בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

הויכוחים בין חברי המועצה סגן ראש העיר עו"ד יניב בדלוב עם יצחק חלה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2024 13:59 לינק ישיר 
הויכוחים בין חברי המועצה סגן ראש העיר עו"ד יניב בדלוב עם יצחק חלה

מה אומרים חברים כמה זמן ייקח עכשיו אחרי שיש קואליציה חזקה בעיר ויש אישור תקציב ...מה השלב הראשון בקטע השמירה??

ממתי יהיה לנו שמירה בכניסות העיר אחרי שפורוש ביטל אותם ??
והקטע של הגדר והמצלמות שהוזנחו בתקופה של פורוש עכשיו כמה זמן ייקח עד שיתחילו לסדר???
אוקי הבריכה הייתה פעילה במחיר ממש זול יש כאלה אומרים בכוונה כי זה עזר למישהו שם בעירייה להתקדם פוליטי ועזר לו במנדטים וברגע שהפסיד הכל הופסק בגרעון וחובות ענקים עקב הזנחה של הבריכה וכרגע היא לא פעילה🤷🏽‍♂️
כמה זמן לוקח להפעיל אותה (הבריכה)
אנחנו כאן בקבוצת כל מה שקורה באלעד נמתין בסבלנות נעזור לעירייה עם הנקודות החשובות כי אי אפשר לתקן דברים שזילזלו בהם כל כך הרבה זמן ברגע אחד..
אבל ...אבל אחד ענק !! לתושבים נמאס מהפקקים בעיר והניקיון של העיר והנושא של הנוער ובטחון וכדי מאוד מאוד לטפל בהם באופן דחוף ומהיר 
אוהבים את ראש העיר שבחרנו ושמחים בו ❤️לצערי, באמת לצערי...
אין עדיין בשורה בתקציב לגבי השמירה בכניסה לעיר, יש רק בתקציב מותנה שזה כנגד תקציב ממשלתי (יהיה מאתגר להביא תקציב ממשלתי לזה)

דרשתי להוסיף עוד כוח אדם לשיטור העירוני, לעבות את הצוות שנותן מענה מיידי בחירום ובשגרה, סידרנו את הכל גם תקציבית מול הגזבר.
לצערי, ברגע האחרון ממש, יו"ר הוועדה בחר לא להתייחס לכל העבודה שנעשתה במשך שבוע, לא לקבל את כל השיפורים התקציביים שעשינו לניקיון השפפים, חינוך, רווחה, נוער, דת ועוד...
ולהעביר את התקציב כמות שהוא, ללא השיפורים. ואת כוח האדם כמות שהוא בלי תוספת לשיטור העירוני ולהעלאת הבטחון בעיר, בייחוד בשעות הלילה.

עדיין בהלם מהמחטף שנעשה... בסוף זה פוגע בתושבים.
נמשיך ללחוץ לשפר את התקציב, שיהיה יותר טוב לתושבים...
עבודה רבה לפנינו.

כן אבל יש לנו כאן את @⁨יניב בדלוב עו"ד⁩ שזה הדבר שנלחם עליו כל הזמן ואני לא חושב שהוא יתן שהדברים הללו לא יתקיימו .מה זה תקצבנו??
ומי אחראי על הנפילה?יניב ידידי,
אני חושב שאתה זוכר את המשל על אותה מנהלת יחידה שלא רצתה לעבוד ואמרה הכל או כלום.

אתה מעלה כאן האשמות חמורות שאין להם כל שחר ובסיס במציאות.
אף אחד לא מנסה לתקוע את ראש העיר, הנושאים שהעלתי זה אותם נושאים שידברתי עם ראש העיר, גם מחוץ לחדר הישיבות בהפסקה.
אבל כנראה שאתה חושב שניגוחים פוליטיים זה מה שחשוב, אז תהנה... לא אגרר.

אני חושב שהחברים בוועדה למדו את החומר, הצענו שיפורים והתייעלות תקציבים בנושאים חשובים וראויים.
הזלזול בחברים למועצה, אינו ראוי ואינו מכובד.

בוועדת כספים מועלה להצבעה התקציב אותו ממליצה הוועדה למועצת העיר, זו ההצבעה שנערכה במחטף. והרסה עבודה רבה ופוגעה בתושבים, תוך ניצול סמכותך לרעה.

אתה תצביע בעד תקציב המאוזן שאציע, באם אציע ביום א?תעבור לפרטי 
זה ברור שאתה מנסה לייצר מניפולציות 
הרי אם היית רוצה תשובה אמיתית וכנה היית שואל אותי ולא רץ לקבוצות

בפעם העשירית
יש 2 בעיות שאני אמור לפתור ואני על זה :
1. מניעה משפטית של חוסר סמכות להציב שומרים חמושים בכניסה לעיר
אני על זה מול השר לבטחון פנים יש כבר התקדמות ונקבעה פגישה עם צמרת המשטרה והייעוץ המשפטי שלהם-אעדכן.

2. חוסר תקציב - עלות שמירה ב2 הכניסות לעיר 24/7 עומדת על 2.5 מליון שח שנתי וזה לפני שדרוג הגדר המצחיקה ורישות מצלמות חכמות רכישת רחפנים ועיבוי ניידות השיטור המשולב בניידות וכח אדם- גם פה יש בשורה חיובית נפגשנו כבר פעמיים עם האוצר ואנחנו בקרוב נבשר בשורות טובות

אז לפני שמוציאים את הכביסה המלוכלכת והמרמור הפנימי שלכם כאן
כי ניסיתם לתקוע את ראש העיר בחוסר אחריות משווע במטרה לסחוט ג׳ובים תלמדו את החומר(אגב אתם יודעים ומכירים אותו אך בוחרים פעם אחר פעם להסתיר אותו מהציבור כדי לא לחשוף את ערוותכם בפרהסיה )

@⁨יצחק חלה⁩ שמח שאתה מודה פתאום שהתקציב לא עבר אתמול כפי שצעקת בהודעה הראשונה שלך.

תגיש את הצעת התקציב שלך ביום א

אני בטוח שאם הוא מאוזן יצביעו בעדו!
אני מבטיח להיות הראשון♥️האם אתה מתכוון להציג הצעת תקציב משלך שכוללת את רכיבי הקמפיין שלך בעניין בטחון העיר והשמירה או שהכל ישאר בגדר קמפיין?יניב חברי,
באם היית מקשיב לגזבר ולמנכ"ל, היית מבין שיש איזון תקציבי למרבית הסעיפים.
נשארו לנו מספר דברים קטנים ליצור להם איזון תקציבי נדרש, ועל זה עבדנו.
ביקשת שהחברים יצאנו לתפילה ומיד אחריה ממשיכים בעבודה למצוא איזונים תקציביים (זו עבודת הוועדה ולשם כך התכנסנו.)
אך מיד לאחר התפילה, דרשת להעלות את התקציב כמות שהוא להצבעה, מבלי לאפשר לאזן את הסעיפים הקטנים האחרונים (על אף שלאחר שיחה עם ראש העיר, ציינתי בפניך שיש לי סעיפיים תקציביים לאזן הכל).

לצערי, אפילו סעיפים שמצאנו להם מקורות תקציביים ותוספת כוח אדם לשיטור שהגזבר אישר תקציבית, בחרת לדחות ולהעביר הכל איכשהו.
מבלי לאפשר לחברים אפילו להגיב לפרוטוקול.

צר לי ידידי, כך לא נראית אחריות ציבורית.
אמנם וועדת כספים כמו וועדות רבות הינה וועדה ממליצה, אך יש לה השפעה רבה על עבודת התקציב ולשם כך עבדנו שבוע וקצת.

עם קצת יותר הקשבה ואורך רוח, הוועדה הייתה ממליצה על תקציב טוב יותר לתושבים.
הגענו להסכמות על רוב הנושאים עם הגזבר שממונה על התקציב ועם המנכ"ל שממונה על ביצוע המדיניות.

אני חושב שרוב חברי הוועדה, הסכימו בצורה רחבה שחייב לתת מענים לנושאים שהעלנו.
חבל שזו ההתנהלות, כך לא משפרים את התקציב.יחיאל היקר ויצחק חברי
אתם טועים ומטעים 

התקציב לא עבר אתמול !

אתמול התקיימה ישיבה של הוועדה בראשותי שבעצם סיכמה שבועיים של דיוני תקציב עם שלל האגפים והמחלקות בעירייה.

נתתי לכלל החברים את האפשרות להעלות שינויים בתקציב המוצע ואף הסכמתי לשנות אותו בתנאי שסעיף ההוצאות יהיה כנגד סעיף ההכנסות על מנת שהתקציב יהיה מאוזן. 
לצערי בתום 4 וחצי שעות לא הצלחנו להגיע לשינוי המיוחל מהסיבה כי לא נמצאו סעיפי הכנסה להוצאות הגדולות למעט סעיף הכנסה מאגרת קנסות ואכיפה מותנה (משהו שלא קיים היום , כידוע אין אכיפה ממשית היום ) שדרש חברי יצחק ולא ניתן להשעין תקציב עירייה על דברים בקרח שגם הגזבר וגם המנכ״ל קבעו שזה לא רציני.

אי לכך העלתי את הצעת התקציב לשנת 2024 (שאגב הולכת ומסתיימת לה ואוטוטו מתחילים דיוני תקציב לשנת 2025) כמו שהיא להמלצה בלבד למועצת העיר שתתכנס ביום א.

אמרתי ואף ביקשתי מכל מי שנכח בחדר להביא ולהעלות את הצעת התקציב שלהם ביום ראשון

אם הוא יהיה טוב ומאוזן אין שום סיבה שראש העיר לא יעלה אותו להצבעה- אני הראשון שיתמוך!

@⁨יחיאל ועקנין⁩ שום דבר לא הלך לפח , עשיתם עבודה טובה אך לא יסודית- לא ניתן להעלות תקציב עם גרעון ולא מאוזן!
גם אני רוצה להעמיד באויר מסוק 24/7 מחומש בעלות של 3 מליון שח - תביאו לי מקור תקציבי לזה.

בואו נהיה יעילים

ממתין להצעת התקציב של חלה ושל פורוש(שגם צעק שיש לו מקורות מימון לתקציב אחר) ונתעדכן כאן ביום א בלילה

שבת שלוםיו״ר הוועדה התעלם מהתיקונים שהוצעו לטובת התושבים והגיש את התקציב הגולמי להצבעה ללא התיקונים שהוצעו.

לצערי שעות וימים רבים שהשקיע יצחק חלה היקר הלכו לפח וכולנו התושבים נסבול מההתנהלות הבריונית הזו בשנה הקרובה.אעשה לך סדר...
שמירה בכניסה תקצבו במותנה. זה אומר שרק אם יכנס תקציב ממשלתי אז יהיה שמירה בכניסה. (סיכוי ....)
וגם אחרי התקצוב, יש בעיה משפטית של נשיאת נשק לשמירה בכניסה.

נושא מאתגר שדנו בו פעמיים.
ויהיה ייעוץ מקצועי שיביא בקרוב תכנית עבודה לנושא הביטחון.

אנחנו ביקשנו בנתיים תגבור בשיטור עירוני, עד ש...
בנתיים חייב במיידי לתגבר ולשפר בכל מה שאפשר, במיוחד בביטחון בשעות הלילה ולפנות בוקר שיש פחות כוחות... 
זה מה שתקצבנו ולצערנו נפל.

הוא מכהן כיו"ר הוועדה.
חברי הוועדה ואנוכי הקטן, עמלנו קשה להציע שיפורים תקציביים לשיפור איכות החיים והשירות לתושבים, לצערי יש מי שבחר להתנהל בצורה שפוגעת בתושבים.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > הויכוחים בין חברי המועצה סגן ראש העיר עו"ד יניב בדלוב עם יצחק חלה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext