בית פורומים ביתר עילית שלנו

שיח של קבוצת ווצאפ ביתר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/5/2024 15:22 לינק ישיר 
שיח של קבוצת ווצאפ ביתר

אוקי כבר הגבתי לזה ביותר מי קבוצה אחד סעיף 9 לא נכון היה לנו ערבי תושב נחלין שכבר הניח מטען חבלה באוטובוס שלנו למי שלא זוכר וזה היה קצת לפני שמחת תורה כמו כן אין באמת צורך לספר לנו על המצב הכלכלי של הקבלנים / מפקחים שלך אותם למרכז כיון שאתם כל קח שמחים שיש לכם

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:22 לינק ישיר 

לפי דברך אם מישהו בבניין שלי קנה דירה ע"מ לבנות בלי הגבלה וללא בטיחות בסיסית אז אני חייב לתת לו אישור לכך, בגלל שהוא כבר שילם כסף על הדירה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:23 לינק ישיר 

חוץ מזה לא מעניין אותי התירוצים והסיבות. אין לך את הזכות והרשות לסכן אנשים בשביל כסף

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:24 לינק ישיר 

אנשים יכולים להתפרנס ממה שמתפרנסים אנשים בכל הארץ, פה בשביל הטירוף של הבניה, מחריבים את כל העיר. יש פה צפיפות גבוהה התשתיות קורסות, יש כבר בית כנסת שהקים מבנה מפנלית על גינה מחוסר מקום. אז יעצרו קצת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:25 לינק ישיר 

כמה אנשים מחתנים ילדים ולא מאחסנים אותם ביחידות דיור בלתי חוקיות? זה בעיה מאוד גדולה מצד אחד לא רוצים עבירות מניעה מצד שני צריכים לשים איפה שהוא את הצעירים. אנחנו במצב בלתי אפשרי ומי שלא מבין את זה סתם סותם את העיניים שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:26 לינק ישיר 

www.ynet.co.il/news/article/s1c00yad12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2024 15:27 לינק ישיר 

מי לאדריכלים יחפשו לעצמם עבודה אחרת אבל מה יעשו כל האנשים שתקועים באמצע אין דירות אנשים אין להם איפה לגור.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > ביתר עילית שלנו > שיח של קבוצת ווצאפ ביתר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext