|
|
| נשלח ב-7/7/2024 13:00 |
|
| |
2 פושטקי הפורום מפרכסים זה את זה.. כמאמר חז"ל מצא מין את מינו..
כתבתי שהיות והנושא אינו המספר המדויק של הגידול הטבעי של יהודי ארה"ב, שחריף ומקשה הזה מליבו, בלי לחשב כמה מהם יחזרו כמוהו בשאלה ויעזבו את הדת.. לכן כתבתי סכום שאפילו לא בערך, "הכפלה", מה עושה בנאדם שנגמרו לו התשובות לעצם הנושא? הולך ומתקטן על מספרים, אומרים לו 'הנושא אינו בכלל דיוק המספרים', אבל כבר אין עם מי לדבר - כל התגובות האחרונות מדברות על דיוק המספר ועל דרך החישוב, מה עם הנושא עצמו של הגידול הטבעי? אה.. עזוב.. נושא משני.
גם אילו הדיוק המספרי היה הנושא כאן באשכול, לא הייתי מתבייש בחוסר ידע בחישובים מתמטיים יהודי צריך להתבייש כשהוא עם הארץ דאורייתא, שצריך לחפש בגוגל ולצטט משם גם באיסורים דאורייתא.. ואינו מצליח להבין די צרכו מה הוא מצטט ואיך אוכלים את זה. בזמן שלמדת בבתי ספר מתמטיקה ואנגלית, ישבתי ולמדתי תורת ישראל הקדושה, אני בז לתפיסת החיים שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2024 19:09 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | | יחזרו כמוהו בשאלה ויעזבו את הדת. |
|
עוד המצאה חדשה מבית היוצר העלוב של הנ"ל: "יחזרו בשאלה"
ספר לנו עוד על עצמך כמה אתה צדיק, שקדן, וירא שמיים. אל תשמיט שום פרט..
אל תעצור. אתה מצליח לשבור שיאים מתגובה לתגובה. המשך להעניק לנו בידור חינם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2024 20:23 |
|
| |
באורחות צדיקים כתוב שיש עניין להסתכל על דרכי הטיפשים והרשעים כדי ללמוד איך לא כדאי להתנהג.
אפשר לקחת מפה שיעור חשוב לחיים.
1) אם אתה לא מבין בנושא מסוים, תשאל ותברר. זו לא בושה. אבל אל תתווכח בנושא שאינך מבין בו. כי אין דרך שזה ייגמר טוב עבורך..
2) אם בכל אופן התווכחת והעירו לך כי אתה מוכיח את טיפשותך קבל עם ועדה, אל תשתולל בתגובה ותנסה להסיט את הדיון או לגדף ולרקוע ברגליים. כי אתה רק מעמיק את הבור שחפרת לעצמך.. זה משול להגברת המהירות בנסיעה בנתיב הנגדי..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2024 01:59 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | באורחות צדיקים כתוב שיש עניין להסתכל על דרכי הטיפשים והרשעים כדי ללמוד איך לא כדאי להתנהג.
אפשר לקחת מפה שיעור חשוב לחיים.
1) אם אתה לא מבין בנושא מסוים, תשאל ותברר. זו לא בושה. אבל אל תתווכח בנושא שאינך מבין בו. כי אין דרך שזה ייגמר טוב עבורך..
2) אם בכל אופן התווכחת והעירו לך כי אתה מוכיח את טיפשותך קבל עם ועדה, אל תשתולל בתגובה ותנסה להסיט את הדיון או לגדף ולרקוע ברגליים. כי אתה רק מעמיק את הבור שחפרת לעצמך.. זה משול להגברת המהירות בנסיעה בנתיב הנגדי.. |
|
1. "ויכוח בנושא"? או ויכוח מטומטם מבית היוצר שלך, על משהו שכתבתי עליו "בערך" ואתה בא לדייק אותו וכאילו מתווכח איתי. 2. לא רק שאינני מתווכח איתך בכלל בנושא, אלא רק חוזר שוב ושוב, שאין לי בכלל טעם להתווכח איתך על דברים שכתבתי אותם בערך, במודע.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2024 02:04 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | יחזרו כמוהו בשאלה ויעזבו את הדת.
עוד המצאה חדשה מבית היוצר העלוב של הנ"ל: "יחזרו בשאלה"
ספר לנו עוד על עצמך כמה אתה צדיק, שקדן, וירא שמיים. אל תשמיט שום פרט..
|
|
ואולי תספר אתה כאן לכולם, על ההסתה ברחבי הרשת, בכל מיני פורומים, שאתה כותב שם ומסית תחת אותו השם שלך "חריף ומקשה"?
תספר צדיק קטן, תספר על ההסתה המופרעת חסרת המעצורים, אתה מסית נגד חרדים כמו קפלניסט מצוי, ושם אין לך את המעצורים שיש לך כאן, כאן אתה מפחד לחצות גבולות. הציבור כאן לא מודע לרמת השנאה המטורפת שלך, תוריד את הכפפות כמו שאתה עושה בטויטר?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2024 23:41 |
|
| |
תודה שהגבת, בזכותך זכיתי בהתערבות. התערבתי שמדובר באישיות ילדותית שאינה מסוגלת נפשית שלא להגיב בתוך 24 שעות. וצדקתי.
זה הולך יד ביד עם אי מסוגלות נפשית להודות בטעות. תוך כדי ניסיון נואש ונואל לטשטש את ההשפלה ע"י הטחת גידופים ורקיעה בזעם ברגליים.
מצפים לתגובה המבדרת הבאה שלך.. תתאמץ עוד קצת. אתה יכול יותר :)..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2024 02:59 |
|
| |
למה יש לי הרגשה שאתה כותב את כל זה כדי שאני לא יגיב.. פשוט מבדר שאתה לא שם לב שאתה בדיוק באותה סירה, רוצה כל הזמן גם לענות, חייב לענות תוך 24 שעות וכו'..
אתה מדבר על הודאה בטעויות - אני מסתכל על הויכוח האידיוטי איתך, ולא מוצא כאן צדדי ויכוח - אתה כותב "ספר לנו עוד כמה אתה צדיק", אני עונה לך ספר לנו כמה אתה מסית נגדינו - החרדים ברחבי הרשת
הולך עוד קצת אחורה אתה מתקן לי טעויות של סטיה מהתוצאה המדויקת של גידול מעריכי, אני עונה לך שכתבתי בערך ולכן אין לך מה לנסות לתקן כי לכתחילה לא באתי לדייק אלא רק לכתוב שבגידול מעריכי המספר גודל פי כמה אתה שוב מתקן אותי, אני שוב עונה לך שכתבתי בערך ולא מספר מדויק.
קיצור, לא מוצא פה ויכוח ראוי לשמו, אלא דו קרב מילולי נטו, שהתחיל מדיבור נגוע שלך, ואתה יכול לבדוק בתהליך התגובות פה, מרגע שהתחלת בשפה זולה, ירידה אישית, קיבלת באותה מטבע. איך אמרו חז"ל, איזהו מכובד - המכבד את הבריות, והיפוכיהן בגולם - כשאתה לא מכבד, אתה לא מכובד, תלמד לכתוב בשפה מכבדת, יכבדו אותך גם.
בזאת מיציתי את הויכוח האוילי איתך, אלא אם כן בא לך להמשיך אותו.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 09/07/2024 03:00:08
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2024 17:52 |
|
| |
השקעת 15 שורות אך התוכן כרגיל - מציאות אלטרנטיבית. מנסה בשיטות בכייניות ידועות להפוך את השתלשלות העניינים ולהאשים אחרים בדברים שהוא כושל בהם באופן החמור ביותר. אה, וכל זה כשלטענתך אתה בכלל לא מתווכח. מעניין כמה שורות זה כשאתה כן מתווכח..
לא יודע בן כמה אתה, אך נראה שאתה איש מבוגר. ועדיין מתנהג בילדותיות ולא מוחכן להתמודד עם המציאות. וזה עצוב מאוד.
|
|
|
|
|