| נשלח ב-16/5/2024 03:06 |
|
| |
אראל סגל - ההסבר להתנהגות גלנט
הנה ההסבר של אראל סגל להודעה של שר הביטחון גלנט
הוא אמר את זה בתגובה לתוכנית של 'אהוד ברק'
הנה ההסבר
שלישית גלנצקוט מתואמת עם סאליבן-בלינקן והחליטה לפרק את הממשלה, להדיח את נתניהו וללכת לבחירות במצוות אמריקאיות. יש לאמריקאים בערך חודש להעביר הסכם עם הסעודים בסנאט אז הלחץ ילך וייגדל. למה חודש חודש וחצי? כי אחר כך נכנסים לישורת האחרונה שלפני הבחירות וגם בליקני לא ייתן לביידן הישג כזה במדיניות חוץ בסמיכות קרובה כ"כ לבחירות. מה אמריקאים רוצים? הם רוצים שהבנים שנפלו יהיו מגש כספים למדינה פלסטינית.
אהוד ברק מפרסם את תוכניתו.
גלנט בצעד מנהיגותי: המלך עירום! שיתוק פחדני של נתניהו! משלמים עליו בהישגי צה״ל, חיי החטופים, קברי הלוחמים, ריסוק מעמדנו בעולם והקשר עם ארה״ב. נתניהו בורח מאחריות ואיננו כשיר. גנץ וגדי חייבים לחבור לגלנט בנחישות. להצלת ישראל. גם אם יפוטרו. נתניהו הוא שייפול, אנחנו האזרחים נעשה זאת
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 03:08 |
|
| |
בנתיים נתניהו משיב מלחמה - אני לא מוכן להחליף את החמאסטאן בפת״חסטאן
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 03:24 |
|
| |
בינתיים נראה שביידן נבהל ממה שחוטף בארה"ב גם מהדמוקרטים ומנסה איכשהו להוריד פרופיל. גנץ-גלנט-אייזנקוט קצת תקועים, כי לא מקבלים הוראות ברורות מארה"ב, וגם אם כן, הם מאד פרווה כרגע, בחצי פה, ולכן הם ממשיכים בקו הישן בלי לדעת בעצם למה הם ממשיכים, ולכן ההצהרות המביכות כל כך. רק האידיוט לפיד עשה ביחד עם ביידן פרסה מרשימה, בלי שהוא אפילו הרגיש את זה. גם אם כן, אין לו סיבה להיות מובך מפרסה, כמי שחי על שבשבת במסלול סלאלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 03:33 |
|
| |
| hhaavv כתב: |  | | גם אם כן, אין לו סיבה להיות מובך מפרסה, כמי שחי על שבשבת במסלול סלאלום. |
|
לאף שמאלני אין בכלל סיבה להיות מובך אי פעם מכל מעשה נבלה. 1. כי לשמאלנים מותר הכל, המדינה של אבא שלהם 2. כי יש להם תקשורת מלטפת ומכשירה כל מעשה נבלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 04:49 |
|
| |
שמאלני משקר כי המטרה מקדשת את האמצעים ומותר לשקר. לפיד משקר, כי אין לו מושג מה ההבדל בין אמת לשקר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 11:28 |
|
| |
הסבר מפולפל מדי אבל סביר שסגל מבין יותר מאיתנו (במקרים רבים הוא מגלה ידע רב בהיסטוריה ובהווה). אני חשבתי בפשטות, שאלוף ההתנתקות שתמך בהשתמטות המונית ואחר כך הוכיח שהוא 0 בביטחון (בדיוק כמו שהוא לא הבריק ששום תפקיד אחר), מבין שאין לו סיכוי בליכוד והוא קורץ לגנץ שגם כן מחפש חברים - בעדיפות לביטחוניסטים סניליים. זה כל הסיפור. צריך להבין שלצערינו הוכח די ברור, שאף אחד לא באמת דואג לביטחונינו, אם שווה להם פוליטית הם גם יטבחו בעצמם ביישובי הדרום
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 12:19 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | אם שווה להם פוליטית הם גם יטבחו בעצמם ביישובי הדרום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 13:28 |
|
| |
רציתי להעלות חיוך מר על פני הגולשים ולהכניס כאן את שלט החוצות מהבחירות שבו תמונה של נתניהו ולצידה הכיתוב: חזק מול החמאס. אבל ללא הצלחה.
יהי רצון מלפני אבינו שבשמים שיתן שכל ותבונה בעדר המעריצים של הגיבור הגדול הזה נגד החמאס, להבין שהמלך הוא עירום.
תוקן על ידי גרשום ב- 16/05/2024 13:40:14
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2024 18:16 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | | הסבר מפולפל מדי אבל סביר שסגל מבין יותר מאיתנו (במקרים רבים הוא מגלה ידע רב בהיסטוריה ובהווה). אני חשבתי בפשטות, שאלוף ההתנתקות שתמך בהשתמטות המונית ואחר כך הוכיח שהוא 0 בביטחון (בדיוק כמו שהוא לא הבריק ששום תפקיד אחר), מבין שאין לו סיכוי בליכוד והוא קורץ לגנץ שגם כן מחפש חברים - בעדיפות לביטחוניסטים סניליים. זה כל הסיפור. צריך להבין שלצערינו הוכח די ברור, שאף אחד לא באמת דואג לביטחונינו, אם שווה להם פוליטית הם גם יטבחו בעצמם ביישובי הדרום |
|
מצחיק איך כל דיון שבכלל לא דשור לכלום, ישר גורם לכם להרגיש מותקפים ולענות כמו עדר "אוייי נתניהו נתניהו"... תתבגרו, לא כל נושא בעולם זה נתניהו ולא כל הבעיות בעולם קרו בגללו. תרצו או לא, רוב המדיניות בשנים האחרונות הייתה על ידי כולם, אין אדם אחד שלא עמד איכשהו בצמתים האלה וגרם לפעולה אחרת (לא גנץ שדיבר נגד פרוטקשן לחמאס, לא לפיד שכל פעם אמר משהו אחר, לא בנט שהבטיח תגובה על כל טיל... כולם בסוף פעלו באותה צורה). מדברים כאן על גלנט ועל משהו שהוא אמר, עם זה מעלה לכם את האובססיות תשתו כדור או תצאו לפעילות מרפה, מה אתם רוצים מהחיים שלנו???
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2024 09:01 |
|
| |
הדיבוק.
כשאתה מנסה לטשטש את האחריות של נתניהו, אתה חוטא לאמת. תהיה כנה עם עצמך. אל תגיד "המדיניות הייתה ע"י כולם", "ובסוף כולם פעלו באותה צורה".
נתניהו מכהן כראש ממשלה כמעט ברציפות ממרץ 2009 ועד היום, למעט שנה אחת מ-2021 עד 2022.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2024 14:20 |
|
| |
לא הבנתי מה הכנסת כאן את האחריות של ביבי, זה לא הנושא כאן. פתח אשכול ונדבר. אני כבר אומר לך שלא נראה לי שביבי כזה גדול ועצום שכל מה שנעשה בקוסמוס מאז בריאת העולם זה רק בגללו, וזה שהוא היה ראש ממשלה כמה שנים לא משכנע אותי. בכל מקרה השאלה כאן זה מה גורם חגלנט להגיד משהו, אם יש לך מה לומר בנושא אני ממש אשמח לשמוע
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2024 14:37 |
|
| |
באלול תשפ"ג, ערב חגי תשרי, בתכנית של ברדוגו בגלי ישראל, עלה יעקב ריבלין ואמר שמיד לאחר החגים גלנט פורש מהליכוד עם המורדים האחרים, יולי אדלשטיין ועוד 2 ובכך יפרק את הממשלה.
בינתיים הגיע שמחת תורה והטבח הנורא והשאר היסטוריה.
למעשה, גלנט, כל העת, מצוי בעיצומו של קמפיין פוליטי להקמת סיעה חדשה, אך לא מעוניין להיות מואשם במצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2024 14:56 |
|
| |
אכן זה די צפוי, לדעתי זה הרבה יושב על העובדה שהוא חתום על מעט מדי הצלחות, כאלוף וכשר שיכון ושר ביטחון ועוד ועוד. הליכוד לא כ"כ צריך אותו... בצד שני הוא נראה לי אדם אפור ולא מרשים, קשה לי להאמין שהוא יצליח במפלגה עצמאית. הערכה שלי שהוא יחבור לגנץ
|
|
|
|
|