| נשלח ב-2/6/2024 01:24 |
|
| |
בושה וחרפה - מאות בחורי ישיבה בהקרנה של משחק כדורגל בר"ג
בושה וחרפה,
בזמן מלחמה, בזמן שעשרות אלפי חיילים מסכנים את חייהם למען אזרחי ישראל,
הולכים מאות בחורי ישיבה, ויש שאמרו אלפים,
לראות משחק כדורגל בפארק הלאומי ברמת גן,
מרתיח ומביש.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2024 21:58 |
|
| |
אין לו שום בעיה עם המדינה, היא סה"כ "אובייקטיבציה של המציאות" (כלשון מורו ורבו)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2024 15:43 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | | זכורה לי אמרתו של מורי ורבי פרופ׳ ליבוביץ זי״ע
|
|
יצא המרצע מהשק המחורר של ה'קנאי' המזוייף והצבוע: מורו ורבו האפיקורס... העיקר 'מחוץ לישות הציונית'...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 21:51 |
|
| |
| כאחל כתב: |  | | זכורה לי אמרתו של מורי ורבי פרופ׳ ליבוביץ זי״ע
- "אחד עשר חוליגנים רצים אחרי כדור." ~ על משחק הכדורגל
—#8212—#8212—#8212-
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול
|
|
באיראן זה לא היה קורה...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 18:43 |
|
| |
זכורה לי אמרתו של מורי ורבי פרופ׳ ליבוביץ זי״ע
- "אחד עשר חוליגנים רצים אחרי כדור." ~ על משחק הכדורגל
——————-
נכתב מחוץ לישות הציונית ביום חול
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 17:39 |
|
| |
לא רואים שם בחורים חסידיים!! החינוך הפושר של חלק מהישיבות הליטאיות-חצי ספרדיות האלו מביא את הבחורים לפי פחת.
נכון יש נושרים מישיבות חסידיות, יש לעומתם גם נושרים מישיבות ליטאיות, בכמויות גדולות יותר אני מדבר כאן עכשיו על הנורמה הזאת, של בחורי ישיבות שכאילו לא נשרו, לומדים ביום, צופים בלילה בכדורגל וחלקם גם סרטים איזה ירידת הדורות, והכל על ראשם של ראשי הישיבות שלא נוקטים יד קשה מאוד בנושא, "כי בדור הזה צריך להתפשר בלה בלה" אם כל בחור כזה היה מוצא את עצמו בסופו של דבר נזרק מהישיבה, הבחורים האלו לא היו יושבים וצופים בכדורגל, כי הבחורים מתביישים מההורים והמשפחה, לשמוע שבחור נזרק, אפילו לכמה ימים + בעיות בשידוכים, והבחור כבר לא יהיה "שווה 800 אלף שקל"..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 14:56 |
|
| |
שאגתשביט
| בונדמן כתב: |  | | זה שבחורי ישיבה בני תיירע הולכים לראות הקרנה של כדורגל זה באמת גרוע ביותר, אבל מה הקשר לזמן מלחמה ? החילונים לא הולכים בהמוניהם להבליהם בזמן מלחמה ? למה מה שמותר להם אסור לנו ? |
|
ואם חייל משדה הקרב יערוק למשחק כדורגל?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 14:55 |
|
| |
| דברי כתב: |  | בושה וחרפה שבזמן מלחמה עדיין עורכים משחקי כדורגל שבא מתרבות יוון ונוטשים את תרבות ישראל |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 14:35 |
|
| |
זה שבחורי ישיבה בני תיירע הולכים לראות הקרנה של כדורגל זה באמת גרוע ביותר, אבל מה הקשר לזמן מלחמה ? החילונים לא הולכים בהמוניהם להבליהם בזמן מלחמה ? למה מה שמותר להם אסור לנו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 13:46 |
|
| |
ולכן מי שכדורגל אומנותו ולא לימוד התורה אומנותו, צריך להתגייס ללא ספק
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 12:07 |
|
| |
בושה וחרפה שבזמן מלחמה עדיין עורכים משחקי כדורגל שבא מתרבות יוון ונוטשים את תרבות ישראל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 09:39 |
|
| |
שאגתשביט
אני צובט את עצמי, אבל כנראה שראש ישיבת חברון צודק.
המצב הרוחני של בחורי הישיבות כל כך גבולי כך שכל דבר קטן עלול להוציא אותם מאורח חיים חרדי.
אחרי, ואולי אפילו לפני, שנקים וועדת חקירה לאחריות הישיבות לאסון שהיה בשמחת תורה, נצטרך להקים וועדת חקירה לבדיקת המצב הרוחני.
וגילוי נאות, אני לא כל כך טהרן, ואני לא מתרגש כ"כ מעצם הצפיה, מה שיותר מרגש אותי הוא חוסר המודעות הצבורית.
תוקן על ידי שאגתשביט ב- 02/06/2024 09:42:07
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 07:46 |
|
| |
אכן חילול ה', אבל מאות ואלפים אין שם. אולי כמה עשרות שיושבים בשורות האחרונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 06:42 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | בושה וחרפה,
בזמן מלחמה, בזמן שעשרות אלפי חיילים מסכנים את חייהם למען אזרחי ישראל,
הולכים מאות בחורי ישיבה, ויש שאמרו אלפים,
לראות משחק כדורגל בפארק הלאומי ברמת גן,
מרתיח ומביש.
|
|
לה''ו. עכשיו אני מבין את כותרת ''הגעוואלד'' ביתד... חבל רק, שלא בכו בכותרת של יום שישי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 06:26 |
|
| |
זה לא קורה בבת אחת. זה מתחיל מדברים קטנים, קטנטנים אפילו. "מה, אתה מגזים, זה ממש לא נורא, אל תעשה מכל נמלה פיל, אפשר קצת להתחשב, לשחרר קצת". התדרדרות, אפילו פצפונת, לעולם לא תיעצר מאליה. כל חריגה, מגיעה לבסוף למדרון, אם לא עוצרים אותה. איך אמרו פעם? מי שהולך עם כיפה בלי סרט, בסוף ילך לסרט בלי כיפה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 01:35 |
|
| |
|
|
|
|
|