השונות.

והרי זו חסידות ידועה ומפורסמת, שההתייחסות אליה היא די חיובית בכל שדרות היהדות, ומה לה לעשות תעמולה ויחצנו"ת כמו חסידויות קטנות, שקריות, או שנואות. (פשקאן, סד"ג ירושלים, גור)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 13:30 לינק ישיר 

אני לא אומרת מתוך ידיעה, אלא משערת שכך הם פני הדברים, אבל למה אתה חושב שלאדם "פרטי" יש אינטרס לפרסם במשך שנים ארוכות את הקורה במוסדות האלה, ?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/04/2024 14:12:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 13:27 לינק ישיר 

האם נראה לך שהמוסדות מפרסמים אצלו?
לא חושב שאדם פרטי מצאנז שולח לו חומר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 13:23 לינק ישיר 

זה נכון, אבל לתת "הכשר" ולגיטימציה לבלוג שבאמצעותו רודפים אדמורים ורבנים?!, אתמהא

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/04/2024 13:28:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 13:08 לינק ישיר 

מי שמשלם הוא לא רודף אותו. יש מצב שצאנז משלמים פחות בשביל הפרסום ויותר בשביל האי פרסום של המתחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 12:23 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
איפה הבושה?
עומד ניק ומצהיר בריש גלי ובלי להתבלבל שהוא קורא את הזיותיו של הנואף הברוקלינאי.
לך תבין אנשים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

טוב, מי שלא קורא את הבלוג-לא יודע שעסקינן בהזיות. מלבד הזיותיו של בעל הבלוג יש גם חומר שאחרים מפרסמים בבלוג. אני פחות מתפלא על הפרט שקורא את הבלוג הזה, ויותר מביעה פליאה על קהילות קדושות כמו צאנז קלויזנבורג וכו' שמפרסמים קבוע בבלוג שלו, בייחוד שהוא רודף רבנים ואדמורים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 12:18 לינק ישיר 

שאולזון? צאנז (קלויזנבורג)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 08:16 לינק ישיר 

איפה הבושה?
עומד ניק ומצהיר בריש גלי ובלי להתבלבל שהוא קורא את הזיותיו של הנואף הברוקלינאי.
לך תבין אנשים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/4/2024 04:19 לינק ישיר 

לדייק בעובדות אצל הבלוגר המפורסם..
הרי ברגע שהוא יתחיל לדייק בעובדות, הבלוג שלו לא יהיה מענין.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 19/04/2024 04:20:09

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חשוב לדייק בעובדות גם כשמפרסמים אצל הבלוגר המפורסם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext