בית פורומים בחדרי חרדים

פנייה מכמירת לב מטעם מנהלת לבנות סמינר שיסלחו לה על מה שעוללה להן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2024 14:46 לינק ישיר 
פנייה מכמירת לב מטעם מנהלת לבנות סמינר שיסלחו לה על מה שעוללה להן

דחוףףףףףףף להעביר!!!!!!
היי תלמידות סמינר ............... תקשיבו רגע ושימו לב בקפידה, אין זה פנייה רגילה, אם מישהי מקפידה על המנהלת או  יודעת על חברה שכועסת ומקפידה עליה.... אני פונה אליכם בבקשה קורעת לב, בבקשה מכן אנא התעלו מעל רגשות נקם ותעשו הישתדלות ותמחלו למנהלת בלב שלם אפילו שמדובר בבקשה לא פשוטה ולא קלה ההיפך זה קשה,  מנסיון... אבל מצבה הקשה לאחר שהיא נפלה .... ועברה סידרת ניתוחים ברגליים וגם בעלה חטף התקף לב לפני זמן לא רב ועכשיו הוא שוב מאושפז עקב אירוע לבבי בפעם שניה מצבם הביא אותם שנאלצו לעבור לדירה קומת קרקע שיהיה  יותר נגיש בגלל מצבם הבריאותי.

לכן אני מבקשת בכל לשון של בקשה מהבנות שלמדו בסמינר, אני פונה ללבכן האמהי והיהודי,  שגם אם היא פגעה בכן ויש מי שמקפידה עם כל הקושי אנא תסלחי לה ובבקשה תמחלו לה כי היא חושבת שכל הרעה הזאת הגיעה אליה  מהקפדות ואנ'לא חושבת שיש מישהיא שרוצה לקחת את המצב שלה בידיים שלך!!!! שבוע שעבר באירוע  אירוסין של ... ...... ואפילו לשם היא יכלה להשתתף ולא היא ולא בעלה לא הגיעו.....!!! באירוסין של ............  שלה לא היא ולא בעלה באו... מדובר במקרה עצוב במיוחד,  כל אחת שתעשה מה באלכן באמת אבל אם יש בכן קצת חמלה אנושית ויהודית אנא תסלחו לה.
אשמח שתעבירי את זה הלאה... ולבקש גם מבנות שלא מחוברות לפה או אפילו בנות נשואות שפגשתי מהעבר שלמדו ב........... ועדיין מקללות אותה - תחשבו על זה,בתודה מראש

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 18:11 לינק ישיר 

ישנם בהחלט עשבים שוטים בין מורות ומנהלות פה ושם, כאלו שאינן ראויות למעמד בו הן נמצאות.
הביקורת שנכתבה כאן על ידי כותבים סהרוריים, לא עשו הבדל אלא כללו את כל המערכת "המורים, המנהלים"

ואגב, גם הסיפור המדובר כאן, עוד לא חשף שמדובר בכלל בהתנהלות קשה של אותה מנהלת, בהחלט יכול להיות שבעקבות מקרים קשים שקרו לה בחיים, היא בחרה לתלות אותם במישהי שנפגעה ממנה, למרות שאולי מדובר בכלל בעונש סביר לבת חצופה מרדנית, נקיפות מצפון ותחושות אשמה באות לפעמים גם כשהן לא מוצדקות בעליל.
לא מובא כאן הסיפור על פרטיו בכלל, ואנשים כבר מגיבים בוודאות על כל דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 17:32 לינק ישיר 

בוודאי הדברים הנ"ל ברורים ונהירים.

מן הסתם, המשטמה של חלק מהכותבים הקודמים, היא על אנשי חינוך והנהלה, שהענישה והעריצות היא חלק ממשנת החינוך שלהם.
לא שהם גם 'מחנכים' וגם 'עושים לפעמים טעויות', אלא מצאו לכאורה כלי ביטוי לתכונת העריצות או האכזריות שלהם/שלהן, באמצעות ועל חשבון התלמידים והתלמידות רכי הגיל. (שאינם יכולים גם להעניש בחזרה.)

כשמדובר על טעויות אנושיות, או אפילו גישה חינוכית מקובלת בתקופה קודמת כאשר הנפשות השתנו והם עדיין לא זיהו ולא הסכימו - אפשר וראוי למחול בכל עוז. ובכלל אין טעם לכל בר-דעת להתרגז כעבור שנים על כל טעות שנעשתה עמו או אודותיו. ולהרוס את החיים העצמיים.
אך כשמדובר בהנהגה רציפה בלתי אנושית בעליל, שהתקבלה ועוצבה כדרך חינוך, כיחס קבוע אל מול תלמידים, קשה להפטיר שתי מילים 'מחול לך מחול לך', ולמחוק עשור או שני עשורים שלמים של חיים בצל דיכוי.

אכן, מדובר לכאורה במקרים קיצוניים בהחלט.

תוקן על ידי יוחנןש ב- 15/07/2025 17:37:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2025 13:08 לינק ישיר 

אנשי חינוך מוסרים את נפשם למען התלמידים/ות וכן לפעמים הם טועים. וגם אחר כך כל צרה ופגע שמגיע אליהם הם מאשימים את עצמם ומבקשים מחילה מהתלמיד/ה הסורר/ת שנענשו... 
כל אלה שמקללים כאן, לא ראוים למורים שלהם. לא פלא שנעשתם על ידי מוריכם. ואני לא מורה, אבל הייתי תלמיד וחטפתי גם מכות (כנהוג בזמן ההוא) ועונשים. ולא תמיד המורים היו צודקים. אבל כשמסתכלים על המכלול, צריך לראות דבר ראשון את המסירות נפש של המורים.
כל המתלוננים למיניהם, אל תשלחו את ילדיכם למערכת החינוך החרדית, אל תתחננו שיקבלו אותם, לכו למערכת החינוך החילונית, שם תגדלו בנים ובנות למולך ותלקקו דבש בגן עדן של שוטים. הבדלו מעלינו.
למורה שמבקשת מחילה יש לי רק מילה אחת, את לא באמת צריכה את המחילה של אותם ילדים, את עשית כמיטב שיפוטך, חז"ל פוטרים רב המכה את תלמידו אפילו אם הוא מת תחת ידו, הוראה זו עבודה קשה וטעויות זה חלק מזה שאנחנו בני אדם. בן אדם שנותן את נפשו לתלמידים לא נענש בגלל שהוא העניש מישהו. 
אני רק יכול לאחל חיים ארוכים וברכות לכל אנשי מערכות החינוך הנפלאים שעושים לילות כימים כדי לדאוג ולקדם את הילדים היקרים שאנחנו מפקידים בידיהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2025 23:07 לינק ישיר 

הבעיה היא שעד שהם הולכים לגיהנום הם מספיקים לשרוף פה לא מעט נשמות :(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2025 16:26 לינק ישיר 

בגיהנום יש מדור מיוחד "לאנשי חינוך"
הבעייה בבמזגר החרדי לכאורה שיש אנשי ונשות חינוך שהתקבלו בכות קשרים ולא כישורים ..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2025 14:06 לינק ישיר 

כמה מחנכים/ות יש, שהתקבלו עם ויטמין פי!?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 19:38 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

מצד המורות תמיד זה בנות שהתקבלו בטעות ... אבל הם אף פעם לא יודו בטעות שלהם... כמה בנות מעולות הם הרסו בסמינר.. תמיד הבעיה היא מהצד של הבת או מהבית אבל מעולם אין בעיה בצד שלהם 

"המורות"..
אתה מדבר על כולן במקשה אחת, למה ככה להוציא שם רע על ציבור של אלפי מורות בציבור שלנו?
כשמדברים על תקריות של העלבה או ביקורת לעיני תלמידות אחרות, מדובר בבנות לא ממש מעולות, שמוציאות את הנשמה של צוות המחנכות / מנהלות.
ומבחינתך, התלמידות תמיד צודקות, תמיד הבעיה היא של הצוות, כשהתלמידה הסוררת צודקת.

אפשר לסכם שלא כל הסיפורים שוים ולא כל המורות שוות, וייתכן שיש מקרים יוצאי דופן, רק לא בסדר שאתה מכליל ככה.
רוב רובם של הסיפורים האלו מתחיל מתלמידות שאינן הולכות בתלם, ומקלקלות את האחרות.

חי בסרט או בהכחשה ... מה שבטוח שלא חי את המציאות ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 14:35 לינק ישיר 

פלדלפי כתב:

מצד המורות תמיד זה בנות שהתקבלו בטעות ... אבל הם אף פעם לא יודו בטעות שלהם... כמה בנות מעולות הם הרסו בסמינר.. תמיד הבעיה היא מהצד של הבת או מהבית אבל מעולם אין בעיה בצד שלהם 

"המורות"..
אתה מדבר על כולן במקשה אחת, למה ככה להוציא שם רע על ציבור של אלפי מורות בציבור שלנו?
כשמדברים על תקריות של העלבה או ביקורת לעיני תלמידות אחרות, מדובר בבנות לא ממש מעולות, שמוציאות את הנשמה של צוות המחנכות / מנהלות.
ומבחינתך, התלמידות תמיד צודקות, תמיד הבעיה היא של הצוות, כשהתלמידה הסוררת צודקת.

אפשר לסכם שלא כל הסיפורים שוים ולא כל המורות שוות, וייתכן שיש מקרים יוצאי דופן, רק לא בסדר שאתה מכליל ככה.
רוב רובם של הסיפורים האלו מתחיל מתלמידות שאינן הולכות בתלם, ומקלקלות את האחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 07:52 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
ועכשיו נראה מי מעיזה להיות מנהלת סמינר
וזאת למודעי, ואני כותב את זה כאחד שקשור לענין ומכיר אותו היטב מקרוב.
מנהלת סמינר שלא תהיה קשוחה כמו שצריך, ותלך רק בדרכי נועם, ואיזה יופי ואת כזאת צדיקה וכו', תאבד שליטה ומשמעת וכל הסמינר יפול, התלמידות יהפכו להיות חסרות רסן.
אי אפשר לנהל סמינר רק בדרכי נועם!, הבנות של היום, בדור של היום, הרבה מהן חסרות כל רסן, רוח הרחוב והחוצפה נושב פנימה, ובוא נראה מי מפה יכול לנהל סמינר ולחייך לכולם כל היום מבוקר ועד ערב.

איזה כיף לשבת בבית רגל על רגל ולבלבל את השכל!!!
ניהלת פעם ישיבה? ניהלת פעם סמינר?

כשאתה כותב שאתה קשור לענין ומכיר אותו היטב מקרוב, אפשר להבין הרבה מהתגובות שלך שמלאות רשעות ורוע לב.

מכיר מקרוב, אבל לא מנהל סמינר ברוך השם
מעדיף לא לרדת לרמה הילדותית שלך, וגם ככה אין פה הרבה מה לענות לך, מאחר ולא הסברת כאן מה לא בסדר במה שכתבתי.
אני מעריך שאתה קשור לצד החצוף של התלמידות, בטח זרקו לך בנות / אחיות מהסמינר, או לא קיבלו אותן בכלל.
בנות סמינר חצופות עושות את המוות לצוות המורות והמנהלות, מן הסתם הן חייבות בקשת סליחה פי כמה, ואני לא מקנא בעתיד שלהם בזה ובבא על כל ההצקות והרדיפות שלהם.
הקוזק הנגזל.
"ל"ו צדיקות", שבנוסף למרדנות, לחוצפה, להתרסה, לצפצוף על כל חוק של הסמינר, יש להם גם טענות מכאן וללא סוף.
אמרתי שאני מכיר את הצד של המנהלות היטב, אצביע כאן על מגוון הבעיות שגורמות הבנות האלו ש"התקבלו בטעות" לסמינר כי לא ידעו את אופיין האמיתי -
מביאות מכשירים לא כשרים לסמינר, מעבירות סרטים ושירים חילוניים ומקלקלות בנות אחרות, באות בלבוש שאסור לפי חוקי הסמינר, מתסיסות ומלגלגות על הצוות החינוכי, וכל זה מבלי לדבר אפילו על רמה לימודית נמוכה אם בכלל.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/07/2025 17:09:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 04:56 לינק ישיר 

קסיו כתב:

כשאתה כותב שאתה קשור לענין ומכיר אותו היטב מקרוב, אפשר להבין הרבה מהתגובות שלך שמלאות רשעות ורוע לב.

שים לב לסגנון שלך בתגובתך הראשונה.
היית יכול לכתוב בצורה ענינית מה שיש לך לומר, ולקבל תשובה ענינית בצורה מכבדת.
בחרת לרדת לרמה האישית, וקיבלת בחזרה את אותו הסגנון.

ועל כך אמרו חז"ל, איזהו מכובד - המכבד את הבריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2025 01:16 לינק ישיר 

קוקוריקה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 21:56 לינק ישיר 

ריקא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 17:13 לינק ישיר 

ברור הבנות לא חטאו, כי אצלך הפירוט שהבאתי הוא די סטנדרט.
מכיר אנשים מסוגך, כשזורקים את הבת שלו מהסמינר על מעשים מחפירים, הוא לא יחנך את פרי הבאושים שלו, אלא יתמוך בצד שלה.
תפוחים לא נופלים רחוק מהעץ בדרך כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 17:05 לינק ישיר 

הפוך בה והפוך בה אבל להתחמק לא תוכל. דרייסט אהער דרייסט אהין והופך את הקערה על פיה כאילו שזה יעזור לך להאשים את הבנות שלא חטאו במקום את המנהלים המרושעים שאתה מאוד מאוד מקורב אליהם, ומקורב מאוד מאוד לעניין הנדון, אז עם תירוצים שדופים לא תצליח להצדיק אפילו לא את עצמך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2025 16:27 לינק ישיר 

קסיו כתב:
ועכשיו נראה מי מעיזה להיות מנהלת סמינר
וזאת למודעי, ואני כותב את זה כאחד שקשור לענין ומכיר אותו היטב מקרוב.
מנהלת סמינר שלא תהיה קשוחה כמו שצריך, ותלך רק בדרכי נועם, ואיזה יופי ואת כזאת צדיקה וכו', תאבד שליטה ומשמעת וכל הסמינר יפול, התלמידות יהפכו להיות חסרות רסן.
אי אפשר לנהל סמינר רק בדרכי נועם!, הבנות של היום, בדור של היום, הרבה מהן חסרות כל רסן, רוח הרחוב והחוצפה נושב פנימה, ובוא נראה מי מפה יכול לנהל סמינר ולחייך לכולם כל היום מבוקר ועד ערב.

איזה כיף לשבת בבית רגל על רגל ולבלבל את השכל!!!
ניהלת פעם ישיבה? ניהלת פעם סמינר?

מכיר מקרוב, אבל לא מנהל סמינר ברוך השם
מעדיף לא לרדת לרמה הילדותית שלך, וגם ככה אין פה הרבה מה לענות לך, מאחר ולא הסברת כאן מה לא בסדר במה שכתבתי.
אני מעריך שאתה קשור לצד החצוף של התלמידות, בטח זרקו לך בנות / אחיות מהסמינר, או לא קיבלו אותן בכלל.
בנות סמינר חצופות עושות את המוות לצוות המורות והמנהלות, מן הסתם הן חייבות בקשת סליחה פי כמה, ואני לא מקנא בעתיד שלהם בזה ובבא על כל ההצקות והרדיפות שלהם.
הקוזק הנגזל.
"ל"ו צדיקות", שבנוסף למרדנות, לחוצפה, להתרסה, לצפצוף על כל חוק של הסמינר, יש להם גם טענות מכאן וללא סוף.
אמרתי שאני מכיר את הצד של המנהלות היטב, אצביע כאן על מגוון הבעיות שגורמות הבנות האלו ש"התקבלו בטעות" לסמינר כי לא ידעו את אופיין האמיתי -
מביאות מכשירים לא כשרים לסמינר, מעבירות סרטים ושירים חילוניים ומקלקלות בנות אחרות, באות בלבוש שאסור לפי חוקי הסמינר, מתסיסות ומלגלגות על הצוות החינוכי, וכל זה מבלי לדבר אפילו על רמה לימודית נמוכה אם בכלל.

תוקן על ידי איש_חשוב ב- 07/07/2025 17:09:04

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > פנייה מכמירת לב מטעם מנהלת לבנות סמינר שיסלחו לה על מה שעוללה להן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext