אשמח אם מישהו יכול להביא לינק או לציין דף איפה יש איזכור במגזינים עבי הכרס של חג הפסח במוספים רבי הדפים משהו על על המלחמה המתחוללת בגבולות ארצינו. אם יש איזשהו ידיעה על החיילים הנופלים, מאמר על השבוים, כתבה על הפצועים הרבים הנאנקים בבתי חולים, כותרת על האזרחים המתענים מזה כחצי שנה ומתגלגלים ממקום למקום וביתם מתפרק להם מול העיניים ומופקר. לראות שהחרדים אכן חלק מארץ ישראל מהעם היהודי היושב בציון , או הכל זה אני ואני ועוד הפעם אני. ומי שאינו פון אונזרע שילך קיבינימט ואת מי הוא מעניין. חרפה היא לנו.
נשלח ב-2/5/2024 01:37
ביקורת מותר שתהיה ואל תדאג, ההודעה שלך לא תפחית מהם שקל אחד לא
כתבתי תדובה ארוכה ובסוף החלטתי שלא יפה לכתוב נגד פרנסה של אנשים. מי שחושב שכל חלקי עיתון משפחה הם לא מטחנת מים מקולקלת, שיהנה. בכיף ובאהבה
נשלח ב-28/4/2024 15:14
הגדילו "משפחה" לעשות עם המגזין קולמוס, סיפורי בדים על המדומיין הנודע, בכתבה ארוכה הם עושים אותו כאחד מגדולי עולם. איך לא בודקים דבר כזה לפני שמפרסמים? איזה ביזיון. קיצרתי מפני קדושת המועד.
אמרתי שהסתכלתי ממש מלמעלה, לא כתבתי אם יש או אין כתבות על המלחמה. כתבתי שזה לא לא מעניין אותי. הלוואי שבאג 2000 יוביל אותי לחומרי קריאה טיפה פחות רדודים מהמגזין דפי זהב הזה. אני מתבייש שכציבור המגזינים המפורסמים שלנו נראים ככה...
רק השבת נחשפתי קצת למשפחה. היה כל כך עבה שלא היה כיוון מאיפה לקרוא ומה (והאמת שזה עיתון כ"כ צפוי ומשעמם שתמיד משמח שאני מפספס את קריאתו...). רק ראיתי שם איזה איור בינה מלאכותית של מישהו שנקרא "האדמור מוויזניץ" (היום יש לא מעט כאלה, לך תסביר לשכן של עובדיה בדיחי), כנראה שעדיין יש מספיק כסף בפדיונות. שיהנה מי שמתעניין בזה. באמת לא מבין מה היה תורם אם בתוך ספר התוכן השיווקי הזה היה גם שיח על החטופים
נשלח ב-27/4/2024 22:08
קראתי חלק מעיתון 'משפחה'
המלחמה והאווירה מוזכרות לא פעם,
קראתי על החפץ חיים שלא הסכים לישון על מיטה כשחיילים יהודים נמצאים במלחמה,
קראתי על המלחמה, כתבות מתאימות,
ואינסוף פרסומות................................ כנראה שזה שווה להם.
נשלח ב-26/4/2024 14:58
בקטע של החדשות (בעיתון משפחה למשל) ודאי שאין הפוגה
לא כל כך הבנתי מה בוער להכניס לעיתוני חג ידיעות וכתבות על החטופים בכל ימות השנה מיום שמחת תורה מביאים מידי יום ביומו כתבות בנושאים אלו למה לא לתת בחג מעט הפוגה בנושא?
נשלח ב-26/4/2024 00:00
כולנו דומים, אין עוד טעם לחרוש בעניין, נפל כאן איזה באג אלפיים
הפוך. חג זה זמן לשכוח קצת מהצרות ומספיק מה ששומעים בוקר וערב וטוב קצת בשביל הנפש לקרוא משהו אחר. זה לא אומר שאנחנו מנותקים, אבל בשביל הבריאות הנפשית צריך לשחרר קצת מדי פעם. למשפחות ההרוסות זה לא יעזור אם כולנו נהיה בעצב יום וליל. גילוי נאות 1: אני לא קונה את עיתוני החג בגלל שכולם יחצ ופרסום גלוי וסמוי וכמעט ואין בהם כתבה אחת תמימה אמיתית. גילוי נאות 2: הפסקתי לקנות את המגזינים כלל בתחילת המלחמה כדי שילדי הקטנים לא יחשפו לזוועות בשבת. הצהוב אדום שהם הציגו בתחילת המלחמה לא התאים לילדים רכים. ב"ה לא מרגיש חסר אלא להיפך.
לה''ו. אנחנו בחג, אז בוא נשיל את ההגדה שמלאה בזוועות ונחסוך מילדינו אותם. המכות על מצרים, כל הזכרים מומתים בטביעה, הגברים והנשים מועסקים במלאכות לא מתאימות בעליל, חטפו מכות ורצח על אי עמידה ביעדים, שלילת חופש דת, הטבעת המצרים בים סוף, ''השאלת'' כסף זהב התכשיטים בלי כוונה להחזיר...
בקיצור: הוא נשב על כוס בירה, נאכל איזה באגט טוב...
כי חג, ואנחנו לא רוצים שילדינו יחוו את הזוועות הנ''ל!
עפרא לפומיה
בהגדה אין תמונות בצבע של הזוועות שעברנו. אם כבר אז יש איורים של המצרים לוקים. ככה שאני יכול להחליט מה ואיך להעבער לילידי בהתאם לגילו ולשכלו. אם אתה לא מבין מה תמונה כזו יכולה לעשות לנפש של ילד בן 6 קטונתי.
תוקן על ידי muki28 ב- 25/04/2024 17:24:20
נשלח ב-25/4/2024 16:06
אחד מעקרי האמונה של הכופר זה שכאילו יש נחותים וגרועים שנקרעים חרדים, ויש את המעמד העליון. למה להעליל ? תקרא את מוסף המודיע של חדשות החג. ראה כותרות ; והקב"ה מצילנו מידם . מכל צרה הצילנו . עשרת הקונספציות . הקונספציות של השמאל . בני חורין, שבכל דור ודור עומדים עלינו לכלותינו . על הקצין המתחזה בתחילת המלחמה . כמה אירגונים בצל המלחמה כמו הצלה ועוד . על יהודי אוקראינה ויהודי ניו יורק . התחקיר המזויף נגד מתנחלים אלימים . פעמוני שלום מאינדונזיה . על אירן ומתקפת הכטבמים והטילים . ועוד נושאים משלנו, דירות ועוד . רוב המוסף הוא על המלחמה הנוכחית . די להסתה, איש קטן