בית פורומים בחדרי חרדים

מניסיון של העבר - לו היו מעירים את ביבי ב7.10

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/7/2024 21:30 לינק ישיר 
מניסיון של העבר - לו היו מעירים את ביבי ב7.10

סיפור שנתקלתי בו היום,

שקרה בקדנציה הראשונה של ראש הממשלה בנימין נתניהו, ב1996 

איש מודיעין של המוסד, 

ממציא המצאה שכביכול, סוריה הולכת לפתוח במלחמה מול מדינת ישראל,

נתניהו נפגש עם ראש המוסד דאז, דני יתום, ועם ראש אגף מודיעין של המוסד,

והם מבינים בחושיהם המחודדים שזה לא הגיוני, ולכן זו ידיעה לא נכונה,

עם כל זה, ביבי מבקש לחזק את גזרת הגולן,

וצה"ל מעלה מייד חטיבת טנקים לרמת הגולן,

לחזק את הכוחות בגולן,

כשברור לכולם שזו ככל הנראה בדיה.

אחר כך, ביבי מתראיין לכלי התקשורת ומדבר על כך, כאילו הוא לא חושב שזה בדיה.

היה ברור לכל מי שמכיר את ביבי,

שלו היו מעירים אותו מול הידיעות הללו, בליל ה7 באוקטובר, 2024

זה מה שהיה עושה ביבי מייד,

שולח לשם מייד באותו לילה, לפחות חטיבת טנקים אחת לחזק את הגבול,

אם לא עוד חטיבת חיל רגלים ממוכנת, לתגבר את חטיבת הטנקים,

וכתוצאה מכך, רוב מה שקרה, לא היה קורה, וחבל.

יש אנשים שחושבים שלא העירו אותו בכוונה !

הנה הסיפור שפרסם ניק בשם "הג'וקר"

עם סרטון של כלי התקשורת, שבהם מתראיין, ראש המוסד  דני יתום, וראש הממשלה בנימין נתניהו,

סיפור מטורף!!
שנת 1996,
רה"מ הוא בנימין נתניהו.

סוכן המוסד יהודה גיל ממציא דיווח שסוריה בתקופה הקרובה במלחמה נגד ישראל ומקפיץ את כל מערכת הביטחון והקבינט על הרגליים.

שימו לב לתגובה של נתניהו ועכשיו רק דמיינו מה היה קורה לו היו מעירים את אותו בליל הרגליים.

6/10 אין סליחה ואין מחילה!

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 15/07/2024 22:00:19

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 16:29 לינק ישיר 

קולולו כתב:
האחריות של נתניהו היא לא בגלל שהוא לא ידע באותו יום שיש התקפה. האחריות שלו כאסטרטג ומדינאי שמבין בביטחון היא על כך שהוא הוביל את ישראל למקום שטעות במודיעין יכולה לגרום לנזק כל כך גדול למדינה שיביא אותנו למצב שאין פיתרון באופק גם אחרי תשעה חודשים
המצב הבטחוני של ישראל הוא מהקשים שבו היא היתה ויש מי שהיה אחראי על המדינה בעשר השנים האחרונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

פשיטא.

רעיונוביץ מציב פה במשתמע טענת קש של ילדים בגן,
ואז עוסק בה באריכות וברצינות תהומית עם סיפורי אלף לילה ולילה..

זה אולי עובד על ילדים בגן. לא על אנשים בוגרים.

תוקן על ידי חריף_ומקשה ב- 16/07/2024 16:33:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 15:06 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
כאחרון מאמיני הקונספירציות, גם אני חושב שיש כמה דברים מעוררי שאלות גדולות מאוד וכעת כל כמה ימים מתפרסמים עוד דברים מוזרים, והאחרון שבהם מהיום: חייל גולני שהיה בכוננות בעוטף עזה ב7/10 וחבריו נהרגו ונפצעו במתקפת חמאס, טוען שבשעה 5.20 בכל התחנות של העוטף עברה הודעה מוזרה ''אין סיור בגדר עד שעה 9 בבוקר''.

יש אכן הרבה שאלות אבל זו ספציפית לא קשה

קראתי שזה לא דבר חריג באזור 
עוד ועוד חיילים העידו שהם שרתו שם וקיבלו הודעות כאלו 
בכל פעם שהיה חשש שהייתה פעילות בלילה בצד העזתי לא דחו את הסיורים של הבוקר לשעה שהשמש עולה ויש ראות יותר טובה מחשש למטענים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 10:15 לינק ישיר 

