בית פורומים בחדרי חרדים

בעקבות עתירת תושבים לא תתקיים באלעד ביום שני חתונת ויזניץ-מרכז

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/7/2024 00:02 לינק ישיר 

מעניין

דבר שלא נשמע מעולם לפחות לי עד כען

לך תוכיח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2024 14:15 לינק ישיר 

מידיעה אישית וברורה, לא הופקדה שום צוואה אצל הרב וואזנר ! שמעתי במפורש מאחד הנכדים שלו, ביום שנפטר הרבי מויז'ניץ, הוא אמר לסבו, עוד מעט הם יבואו לבקש את הצוואה שהופקדה כאן,  כי ככה מספרים ברחוב, והרב ואזנר ענהו, לא הפקידו אצלי שום צוואה, 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 12:49 לינק ישיר 
מצדיק אלימות בק"ן תרוצים

אם צעקו לעבר אדמורם מילות גנאי, זה מצדיק אלימות? וואללה אני מאוד מעריך ומוכיר את גדלותי בעיקר בתורת החסידות, באם תצעק לעברי מילות גנאי נראה לך שמותר לי להכות או לנהוג באלימות? או מותר לחברי תלמידי לנהוג באלימות?

איש_חשוב כתב:
מבלי לתמוך בכת הזאת, כדאי שתדייק, הם צעקו לעבר האדמור דברי גנאי, עבודה זרה וכאלה.
"מכים ללא רחם יהודים פשוטים דת"ל"..
נו באמת.

לא מכיר חסידים שלא היו מכים עד זוב דם את מי שיבייש את האדמור שלהם, ויודע מה? גם ליטאים וספרדים מכירים את המלאכה הזאת בימינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2024 15:44 לינק ישיר 

ben_nahum כתב:
אם צעקו לעבר אדמורם מילות גנאי, זה מצדיק אלימות? וואללה אני מאוד מעריך ומוכיר את גדלותי בעיקר בתורת החסידות, באם תצעק לעברי מילות גנאי נראה לך שמותר לי להכות או לנהוג באלימות? או מותר לחברי תלמידי לנהוג באלימות?

אני לא מאמין שבאמת פספסת את מה שכתבתי על כך שיהודי חרדי אמור להבליג על כבודו של עצמו.
נראה שסתם בא לך להתעלם מכך.
ואם אתה ממש מחשיב את עצמך כאדמור או רב, אולי תלמד מסילת ישרים על ענווה
רק אחרים יכולים לומר עליך האם אתה מספיק גדול שצריך לשמור על כבודך, יהללך זר וכו'.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בעקבות עתירת תושבים לא תתקיים באלעד ביום שני חתונת ויזניץ-מרכז
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext