בית פורומים בחדרי חרדים אלעד

מאבק תושבי אזור המתנס החדש נגד עריכת חתונות ענק בשכונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/6/2024 23:40 לינק ישיר 
מאבק תושבי אזור המתנס החדש נגד עריכת חתונות ענק בשכונה

*חלה שוב היחיד שנלחם למען תושבי השכונה ובחורי הישיבות בעיר!* חבר מועצת העיר ר׳ יצחק חלה שיגר מכתב התראה לעיריית אלעד באמצעות עו״ד יחיאל ועקנין ובו הוא מתריע שלא לאשר את קיום החתונה הפרטית, שאמורה להתקיים ביום שלישי הבא במתנ״ס. חלה שקיבל פניות רבות מתושבי האזור, ולאחר שראה שערב זה בא על חשבון התושבים ובחורי הישיבות, הוציא מכתב התראה.. מהטענות במכתב עולה כי אישור החתונה של ויז׳ניץ (מרכז) תבוא על חשבון אירוע הקומזיץ השנתי שמתקיים לבחורי הישיבות בכל שנה עם סיום בין הזמנים! נראה שמהחתונה המתוכננת לא יסבלו רק התושבים שגרים באזור שסבלו כבר בעבר מחתונות קודמות, אלא כל נערי החמד ובחורי הישיבות שיאלצו לאבד את הלילה היחיד שבאופן מסורתי הוקדש עבורם. לפני הבחירות התחייבו מספר פוליטיקאים כי יפעלו למניעת החתונות במתנ"ס, כך גם הנחה ראש העיר עם הכנסו לתפקיד, אך בנתיים יש שקט אפילו מצד סגן ראש העיר יניב בדלוב שכזכור לפני הבחירות ערך סרטונים במקום ואף פנה למבקר המדינה נגד עריכת החתונות, אך כעת שקט גם מצידו. גורמים בעייירת אלעד מפילים את האשמה במשמר היוצא, הואיל והם אישרו את החתונה לפני 8 חודשים. *מיצחק חלה נמסר:* ״אני פועל לקיום ההבטחות שלי לתושבי העיר. אפעל תמיד למען רווחת התושבים ואיכות חייהם. לא יתכן שאירוע הקומזיץ ממנו נהנים אלפים רבים מתושבי העיר בכל שנה יבוטל בגלל חתונה כזו או אחרת. חשוב לי להבהיר שאין לי דבר נגד חסידות ויז׳ניץ המעטירה, אפעל בכל כוחי כדי לעזור להם למצוא מקום חלופי. אך ההפרעה לחיי התושבים חייבת להפסק״. *תושבים באזור המתנ״ס מתכוונים לצאת למאבק נגד קיום חתונה במתנ״ס עד אור הבוקר בשבוע הבא* להלן ההודעה שהופצה בקרב התושבים: תושבי השכונה! הידעתם? ביום שלישי הבא מתוכננת חתונה ענקית באולם המתנ״ס. אנחנו הולכים לסבול שוב מלילה ללא שינה. מתפיסת מקומות החניה. מהשבתת התחבורה הציבורית. הפעם לא ניתן לזה לקרות! הגיע הזמן לעשות סוף לאירועים המופקרים והלא חוקיים האלה. מחר מתוכננת להתקיים ישיבת מועצה שתאשר את החתונה כ״לילה לבן״. המשמעות של זה היא שמבחינה חוקית אפשר להפעיל רמקולים ולעשות רעש כל הלילה! כל נבחרי הציבור ובראשם יניב בדלוב שזעק שהוא ילחם בזה עד חורמה - שותקים! פנינו לעו״ד שמתכוון להגיש עתירה בשם התושבים, אנו זקוקים לתושבים שסובלים מהעניין ומעוניינים להצטרף ולחתום כעותרים. להצטרפות יש לשלוח הודעה לאימייל: [email protected] ועד התושבים. *לכל עדכוני אלעד ניוז* https://chat.whatsapp.com/LhJgcJoRNQ585pxpWmxO6I

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים אלעד > מאבק תושבי אזור המתנס החדש נגד עריכת חתונות ענק בשכונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext