בית פורומים בחדרי חרדים

נתניהו לא נגד מדינה פלסטינית.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/5/2024 13:22 לינק ישיר 
נתניהו לא נגד מדינה פלסטינית.

נראה שלנתניהו אכפת החד צדדיות שבהכרה במדינה פלסטינית, כי מהמדיניות שלו בפועל, ניתן להסיק שהוא בעד מדינה פלסטינית, ואף דואג לה לרצף טריטוריאלי. יש לייחס לו כוונה ברורה בהעדר מדיניות של הריסת המבנים הרבים הבלתי חוקיים בשטחי c. אם הוא נלחם בבג"ץ כדי שלא להרוס את חאן אל אחמר אז למה שאנחנו נצפה מהאירופאים להיות יותר טובים מאתנו?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2024 15:00 לינק ישיר 

תוקן על ידי ben_nahum ב- 29/05/2024 15:00:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2024 13:16 לינק ישיר 
בגין לקה בדיכאון קשה כתוצאה מהגנים שלו, זה קרה הרבה פעמים והרבה לפני הקמת מדינת ישראל

עושה רושם שידיעותך בתלמוד וידיעותך בהיסטוריה הקצרה שלנו במדינת ישראל זהות, אפס.

[quote]בעסקת גיבריל-בגין לא היה ראש ממשלה. בגין טעה שהוא לא התנה את השלום עם מצרים בהחזרת רצועת עזה המקולקלת למצרים. בגין לקה בדיכאון קשה כתוצאה מכמות ההרוגים במלחמת לבנון השנייה. אם כבר מדברים על בגין, יאמר לזכותו שהוא לא השלים עם קטיושות מלבנון אלא פתח במלחמה רצינית ולא נגרר כמו נתניהו...אמנם בגין הכיר באוטונומיה לפלסטינאים, אך  לא נקבעו עובדות בשטח, ניתן להשוות את ההכרה שלו לנאום בר אילן של נתניהו שהרבה יותר משמעותי לרעת ישראל, כי זה כבר היה אחרי שנוכחנו לדעת כמה שהערבים מעוניינים בשלום ואיזה אסון הביא עלינו הסכמי אוסלו ... אתם חושבים שנתניהו לא מקדם מדינה לפלסטינים?! טעות בידכם: מי שמשלים עם בניה בלתי חוקית פלסטינית ומגד הורס בנייה של יהודים, הוא בעצם מכין את הקרקע תרתי משמע למדינה פלסטינית, כי המדינה בסופו של יום חייבת רציפות טריטוריאלית ואותה נתניהו מספק לה בשפע, כך שהוא, בעצם פועל למענה ואף נלחם עליה בבג"ץ שלא יהרסו ח"ו את הרצף הטריטוריאלי של המדינה שבדרך. הוא לא נכנע לאובמה?! הנאום בבר אילן, זה לא הכנעה?!

תוקן על ידי ben_nahum ב- 29/05/2024 13:16:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/5/2024 02:57 לינק ישיר 

דיבוק.
כתוב בגוגל דברי בן גוריון על שרון...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2024 09:22 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
לךתדע, אתה תמיד מפתיע בידיעות המוחלטות שלך מה מרגישים וחושבים אנשים שונים בזמנים שונים. יש מצב שאתה ממשפחת איפרגן?
אנשי ציבור חייבים לעמוד לביקורת הציבור שממנו שואבים את סמכותם ואת כוחם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2024 09:01 לינק ישיר 

הדיבוק כתב:
שרון לא היה ימני!
אלא מה שמשתלמניק...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה חושב שכאיש צבא שרון היה אגוצנטרי והפכפכן? מהמעט שאני יודע, רק פעם אחת הוא ממש התהפך שזו הייתה ההתנתקות, והסיפור היה ששרון כבר היה זקן ומוקף באנשי בליעל, שמאלנים ומושחתים, וכבר היה לו קשה להילחם ככוחו אז, מה גם שהמאבק המשפטי היה חסר סיכוי (ועוד מילה שאמר לי אחד ממקורביו לשעבר: כולם ידעו שכמדינאי הוא לא יעמוד בלחצים, זה לא היה הצד החזק שלו; אנשי ימין אפילו ניסו להניא אותו מלקחת את התפקיד, והבעיה הייתה שבמקום להבין הוא נפגע והרגיש נבגד). בכל מקרה לא נראה לי שהיה הפכפכן, אלא שפעם אחת הוא התהפך לעת זקנה והרס הרבה ממה שהוא בנה בכ40 שנה. אשמח לשמוע אם אתה רואה את הדברים אחרת
אם אתה מסווג את שרון לימני בגלל שבנה התנחלויות אז פרס בנה יותר ממנו. ערוגות הליכוד היו תמיד מלאות בשמאלנים שבאו לנסות את מזלם על גבם של אנשי הימין: הנגבי שערק עם שרון, אולמרט, ליבני ריבלין בתור נשיא הפך את עורו , מרידור, מילוא, שרון, נתניהו שהצביע בעד ההתנתקות ואף הבטיח שבמידה ויהיה משאל עם הוא יהיה בעדה ואח'. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2024 01:47 לינק ישיר 

ככל הזכור לי, שרון הפך את עורו מהיום שבית המשפט הניף עליו את חרבו
הוא עמד לעמוד במשפט על דברים שהוא הסתבך בהם, ובדיוק אז הוא התחיל להתנהג שמאלני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2024 00:40 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:
שרון לא היה ימני!
אלא מה שמשתלמניק...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה חושב שכאיש צבא שרון היה אגוצנטרי והפכפכן? מהמעט שאני יודע, רק פעם אחת הוא ממש התהפך שזו הייתה ההתנתקות, והסיפור היה ששרון כבר היה זקן ומוקף באנשי בליעל, שמאלנים ומושחתים, וכבר היה לו קשה להילחם ככוחו אז, מה גם שהמאבק המשפטי היה חסר סיכוי (ועוד מילה שאמר לי אחד ממקורביו לשעבר: כולם ידעו שכמדינאי הוא לא יעמוד בלחצים, זה לא היה הצד החזק שלו; אנשי ימין אפילו ניסו להניא אותו מלקחת את התפקיד, והבעיה הייתה שבמקום להבין הוא נפגע והרגיש נבגד). בכל מקרה לא נראה לי שהיה הפכפכן, אלא שפעם אחת הוא התהפך לעת זקנה והרס הרבה ממה שהוא בנה בכ40 שנה. אשמח לשמוע אם אתה רואה את הדברים אחרת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2024 00:32 לינק ישיר 

לךתדע, אתה תמיד מפתיע בידיעות המוחלטות שלך מה מרגישים וחושבים אנשים שונים בזמנים שונים. יש מצב שאתה ממשפחת איפרגן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 21:26 לינק ישיר 

בעסקת גיבריל-בגין לא היה ראש ממשלה. בגין טעה שהוא לא התנה את השלום עם מצרים בהחזרת רצועת עזה המקולקלת למצרים. בגין לקה בדיכאון קשה כתוצאה מכמות ההרוגים במלחמת לבנון השנייה. אם כבר מדברים על בגין, יאמר לזכותו שהוא לא השלים עם קטיושות מלבנון אלא פתח במלחמה רצינית ולא נגרר כמו נתניהו...אמנם בגין הכיר באוטונומיה לפלסטינאים, אך  לא נקבעו עובדות בשטח, ניתן להשוות את ההכרה שלו לנאום בר אילן של נתניהו שהרבה יותר משמעותי לרעת ישראל, כי זה כבר היה אחרי שנוכחנו לדעת כמה שהערבים מעוניינים בשלום ואיזה אסון הביא עלינו הסכמי אוסלו ... אתם חושבים שנתניהו לא מקדם מדינה לפלסטינים?! טעות בידכם: מי שמשלים עם בניה בלתי חוקית פלסטינית ומגד הורס בנייה של יהודים, הוא בעצם מכין את הקרקע תרתי משמע למדינה פלסטינית, כי המדינה בסופו של יום חייבת רציפות טריטוריאלית ואותה נתניהו מספק לה בשפע, כך שהוא, בעצם פועל למענה ואף נלחם עליה בבג"ץ שלא יהרסו ח"ו את הרצף הטריטוריאלי של המדינה שבדרך. הוא לא נכנע לאובמה?! הנאום בבר אילן, זה לא הכנעה?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 27/05/2024 22:16:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 16:29 לינק ישיר 

שרון לא היה ימני!
אלא מה שמשתלמניק...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2024 19:06 לינק ישיר 

אני זוכר כמה העריצו את בגין. את ההתלהבות העצומה כשסאדת הגיע לכאן. בגין בניגוד לכל ההתחייבויות שלו, פינה את העיר ימית, נתן את כל סיני למצרים, התחייב לאוטונומיה לפלסטינים ימ"ש. ואעפ"כ השמאל הארור עשה לו את המוות. עדיין מהדהדים באוזני הצעקות " בגין רוצח" (בכיכר פריז). עד שנשבר ואמר 'איני יכול עוד' והסתגר בביתו עד יום מותו. אני זוכר את עיסקת ג'יבריל של בגין. בגין זרע את זרע הפורענות של: 'עיסקאות חטופים' ההזויות (1150 מחבלים חלקם ארכי טרוריסטים עם הרבה דם כל הידיים, תמורת 3 חיילים). בפרספקטיבה  של 40 שנה. אכן השמאל צדק "בגין רוצח" אבל בדיוק מהסיבה ההפוכה! אני זוכר היטב את ההתלהבות מההגיון מ'הרציונאל' של ההתנתקות אותו יזם והוביל ראש ממשלה ימני (מאוד) אריאל שרון...למה? כי עמדו לפתוח/לתפור לו ולבניו תיק בעניין 'האי היווני'. כמובן שהשמאל 'איתרג' אותו ומרוצח ומושחת שרון הפך להיות איש ערכי וסבא חביב....
בימים אלו אנו אוכלים את  התוצאות של ההתנהלות התובסתנית של בגין, פרס ורבין (אוסלו) ההתנתקות (אריאל שרון) 
עובדתית, ביבי הוא ראש הממשלה היחיד שלא נשבר. לא מול אובמה, לא מול ביידן וגם לא מול השמאל הישראלי. יש לי ביקורת על ביבי כי אני חושב שביבי יותר מידי 'ממלכתי' כלפי השמאל הישראלי.
בכל מקרה ביבי לא איש צעיר, הזמן עושה את שלו והוא כנראה בסוף דרכו...
אף פוליטקאי בישראל לא עבר את הגיהנום שהוא עבר. 
על פי מה שקורה בבית המשפט, הוא גם אמור לצאת  זכאי  במשפט האלפים
את פועלו לטב ולמוטב נוכל לשפוט רק בפרספקטיבה של עוד  20 שנה. . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2024 05:24 לינק ישיר 

על משחקי "נראה לי", לפי התנהגותו של ביבי שאינו הורס את אל אחמר, בונים תילים של סברות ש"כנראה הוא רוצה מדינה פלסטינית", וכך יש לנו עוד כר של השמצות על האיש שבראש, עוד נרגנות דוחה של אזרחים כל מה שהם עושים בשביל מדינה זה לתת עייצות מהבית ההמוזג.

באותה מידה אפשר להפריך את תילי התילים, שאולי אין השעה עכשיו משחקת לישראל לבוא להרוס את אל אחמר, הן כדי שלא לפתוח חזית ערבית נוספת, והן כדי שלא לשבור את הכלים עם ארה"ב שעדיין עם כל החריקות עוזרת לישראל בחימוש ובאו"ם.

אולי כדי להעלות כאן את הרמה? של הטיעונים, של הטענות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2024 14:42 לינק ישיר 

אני מרגיש הרבה יותר ימני מנתניהו, אני בעד נכבה על ימין ועל שמאל, ואני חושב שבכלל לא היה צריך לפתוח במלחמה מול עזה, אלא פשוט לנהל התנתקות שתכלול מעבר "בנחישות וברגישות" של כל תושבי עזה כמה ק"מ מערבה. גם אני לא רוצה מדינה פלסטינית וכו'. מצד שני, אני ער לעובדה שעדיין לא קם לנו ימני אמיתי שהצליח להחזיק בהנהגה ולהישאר יציב (בגין קרס וגם עשה הסכם שלום-כניעה, שמיר נכנע, ביבי א היה רופס ושרון עבר צד - ושימו לב ששרון ובגין היו הציפייה הכי גדולה של הימין והיה ברור שהם יהיו אגרסיביים וחזקים וכו וכו). כך שלמרות הכל ביבי מספק אותי לבינתיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2024 13:33 לינק ישיר 

התגובה המתבקשת לחד צדדיות של המדינות שהכירו במדינה פלסטינאית היא הריסת המבנים הבלתי חוקיים שאת חלקם המדינות האלה מממנות, כדי לקבוע עובדות בשטח...נראה אם נתניהו, באמת רוצה למנוע מדינה פלסטינית. או שהוא חייב מס שפתיים למפלגות שמרכיבות את הקואליציה....שמתם לב, אני מתכתבת עם עצמי.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 24/05/2024 13:36:17

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נתניהו לא נגד מדינה פלסטינית.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext