|
|
| נשלח ב-2/7/2024 20:33 |
|
| |
סקר cnn: טראמפ מזנק ומוביל ב-6 אחוז על ביידן החדשות היותר רעות לדמוקרטים - הוא מנצח כל מועמד דמוקרטי אחר עמית סגל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 20:37 |
|
| |
הדיבוק, זו גאווה מטופשת לא לפנות לביידן ולהסביר לו לטובתו שיפרוש. היו צריכים לעשות את זה מזמן ככה זה באמריקה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2024 23:40 |
|
| |
רציף, דבריי נכתבו בציניות. תקרא את המושגים ותפרש אותם כפשוטם (לקום וללכת - מבחינה פיזית; לפנות את כסאו - פיזית), ותבין את כוונתי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2024 00:42 |
|
| |
הדיבוק, תודה על ההבהרה. אז מה יהיה ? יתכן שבית המשפט יתנפל על טראמפ ? יתכן שיש מעומד דמוקרטי שיכבוש את הכסא במקרה וביידן ילך ? מושל קליפורניה צד את עיני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2024 23:32 |
|
| |
ועכשיו המכה הקשה מכולן לביידן: סקר סיינה וניו יורק טיימס שנחשב לאמין ביותר נותן לטראמפ הובלה של 6 אחוז, הפער הגדול ביותר שבו הוביל אי פעם בכל שלושת מירוציו לנשיאות.
פער של עוד 3 אחוז לטובתו מאז העימות.
72 אחוז: ביידן מבוגר מדי.
עמית סגל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2024 23:37 |
|
| |
ועכשיו גם בסקר וול סטריט ג׳ורנל 6 אחוז הובלה לטראמפ לעומת 2 אחוז בסקר קודם
מחצית מהמצביעים (!) רוצים להחליף את שני המועמדים לנשיאות...
עמית סגל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2024 02:14 |
|
| |
מהכותרות שאני רואה, ניכר שימצאו דרך להחליף אותו. בעיניי זה בין כה וכה בזיון למפלגה, כי זה מוכיח שכבר כמה זמן הם מעמידים בראשם סנילי, וככה מנהלים את העולם בתקופה כ"כ נפיצה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2024 19:54 |
|
| |
יחליפו פרה בחמור. מתי יחליפו ? נראה שיחכו עוד כמה ימים לראות אם ביידן יצליח בעימות... מה הסיכויים של המועמד הבא בתור לנצח ?... תוקן על ידי רציף ב- 04/07/2024 20:05:13
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2024 08:31 |
|
| |
במידה ויחליפו אותו לאחר העימותים, האם המחליף יעשה גם הוא עימותים עם טראמפ או שלא? כי אם כן יש מצב שעדיף להם להמתין כדי ללכלך כמה שפחות את המחליף ואולי זו הסיבה שלא בוצעה ההחלפה עד עתה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2024 00:07 |
|
| |
ביידן ישאר במירוץ, ביידן יקרוס, מטורף מה שהולך באמריקה, בכל מקרה מועמד הדמקורטים הולך הביתה . בעזרת ה' . מוזר גם שלביידן עוד נותנים חצי שנה לעשות שטויות . עוד נכונו לו נפילות מצחיקות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2024 22:43 |
|
| |
יו"ר ועדת הפיקוח של בית הנבחרים, ג'יימס קומר, דורש מרופא הבית הלבן להופיע בפני הקונגרס כדי לענות על שאלות על " מצבו הנפשי היורד " של הנשיא ביידן, תוך שהוא חושף כי הרופא היה מעורב בעסקאות של משפחת ביידן.פוקס ניוז דיגיטל השיגה את המכתב שקומר, רפובליקני מקנטקי, שלח לד"ר קווין אוקונור ביום ראשון. קומר מבקש לחקור את אוקונור, לאור "קשריו" עם משפחת ביידן, האם הוא "בעמדה לספק ביקורות מדויקות ובלתי תלויות על כשירותו של הנשיא לכהן". קומר רוצה לדעת אם ההערכות הרפואיות של אוקונור לגבי הנשיא הושפעו באופן לא ראוי מעבודתו עם משפחת ביידן בחברת Americore. קומר אמר כי מכיוון שהאמריקאים מפקפקים ב"יכולתו של ביידן להנהיג את המדינה", הוועדה שלו חוקרת את הנסיבות סביב הערכת הנשיא בפברואר של אוקונור. קומר ציין כי אוקונור קבע בפברואר שהנשיא "הוא גבר בריא, פעיל וחסון בן 81, שנותר כשיר להתמודד בהצלחה עם חובות הנשיאות". עם זאת, קומר הצביע על דיווחים לפיהם אוקונור לא המליץ לביידן לעבור מבחן קוגניטיבי. "ועדת הפיקוח מודאגת שההערכות הרפואיות שלך הושפעו מהעניינים העסקיים הפרטיים שלך עם משפחת ביידן", כתב קומר. קומר אמר שהוועדה השיגה ראיות שמראות שהוא היה מעורב עם Americore Health, LLC, יחד עם אחיו של הנשיא, ג'יימס ביידן. https://www.foxnews.com/politics/comer-reveals-white-house-physician-involved-biden-family-business-deals-demands-he-testify
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2024 22:57 |
|
| |
ביידן נראה מסכן, יותר גרוע מגנץ. ראיתי כתבה שהוא שיפר את המצב שלו בסקרים במדינות המפתח, ב 2 אחוז, הוא היה ב 6 אחוז פיגור מטראמפ. סנטורים דמוקרטים מתאחדים כדי להעיף את ביידן. ביידן עשה עוד טעות מביכה, הוא אמר משפט ללא קשר בין התחלת המשפט לסופו. ביידן לא מוכן לעבור בדיקה קוגנטיבית. בקיצור, הוא בצרות גדולות. איפה שהדמוקרטים יפנו הם יפלו, גם אם יעיפו את ביידן הם יפלו, מה גם שגברת אובמה לא מוכנה לרוץ לנשיאות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|