|
|
| נשלח ב-9/8/2024 10:58 |
|
| |
תחקיר ישראל היום: "ערבים" מקפח זכויות יתומים ואלמנות
למה אני לא מופתע?
המשפחות החרדיות תובעות: "ביטוחי החיים" במגזר מקפחים את זכויותינו במסגרת תביעה ייצוגית נגד עמותת "ערבים - קרנות לאלמנות וליתומים", הפועלת במגזר החרדי, נטען כי העמותה מפעילה "ביטוח חיים" • המשפחות טענו בתביעה שהעמותה לא משחררת כספים באמתלות שונות שלהן לא היו מודעים כשחתמו על הצטרפות לתוכנית • המחוזי דחה בקשה לתביעה ייצוגית נגד העמותה, וכעת המשפחות פנו לבית המשפט העליון
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2024 11:55 |
|
| |
כשאלטשולר איבדו עשרות אחוזים לפני שנתיים בגלל השקעות כושלות גם הגישו ייצוגית? לא שאני מתלהב מהתכניות האלו, אבל מישהולך לישון עם פרעושים..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2024 12:43 |
|
| |
לה''ו. שמעתי שאם התשואה גדולה מ4% תפסיד גם את הקרן!!!
לכאורה, גם פה. אנשים שמו כסף ליום שיחטפו התקף לב על חיתון הילדים, כדי שהסכום שיקבלו יהיה עשרת מונים. אז יש מצבים שאיבדו גם את הקרן וגם את הריבית...
תוקן על ידי hot_trend ב- 09/08/2024 12:51:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2024 14:17 |
|
| |
אחת ולתמיד: הגיעה הזמן להפסיק לחשוב שמדובר בפוליסת ביטוח חיים: מי שמעוניין בפוליסה כזו, כדי לבטח את עתיד שאריו, שימצא לעצמו חברת ביטוח, אחרת המשפחה עלולה להישאר בלי גרוש על הנשמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2024 14:22 |
|
| |
היו כאן כמה אשכולות בעבר, אבל הכל בקודים ולא מובן מה הסיפור. מה מטרת הקרן, מה הצרכים שעליה היא אמורה לענות, מה היא מבטיחה ומה היא נותנת (לפי הבנתי, באופן אירוני התשובות לכל אחת מהשאלות שהצגתי - שונה). בכל מקרה בואו נעשה סדר, במה הקרן אמורה לעזור ובאלו מצבים היא לא עוזרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2024 15:04 |
|
| |
עותרת טוענת בביהמ"ש שהקופה סירבה לתת לה את הכסף משום שהיא אמורה לקבל מחברת ביטוח הרבה כסף בגלל התאונה שבה נהרגה אם המשפחה, אבל כולנו זוכרים איך שהקופה יצאה בקמפיין ענק למען אלמן גולשטיין מאופקים שאשתו ושתי בנותיו נדרסו ע"י אוטובוס אגד. כולנו גם זוכרים איך שמשפחת פלאי ביקשה מהקופה להפסיק את הקמפיין עבורה משום שהיא לא ביקשה זאת, יחד עם זאת הקופה המשיכה להריץ את הקמפיין בחו"ל. בשולי הדברים, אבל לא בשולי חשיבותם יש לומר שכבר הוכח מעבר לכל ספק שאין יראת השם בקופת העיר וד"ל, וכמובן שאיש לא יחשוד בי שאני ממליצה על וועד הרבנים ח"ו
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 09/08/2024 15:22:09
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|