בית פורומים בחדרי חרדים

לכל מי שהתלונן על הקריקטורה של שי צ'רקה ב"מקור ראשון" - טלו קורה מבין עיניכם

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2024 02:32 לינק ישיר 

לא מבין מה אתה רוצה
עניתי לך ממש מפורש על שאלתך
פרטתי לך את המשנה המונה גמילות חסדים ועוד ותלמוד תורה כנגד כולם.
אתה יכול לומר שלא הבנת את תשובתי, הכל טוב

בקשר לזלזול בתלמיד חכם, כתבתי תשובה מפולפלת בנושא, ולבסוף החלטתי לגנוז, ואני גם לא אענה לך על שאלתך זו, לצערך הרב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2024 12:24 לינק ישיר 

בכנות לא הבנתי תשובתך, אבל זו הבעיה הקטנה (ותודה על התשובה שענית ועל זו שלא ענית). נושא האשכול היה, שלכאורה מתלוננים על קריקטורה מבזה (מאוד מבזה ומכעיסה, גם לטעמי!!), ומאידך מפרסמים קריקטורה אחרת שגם היא מבזה והרבה מעבר לכך. אחת התשובות שענית, היא שהיהדות והתורה דורשות לכבד את בחורי הישיבות, והן גם נותנות לגיטימציה (או מעודדות) קריקטורות כמו זו שעשו על הרב סתיו. כאן שאל אותך מצדר - אז מה אתה רוצה? אם העודה שביזו ולכלכו היא לגיטימית וכל הבעיה היא שזה בחורי ישיבה, יבוא מזרוחניק מצוי ויגיד לך: אני חושב בדיוק אותו דבר, לבזות זה בסדר ומבחינתי לבזות משתמטים זה בסדר, אבל לבזות את הרב סתיו זה ממש לא ראוי. ואני הקטן שואל אותך: האם באמת היהדות והתורה מעוניינות בקריקטורות מהסוג הזה? האם ביזיון לתלמיד חכם, או התעלמות מוחלטת מדרישה לגייס אנשים לצבא, הן חלק מהיהדות כמו שאתה מכיר אותה? תשובתך:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2024 14:48 לינק ישיר 

הבזיון הוא לא על בחורי הישיבות ספציפים, אלא על לומדי תורה באשר הם.
בקשר לתלמיד חכם, כבר כתבתי שאני מעדיף לא לענות, אולי יימצא כאן מתנדב אחר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > לכל מי שהתלונן על הקריקטורה של שי צ'רקה ב"מקור ראשון" - טלו קורה מבין עיניכם
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.