האחריות של נתניהו היא לא בגלל שהוא לא ידע באותו יום שיש התקפה. האחריות שלו כאסטרטג ומדינאי שמבין בביטחון היא על כך שהוא הוביל את ישראל למקום שטעות במודיעין יכולה לגרום לנזק כל כך גדול למדינה שיביא אותנו למצב שאין פיתרון באופק גם אחרי תשעה חודשים
המצב הבטחוני של ישראל הוא מהקשים שבו היא היתה ויש מי שהיה אחראי על המדינה בעשר השנים האחרונות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 09:59 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
כאחרון מאמיני הקונספירציות, גם אני חושב שיש כמה דברים מעוררי שאלות גדולות מאוד וכעת כל כמה ימים מתפרסמים עוד דברים מוזרים, והאחרון שבהם מהיום: חייל גולני שהיה בכוננות בעוטף עזה ב7/10 וחבריו נהרגו ונפצעו במתקפת חמאס, טוען שבשעה 5.20 בכל התחנות של העוטף עברה הודעה מוזרה ''אין סיור בגדר עד שעה 9 בבוקר''.
זה לא חידוש מאתמול. שמעתי על זה כבר אז באוקטובר וזה הופיע בידיעה בהארץ מלפני חצי שנה.

אתה לא אחרון מאמיני הקונספירציות אם אתה לא מסוגל להבין למה לא נכנסים לטווח כשיש חשש לפיגוע, אתה הכי קהל היעד של מפיצי קונספירציה.

וגם בדיעבד זה כנראה הציל אותם, ובזכות ההחלטה הזאת נשארו יותר לוחמים בקו האחורי לקרבות הבלימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 02:26 לינק ישיר 

אגב, כמו שלהיות ביביסט מושבע אינו הדרך הנכונה, כך להיות אנטי ביביסט אינו דבר נכון.
יש דרך אמצע, לדון את הבנאדם באמות מידה סבירות, ולבקר אותו כשצריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 02:24 לינק ישיר 

עוד מעט יאשימו את ראש הממשלה גם כשפינוי הזבל בשכונה מתאחר..
היית צריך לבדוק את מוכנות מערך התברואה בעיריה

תפקיד ראש הממשלה הוא אך ורק החלטות, מהלכים מדיניים, מלחמתיים, וזאת אחרי שהוא מקבל חוות דעת מומחים ומתנהג לפיהם, ולא לפי חוות דעתו אפילו אם היא חולקת עליהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 02:01 לינק ישיר 

לבדוק את מוכנות הצבא זה תפקיד של הרמטכ"ל שצריך לידע את השר האחראי שצאיך לעדכן את ראש הממשלה ולהביא פיתרון במקרה הצורך אבל יש לנו מטכ"ל שלם שכמו שזה היה נראה העדיף את הסרבנים מאחים לנזק על פני טובת המדינה וחיי האזרחים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 01:34 לינק ישיר 

"ראש הממשלה, אתה היית צריך לבדוק את מוכנות הצבא, את הפעלת הצבא, הגנת העורף, גלגול כזה של אחריות לא ראיתי מימי, כשהכישלון כל כך רחב הצעד המתבקש הוא החלפת ראש הממשלה" דברי הקיסר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 01:33 לינק ישיר 

מה קשור סגידה
מה שמגוחך, הוא להפיל על ביבי את הסיפר של עזה
בשביל מה שמו מודיעין 8200, שב"כ, סוכני מוסד, מל"ל, וכל סוגי מומחי הביטחון למיניהם בצה"ל? זה בדיוק התפקיד שלהם, להבין בזמן מה חמאס מתכנן, ולהביא לראש הממשלה את המידע, והוא, תפקידו להחליט ולאשר את סגנון פעולת המנע או מלחמה.

הסיפור של "זה קרה במשמרת שלך - תתפטר", זה הטירוף ההזוי של השמאל הסהרורי, שמאבד את דעתו משנאה וקנאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 01:16 לינק ישיר 

זה שהשמאל מוכן לשתות דם יהודי כמו מים - זה לא חדש.
זה שבסבירות גבוהה הם בגדו לכאורה בבני עמם - זה הולך ומתברר.
ועדיין, זה לא הופך את הסגידה המטופשת של רעיונוביץ ודו' לביבי למגוחכת פחות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 00:41 לינק ישיר 

פיינשמקער כתב:
למה חטיבת טנקים?
אריה יהודה, ביבי הגדול, היה עומד לבדו מול הפרצה בגדר הגבול ועוצר את החמאס.
לא ככה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

כשאנחנו יודעים שראשי השבכ והמוסד ואמן ישנו טוב בלילה, אני לא זורק כאלה בדיחות. אני מספיק חושש מהרצינות של אלו שזה תחום אחריותם הישירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2024 00:21 לינק ישיר 

למה חטיבת טנקים?
אריה יהודה, ביבי הגדול, היה עומד לבדו מול הפרצה בגדר הגבול ועוצר את החמאס.
לא ככה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2024 22:30 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מניסיון של העבר - לו היו מעירים את ביבי ב7.10
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext