| נשלח ב-5/7/2024 10:37 |
|
| |
איך אתה יכול לדעת בגיל 6 אם הוא יתגייס בעתיד או לא? החינוך זה לילד, לא להורה, למרות שבגץ מעוניין לחנך גם את ההורים. מעבר לכך, התקציב לחינוך חרדי גם כך לא מגיע לחצי מתקציב החינוך החילוני ככה שזה יהיה עוד סעיף קטן בעונש הקולקטיבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2024 12:54 |
|
| |
הורדת המעונות דווקא די מסתבר לראש החולני של היועמשית. אבל כמו שכבר כתבתי, יורידו ויורידו לחרדים את כל התקציבים, ובסוף גם הוא יוריד תקציב אחד - תשלום מיסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2024 15:43 |
|
| |
מה הקשר לגיוס? יותר הגיוני שמוסדות שאינם מלמדים אנגלית ומתמטיקה ברמה הנדרשת, ייפסלו ולא יוכרו כמוסדות לימוד. וכך הם יאבדו לחלוטין את המימון. אגב, יתכן שלא רק שיאבדו את המימון, אלא גם יוצא להם צו סגירה, ובמקרה הצורך אף יאטמו את המבנה. הורים שלא ישלחו את ילדיהם למוסדות המוכרים, ייחשבו כעבריינים שלא מקיימים את חוק לימוד חובה. מפעילי מוסדות פירטיים במבנים פרטיים, ייחשבו עבריינים וייענשו במלוא חומרת הדיו.
יש כאלו שחושבים שאין סיכוי שזה יקרה, אך זו יהירות ושאננות לחשוב כך. אין לדעת איך הדברים יתפתחו כאשר היהודים הלא-חרדים יתחילו לראות באופן מוחשי איך הריבוי הטבעי החרדי מאיים להשתלט על המדינה. הם עלולים לצאת למלחמה אגרסיבית נגד החרדים כדי לגרום לחרדים לברוח מפה או להסכים לוותר על זכות הבחירה לכנסת..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2024 16:27 |
|
| |
אתה לוקח מיסים מאנשים, ומתנה לתת להם תמורה - חינוך, בתנאי שהם יחנכו בדרך שאתה רוצה את הדור הבא שלהם? מיסים שלהם, החלטה שלהם. ובכלל, כסף זה דבר זול מידי מכדי להחליט על אחרים איך לגדל את הילדים שלהם. היית מסכים לקבל ממני תקציב חינוך חינם, כדי לחנך את הילדים שלך בדיוק בדרך שאני יכתיב לך? יש בכלל מחיר? אני אתן לך דיור חינם, אוכל חינם הכל על מגש של כסף, רק תחנך את הילדים שלך בדרך שאני אכתיב לך, הולך?
ואיך אפשר לגרום להם לברוח מפה? או להסכים לוותר על זכות בחירה - החלום שלך ודומיך? הרי כבר לא נשאר מה להוריד להם, מה תעשה עכשיו? כלא? לא תתן לאנשים לנשום? מה עכשיו דיקטטור נחמד שלנו? רק מזכיר, יהודים עברו את ציפרני רוסיה הסובייטית וחרפו את נפשם כדי ללמוד תורה, תכתוב כאן שמדינת ישראל הולכת לרדוף יהדות יותר מרוסיה..
|
|
|
|
|