בית פורומים בחדרי חרדים

לג בעומר תשפ"ד: אלימות משטרתית בלתי נתפסת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2024 19:45 לינק ישיר 
לג בעומר תשפ"ד: אלימות משטרתית בלתי נתפסת

במשך היום שוטרים היכו קשות כל מי שניסה להיכנס באיזור ההר, ואחרון לרגע זה הכביד, יהודי נשוא פנים נראה כבן 80 נדחף על ידי שוטר בעוד צועד מבלי שגרם הפרעה לציבור ובלי שום התנגדות אלא צועד לו ושוטר נתן לו דחיפה עזה שהפיל אותו על הרצפה ופתח לו את פניו, ובדרך הוריד עליו אלה. 

ותודה רבה לפרויקטור לשר בן גביר והוד כבוד השר פרוש.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 21:32 לינק ישיר 

קהלת, ממה לדעתך הסכנה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 19:59 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
השוטר הושעה מתפקידו.
לפי הפרסומים מדובר במילואימניק במג"ב.

הוא נהג באלימות קשה ואין תירוץ להתנהגות שלו.

אבל נסו לדמיין רק לרגע איך מרגיש מילואימניק כזה שצריך להתעמת עם אנשים מטומטמים מספיק להכנס לשטח שנסגר למען בטחונם.

הוא נאלץ לעזוב את משפחתו כדי לריב עם אנשים שלא מבינים את הסכנה לעצמם ובאים לאקשן.

האם אתם לא הייתם קצת כועסים במקומו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

ההר כולו נסגר למען בטחונם, אז מה העניין לגרש אותם בדוקא ממבנה הציון הקדוש ?

ואם דואגים לבטחונו של מישהו אז מכים אותו באכזריות בשביל שהוא ילך ? ובשטח הפתוח בחוץ הם היו יותר מוגנים ?

כל הסיפור זה תעשיית הקשרים והפרוטקציות, אנשים שמרגישים את עצמם מורמים מעם, ולא היו יכולים לבלוע שפשוטי עם נכנסים ודורכים חלילה במקום שרק להם ניתנה הרשות להיות בו בל"ג בעומר, והם הפעילו את המשטרה בשביל להגן על דלות גאוותם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 19:40 לינק ישיר 

השוטר הושעה מתפקידו.
לפי הפרסומים מדובר במילואימניק במג"ב.

הוא נהג באלימות קשה ואין תירוץ להתנהגות שלו.

אבל נסו לדמיין רק לרגע איך מרגיש מילואימניק כזה שצריך להתעמת עם אנשים מטומטמים מספיק להכנס לשטח שנסגר למען בטחונם.

הוא נאלץ לעזוב את משפחתו כדי לריב עם אנשים שלא מבינים את הסכנה לעצמם ובאים לאקשן.

האם אתם לא הייתם קצת כועסים במקומו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 14:59 לינק ישיר 

קרשינדו כתב:
לי דווקא נראה שה"הויבר חכמים" נמצאים כאן בפורם ומתאמצים מאד למצוא את האשמה רק בחרדים למרות תמונות הזוועה שמתפרסמןת? . ולמה בקפלן עוברי החוק לא מקבלים טיפול של חיות טרף כשהם נשכבים על הכביש ומפריעים לתנועה שזה עבירה על החוק? ולמה כשהם פוגעים בשוטרים הם מקבלים נו נו נן והביתה? אבל להם יש מי שילחם בעדם ונגד המשטרה,אצלנו אין את זה. אצלנו יש חנפנים. אצלנו רק למקורבים יש תמיכה. למקורבים מותר לעבור על החוק (ולהיהרג אם תהיה התקפה)! אבל מלקקי פינכה תמיד היו לנו, בממשלה ובתקשורת

זה פחות חנופה, ויותר הזדהות עם הצד החילוני
יש אנשים השותים מבוקר ועד לילה זוהמא חילונית, אם זה זוהמא חדשותית, ואם זה סתם אשפה בוהמית, עד שהם הופכים להיות במהותם חילונים, כשרק הבגדים והמראה החיצוני משקרים
כשהם רק פותחים את הפה, אתה נדהם לשמוע שמתחת למעטה מציץ אדם שכל רעיונותיו ותפיסת עולמו חילונים, וכך זה מתבטא גם בכל מקום בו נוצר ויכוח חילוני-חרדי על רעיון מסוים, תמיד תמצא אותו בצד המרוח חילונית.
לכן יש כאן רשימת ניקים, שבאמת חושבים שהם חרדים, ומכתיבתם היית חושב שיש פה שמאלני שונא דת מאחורי הדברים,
אבל אני לא מאמין שיש הרבה חילונים משועממים שכל מה שיש להם לעשות בחיים זה לבוא לפורום חרדי כדי לעצבן את יושביו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 14:01 לינק ישיר 

גרשום כתב:
 היה צריך להגיד מראש שמי שמתעקש לבוא- תפדל, אבל שיחתום מראש שהוא האחראי לתוצאות ובא לציון גואל

וואלה, רעיון מקורי. איך לא חשבו על זה. אפשר לעשות כך גם
בדברים אחרים כגון:

בצריכת סמים: להחתים את הנרקומן שהוא אחראי לתוצאות.

או בחוף הים: להחתים את מי שרוצה לשחות בים סוער כשיש
דגל שחור שהוא אחראי לתוצאות. 

אפשר להביא עוד ועוד דוגמאות אבל הפואנטה מובנת.

למה לא?
בגדול זאת דרך מומלצת, וודאי כשיש ציבור גדול המתעקש ללכת ראש בקיר...
האם דרך אחרת מביאה לתוצאות טובות יותר? אני מסופק בלשון המעטה, כפי שגם ראינו עכשיו בדיוק בנושא האשכול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 13:07 לינק ישיר 

בית: בענטשן גומל דארפן די כוליגאנערס. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 12:18 לינק ישיר 

נתחיל מאלף: אין למדינה שום סמכות חוקית להכריז על הר מירון שטח צבאי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 12:03 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
 היה צריך להגיד מראש שמי שמתעקש לבוא- תפדל, אבל שיחתום מראש שהוא האחראי לתוצאות ובא לציון גואל

וואלה, רעיון מקורי. איך לא חשבו על זה. אפשר לעשות כך גם
בדברים אחרים כגון:

בצריכת סמים: להחתים את הנרקומן שהוא אחראי לתוצאות.

או בחוף הים: להחתים את מי שרוצה לשחות בים סוער כשיש
דגל שחור שהוא אחראי לתוצאות. 

אפשר להביא עוד ועוד דוגמאות אבל הפואנטה מובנת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 11:58 לינק ישיר 

1. בניין הציון הק' עצמו הוא מקום הסכנה הכי גדול ? מה התועלת בלגרש אנשים מתוך בניין הציון החוצה ?
2. איפה העוצמה המשטרתית הזו מול הבדואים שגונבים נשק על בסיס יומיומי בשטחי האש של צאלים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 11:43 לינק ישיר 

לי דווקא נראה שה"הויבר חכמים" נמצאים כאן בפורם ומתאמצים מאד למצוא את האשמה רק בחרדים למרות תמונות הזוועה שמתפרסמןת? . ולמה בקפלן עוברי החוק לא מקבלים טיפול של חיות טרף כשהם נשכבים על הכביש ומפריעים לתנועה שזה עבירה על החוק? ולמה כשהם פוגעים בשוטרים הם מקבלים נו נו נן והביתה? אבל להם יש מי שילחם בעדם ונגד המשטרה,אצלנו אין את זה. אצלנו יש חנפנים. אצלנו רק למקורבים יש תמיכה. למקורבים מותר לעבור על החוק (ולהיהרג אם תהיה התקפה)! אבל מלקקי פינכה תמיד היו לנו, בממשלה ובתקשורת

תוקן על ידי קרשינדו ב- 27/05/2024 11:45:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 10:57 לינק ישיר 

כמו שאמרו פה ובעוד מקומות, על מדינת ישראל והחרדים להיגמל מהמנטליות הקומוניסטית בה יש "שלטון" שאחראי על הכול וגם אשם בהכול.

היה צריך להגיד מראש שמי שמתעקש לבוא- תפדל, אבל שיחתום מראש שהוא האחראי לתוצאות ובא לציון גואל.

אני מהמר שגם חרדים פחות יבואו, כשיהיה קשה יותר להאשים את השוטר/המחסום התורן לאחר שיהיה אסון חלילה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 09:40 לינק ישיר 

ודאי שאני מגנה את האלימות אבל לדעתי יש גם צד שני . לא זקנים ולא ילדים ונשים צריכים להגיע למקום סכנה של פיקוח נפש ואם היו ח"ו נפצעים ומושלכים לרצפה כתוצאה מהדף של טיל אז זה היה נכנס יותר עמוק למוחם הקודח שלא נכנסים למקום סכנה. זה שאתה זקן לא אומר שמותר לך לעשות שטויות ודברים אסורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 08:33 לינק ישיר 

את השוטרים האלימים צריך להעמיד לדין 

אני מבין את ההשתוקקות של הציבור להגיע לרבי שמעון אבל מי שהגיע היה צריך להביא את זה בחשבון שיכול להית שיחטוף מכות! לדוג' יהודים שהשתוקקו להגיע לאומן כשלא היה אפשרי יצאו לדרך בידיעה שיכול להיות שהם יחטפו בדרך מכות ובכ"א יצאו בגלל ההשתוקקות שלהם 

בשבוע שעבר כתבתי פה שהמשטרה צריכה לסגור את כל הדרכים אבל להיות חכמה ולא להילחם עם כל אחד שהצליח לעבור ומסתתבר שהם לא חכמים 
אבל שום דבר לא מצדיק את ההתנהגות של הציבור שם !!! בשם רשב"י עשו פוגרום נוראי בתוך הציון... צעקו דברים נוראים לשוטרים ... רגמו שוטרים בחפצים ... 

חבל שכל הציצנים \ עיתונאים חרדים שצעקו על אלימות המשטרה שכחו לגנות גם את אלימות הציבור 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 03:45 לינק ישיר 

אני רואה בהתנהגותו הברוטאלית של השוטר, את הידיעה המוחלטת שהוא לא ייענש על כך במח"ש שום עונש משמעותי מלבד צקצוקים
הוא יודע את זה מאירועים קודמים, אין נקמת דם על דמם של חרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2024 02:47 לינק ישיר 

ועוד מילה על החומר האנושי של משטרת ישראל. בה בעת שברוב המדינות המתוקנות בוחרת המשטרה לשוטריה חומר אנושי משובח עד כמה שאפשר, משלמת להם היטב, וגם דואגת להעביר אותם אקדמיה לשוטרים בה מלמדים אותם לכבד את האזרח וגם אינטראקציה עם אזרחים פרובלמטיביים. ילדים של שוטרים גאים בתפקיד של ההורה שלהם, ובכלל זהו תפקיד מכובד ונאה. בתמורה לכך, דורשת המשטרה משוטריה מצוינות בכל ההיבטים.

בישראל לעומת זאת בוחרת המשטרה בחומר אנושי ירוד במיוחד - ערסים במקרה הטוב, או סתם פרחחים פושטקים במקרה הפחות טוב, משלמת להם משכורת גרועה, וזה ממש לא כבוד להיות שוטר בישראל.
החוק לא מעניין את השוטר הפשוט, והאגו המנופח משחק תפקיד הרבה יותר גדול בהתנהגות השוטר מאשר החוק או ביטחון האזרח ואוי לו לאזרח שיפגע באגו של שוטר. לא רק שהוא יחטוף מנה אחת אפים, אלא שגם יתפרו לו תיקים על גבי תיקים בכדי לסבך אותם וללמד אותו לקח. המשטרה עצמה שאמונה על שמירת החוק, היא היא זאת שמכפה על שוטריה שאינם הגונים, ושקר היא דרך חיים ונר לרגליה.

תוקן על ידי lamden ב- 27/05/2024 03:01:38

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לג בעומר תשפ"ד: אלימות משטרתית בלתי נתפסת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext