| נשלח ב-2/6/2024 12:05 |
|
| |
שנאת עמי הארצות
ידועה הגמ' במס' פסחים מט ב שאומרת שגדולה שנאת עמי הארצות מי שמתבונן בדיון בג"צ על גיוס בני הישיבות רואה הרבה שנאה ועם כאלו שונאים נשרת ביחד אנו לא רוצים לשרת עם שונאים שלנו שרק רוצים שהחרדים יתגייסו אבל החילונים לא יקבלו שום עול תורה ומצוות למרות שהם מחוייבים יותר מאיתנו ואינם מבינים שכל ההגנה שלהם בארץ לאחר שהצבא נכשל במלחמת שמחת תורה ראינו שלולא חזרה בתשובה אין כח לצבא. המדינה הציונית פשטה את הרגל. וכל הטוענים להפסיק את התקציבים יזכרו שאלו היו טענות הנאצים להכות את היהודי בכיס. חילונים תתביישו לכם מאז קום המדינה אתם יורדים לחיי החרדים, הערבים וכל המיעוטים זוכים ליחס אנושי אבל לחרדים יש שנאה עמוקה מהחילונים מחללי השבת ואוכלי השפנים כלשונו של מרן הרב שך. כיצד נתגייס לצבא שגורר אותנו להתחלנות שזה יהרג ולא יעבור. זאת המדינה מהבודדות בעולם שנשים צריכות להתגייס ולפי גדולי התורה אסור לנשים להתגייס ויהי מה אפילו אם הבג"צ יחייב אותנו פסק החזון איש שהוא מעל כל הפרחחים האלו שזה בייהרג ואל יעבור.
תוקן על ידי דברי ב- 02/06/2024 12:44:05
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2024 09:05 |
|
| |
.
אם להסתמך על הכתיבה בפורום כאן, יותר ממה ששונאים עמי הארצות את תלמידי החכמים, שונאים החרדים את כל מי שאינו חרדי מהסוג שהם החליטו שהוא חרדי. יותר ממה ששונאים חילונים, שונאים דתיים שאינם חרדים, יותר ממה ששונאים את הדתיים, שונאים את החסידים/הליטאים, יותר ממה ששונאים ליטאים, שונאים חסידים מהחסידות ההיא,
ויתר על כולם - שונאים את אלו שהמשיכו עם הבן הלא-נכון של האדמו"ר. שימותו!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2024 00:28 |
|
| |
אני הק' חושב, שהנושא של גיוס חרדים (בעבר), היה תרנגולת מטילת ביצי זהב לאנשים שמקוששים קולות לפני בחירות. הסיבה היא שעל הפטור הגורף ועל האי התייצבות של מגזר באשר הוא, כועסים הרבה אנשים, גם אנשים מה"מרכז" ואפילו ימניים. למה אני תריך להתגייס ואתה לא? למה הייתי צריך להפוך את הבית סםר ולבכות לקב"ן ולמכור תותים עד ששלחו אותי ללב"י, ואתה בכלל לא צריך לבכות ולא כלום, שם כובע ויש לך דיחוי וכל המחזירים בתשובה שומרים עליך שתישאר מקולקל ברחוב העיקר שלא הצבא יקלקל אותך?! זה כעס מובן מאוד ועל גב הכעס הזה הרבה מפלגות הצליחו מאוד. עכשיו האחים לנשק מנסים את זה, או כי הם מפנטזים שעוד מעט יהיו בחירות, או סתם כי הם נהנים ליצור פה "האביב היהודי" וזאת אחלה סיסמא. (אני שב ומדגיש שהסיפור הזה כבר לא כ"כ נכון ולכן הוא פחות מוכר: יש יותר חרדים שמתגייסים היום, ויש הגבה מאוד חרדים שמתנדבים וכו וזה לא פחות מכל מיני תל אביבים שמתגייסים לסייבר לעשות כסף או לעובדי רסר סתם כי לא בא להם. אבל שיילחמו ויעשו עניין, זה מעסיק אותם וזה כבר טוב...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 17:55 |
|
| |
אני לא בטוח שהם באמת רוצים גיוס, הם רוצים בעיקר להטיח כלפי הציבור החרדי, וזאת כי הם מרגישים נחותים לידם. תמיד הרע שונא את מי שטוב יותר ממנו, הן בגלל נקיפות המצפון, והן בגלל הנחיתות שהוא מרגיש לידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 15:37 |
|
| |
חילונים מחוייבים בתלמוד תורה כמונו לא יותר. נץ הרימון רוב תודות שענית לי ונתתי לי אויר. מטומטם שכמוך תענה עניינית.בתשובה עויינת אין תשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 15:03 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 13:53 |
|
| |
המצב עגום, הבחור מנהל שיח עם עצמו. וכל מי שביכולתו לעזור לו אפילו בתגובה חלולה העיקר שהוא לא ידבר עם עצמו, תבוא עליו ברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 13:46 |
|
| |
שאגתשביט
כשאין טיעון ענייני ממחזרים את הססמאות הישנות
תוקן על ידי שאגתשביט ב- 02/06/2024 13:46:01
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 13:01 |
|
| |
שנאת עמי הארצות
מרב סבר מדברת בחוצפה על כך שהתורה שייכת גם לחלונים. אבל בשטח כמה חילולי שבת וזלזול יש בתלמידי חכמים. ולומדי התורה גם מגינים על כולם וברגע שתבינו זאת יש מצב שנבין גם הפוך
תוקן על ידי דברי ב- 02/06/2024 13:01:37
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 12:40 |
|
| |
שנאת עמי הארצות
דנים על ציבור ענק וגדול בעם ולא הביאו אף אחד חשוב מציבור זה כמו הרב נויגרשל וכדומה להציג את עמדתם. אחר כך אין להתפלא על ביה"ד בהאג שדן נגד המדינה המפגרת הזאת
תוקן על ידי דברי ב- 02/06/2024 12:40:55
תוקן על ידי דברי ב- 02/06/2024 12:41:39
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2024 12:19 |
|
| |
הרב ראב"ד תבין אתה צודק, אבל דו שיח שרק בחורי הישיבות יתגייסו והחילונים ימשיכו בזלזולם המופגן בתורה ומצוות ללא שום הערכה לאמונת ישראל זה לא דו שיח זה שיח חד צדדי ואין לו סיכוי וכל אחד בזוי יש לו דעה על תלמידי חכמים שבקושי הם מגרדים את הלכלוך של האצבע הקטנה ביד, לדבר נגד רבנים ונגד תלמידי חכמים שאין להם רפואה למכתם
|
|
|
|
|