בית פורומים בחדרי חרדים

לפי החלטת הממשלה הוכרז ציון הרשב''י בל''ג בעומר כאיזור צבאי סגור

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2024 16:42 לינק ישיר 

וכן, השבוענים יהיו מרוחים בתמונות ראווה של אדמו"רים מהעבר במירון ומההווה מ׳הקודש פנימה׳ אשר הלבלרים והעורכים התקבלו אחרי הפצרות רבות וישאלו ב׳רטט קודש׳ וב׳יראת הרוממות׳ את הנקדשים פנימה "מה זאת עשה ה׳ לנו שנתגרשנו ממירון גם השנה" וכו׳ וכו׳

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2024 17:04 לינק ישיר 

פלנטה כתב:
כל בר דעת מבין בעצמו שביאת המונים לציון, סכנת נפשות ממש, הרי זה קורץ לחיזבאללה לשלוח לנקודה הזאת אלפי טילים.
החלטת הממשלה נועדה כדי לשמור על חייהם של אידיוטים שימצאו מצוה חדשה שיש למסור את הנפש עליה.
מן הסתם תתן הממשלה רשיון ליחידים - רבנים מן הסתם - להגיע לציון

ה' יעזור שעד הילולת רשב"י יתבער החיזבאללה כעשן כלה. לענ"ד לא צריך לעשות שום דבר אלא הממשלה פשוט צריכה להודיע לשר המירון שהיא איננה לוקחת אחריות כלל על ההילולא ועל הציבור שבא, והמשטרה לא תפקח ולא תקח חלק בסידור ואבטחת המקום - ומי שבא זה על אחריותו לבד. וכמובן תחבורה ציבורית למירון תיאסר בהחלט, ועל שר המירון האחריות ללכת (או הפרויקטור שלו) לכל האדמורי"ם והרבנים ולמנהיגי הקהילות להודיעם על הענין, ומעתה המנהיגים הם הם האחראים. וכמו כן לא פחות כל יחיד ויחיד. ובבני דעת עסקינן (כך אנו מקווים). האזהרות/הידיעות הנ"ל יש לפרסמם בכל דרך (שר המירון ידאג לזה ומתקציבו הדבר ימומן, כך שהוא ופרויקטרו יישארו ב׳פרונט׳) שהציבור ידע להיזהר. ומעתה הוא ככל מכשול ונזק שמוטל על כל אחד ואחד להיזהר מזה. אני יודע שדברי אלה נשמעים הזויים, אבל אם היה העולם שפוי היה הדבר מתנהג כך. ויסלחו לי, ההתנהגות של כמה שנים טובות (לאו דווקא מסיבה ביטחונית אלא מסיבה בטיחותית) עד תשפ"א ועד בכלל היתה הזוייה ברמות, וקבלו ועודדו התנהגות הזויה זו עוד ועוד, עד שהניסים הגלויים שבכל שנה ושנה לא קרו חלקית רח"ל.

לגמרי, אולי כשלא יהיה את מי להאשים - אנשים ילמדו לקחת אחריות על עצמם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/5/2024 15:37 לינק ישיר 

לידיעת גולדקנוף המנותק היה הרבה נפילות עכשיו בהר מירון....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2024 09:48 לינק ישיר 

אני לא יודע חשבונות שמיים אבל תשימו לב שמאז של"ג בעומר חל במוצ"ש והאדמורים לא הסכימו לדחות את ההדלקה ולכן נגרמו חילולי שבת של אלפי יהודים 
מאז הכל נהרס .... אסון מירון... קורונה... מלחמה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2024 16:16 לינק ישיר 

השר איתמר בן גביר תהה בתחילת ישיבת צוות השרים למירון: "מקווה שאתם יודעים שאלוף פיקוד העורף אמר שהשנה לא שייך לקיים את ההילולה ולכן למה הדיון כעת?".

מנכ"ל משרד הדתות יהודה אבידן אמר כי לאחר שיעבור בוועדת חו"ב הארכת המצב המיוחד בעורף, מירון תוכרז כשטח צבאי סגור, 5 ימים לאחר ההילולה ו-5 ימים לפני.

הפרלמנט

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לפי החלטת הממשלה הוכרז ציון הרשב''י בל''ג בעומר כאיזור צבאי סגור
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.