בית פורומים בחדרי חרדים

הסתה לרצח ר"ל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2024 16:57 לינק ישיר 
הסתה לרצח ר"ל

https://mobile.mako.co.il/news-israel/2024_q2/Article-e6f06f9b3616f81027.htm שימו לב שבקרוב יצונזרו חלק מהבתים בשיר "כי אשמרה שבת".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2024 05:19 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
מדובר סך הכל בקמפיין פנים-חרדי מוזר משהו שנפוץ בשנה האחרונה בירושלים לעידוד לימוד הלכות שבת.

ברור, זה מופיע בתחתית המודעה עצמה בקטן. לפני כן היו להם מודעות שמי שנכשל בליל שבת בורר לא יכול לקבל בשבת בבוקר 'שישי'.
אבל זה לא קשור לניסיון להסתה נגד חרדים.  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2024 02:27 לינק ישיר 

פיינשמקר, על הרעיון הזה לא חשבתי... אולי מרוב שזיעזע אותי היחס של "הסתה לרצח", כשכל מטומטם מבין שאין כאן שום אפשרות להסית לרצח כי ברור שאין מי שיכול לדון על זה וכו' (זה בערך כמו שישפטו את המורה לאזרחות על הסתה לרצח כי הוא הקריא את החוק מוות על בגידה...). אני מזועזע שיש עיניים חילוניות כאלה, זה הכל נובע מהחיפוש שלהם להכפיש ולטנף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2024 01:34 לינק ישיר 

ניכר מהתגובות כאן שלמגיבים אין מושג במה מדובר.
עוד עלולים לחשוב כמו המפגרים ממאקו שמישהו מנסה להסית לפגיעה פיזית...
מדובר סך הכל בקמפיין פנים-חרדי מוזר משהו שנפוץ בשנה האחרונה בירושלים לעידוד לימוד הלכות שבת.
אין לי מושג מי עומד מאחורי זה, אבל זו לא הפעם הראשונה שהוא נוקט בכל מיני ניסוחים על גבול הגימיק.
כנראה שאין לו מושג איך זה נראה בעיניים חילוניות. אותי זה משמח, שיש אצלנו כאלה שכל כך רחוקים מההוויה החילונית עד שאין להם מושג איך הם יראו את המודעות האלה.
ומאקו? שינבחו הלאה. אתר שמיועד ממילא לחסרי מוח.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/5/2024 22:57 לינק ישיר 

מיד יוגש בג"ץ נגד הראשון לציון על קבלת פרס ישראל - בגין קריאה לרצח עם. נודע שבשבת זכור האחרונה הוא קרא את פרשת זכור להשמדת העמלקים. כמו כן הוא גזען המתנגד לנישואי תערובת ובכלל בעד אפליה מגדרית, הדתה ובכל יום אומר בברכות קריאת שמע "ובנו בחרת מכל עם ולשון" - המוגדים לאמנת האו"ם לזכויות אדם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2024 18:51 לינק ישיר 

פאנטים מטורללים יש כאן, אבל הסתה לרצח?? נו, באמת. וכי מישהו מעלה על
דעתו סכנה לרצח של מחלל שבת בגלל המודעה הזו??

ואם כבר יתפסו את המשוגעים האלה, הם יטענו בצדק שזה מה שכתוב בתורה
והם בסך הכל פרסמו את הלאו החמור כדי להניא אנשים מחילול השבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/5/2024 17:17 לינק ישיר 

מטומטמים יושבים שם במאקו... לא חדש

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הסתה לרצח ר"ל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext