בית פורומים בחדרי חרדים

תפסיקו לתקוף את היועמשי"ת, תחוקקו בכנסת חוקים לטובתינו !

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2024 13:20 לינק ישיר 
תפסיקו לתקוף את היועמשי"ת, תחוקקו בכנסת חוקים לטובתינו !

היועמשי"ת לא אשמה, היא אמורה לפרש את החוק שקיים, היא לא ממציאה חוקים. ולא נראה לי יועמ"ש אחר היה אומר אחרת.

הבעיה שהחכי"ם מהקואליציה לא מחוקקים את חוק הגיוס שעוקף בג"צ, וסוכם על כך בהסכם הקואליציוני - שישים סדר בכל הענין. 

אלא שאותם חכי"ם מאד נוח להם לתקוף את מערכת המשפט העיקר שלא יתגלה קלונם שהם פשוט לא עושים כלום לתועלת הציבור. זה כל הסיפור ושלא ימכרו לכם סיפורי סבתא.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2024 12:07 לינק ישיר 

שלשה התנגדו לחוק הזה בשעתו, אדלשטיין, ברקת אם אינני טועה, ועוד אחד.
עדיין נשארו 61 לקואליציה.

אין סיכוי שבג"ץ ישמוט תחתיו את חוק הגיוס, זה כלב שאינו יודע להרפות אף פעם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2024 10:44 לינק ישיר 

א.  הפרשנות המשפטית הרווחת היא שבגצ לא יפסול חוק שיש בו פסקת התגברות.

ב. חיכו בכוונה? ואולי אחת המטרות של המהפכה המשפטית היתה להוריד את החרדים מחוק הגיוס שלא כולם בליכוד מסכימים להצביע עבורו? פה  קבור הכלב. ובגלל זה הם מסיטים את האש לעבר מערכת המשפט, לא מסוגלים להודות שאין רוב בקואליציה בעד חוק גיוס טוב עם פיסקת התגברות.

ותראה שבסוף נשארו בלי כלום. בלי מהפכה משפטית ובלי חוק הגיוס.ויש לי מחשבה שאולי צמרת הליכוד החילונית דווקא מרוצה מאד מזה, וד"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2024 03:48 לינק ישיר 

שלג_דאשתקד כתב:
ובשביל פיסקת ההתגברות יש את השבתת הרופאים וכל המשק..
כך בדיוק נגמר נסיון הרפורמה הקודם

א. יש הבדל בין חקיקת חוק אחד עם פסקת ההתגברות למהפכה משפטית כוללת שהליכוד הוביל בחוסר הצלחה וקומם עליו את האירגונים והמשק וכו'. 

ב.  להזכירך - לפי ההסכם הקואליציוני חקיקת חוק הגיוס היה אמור להיות מיד בכינון הממשלה. רק משום מה הביאו קודם את המהפכה המשפטית שעשתה בלגן ולכן קשה יותר היום לחוקק חוק גיוס טוב.

א. הבג"ץ יפסול את חוק ההתגברות..

ב. חיכו בכוונה עם חוק הגיוס, כי רצו קודם את המהפכה המשפטית, המעקרת מכל וכול את כוחה המופרז של הבג"ץ והיעוץ המשפטי, אחרת היה הולך חוק הגיוס בדרך כל קודמיו - לפח של הבג"ץ.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 22:26 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:
אופסס כתב:

מה יעשו כשהיא תסיים את תפקידה?? את מי יתקפו

תלוי מי ימונה במקומה
רוב הסיכוים שזה יהיה או תהיה עוד 0 כמוה או בעצם מי שכותב לה את חוות הדעת האלו גיל לימון

נשלח מהאנדרואיד שלי

בעיקרון רוב המשפטנים המשמעותיים בישראל הם בוגרי בור הטינופת השמאלנית העמוק בישראל, קרי ביה"ס למשפטים של האוניברביטה העברית. הסיכוי שימצאו משפטן מאוזן ואחראי בישראל הוא קטן מאוד, וסו להערכתי הסיבה שלא מחליפים את המפגרת (למרות שבכל מקרה הייתי מחליף אותה)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 21:48 לינק ישיר 
איני_מכיר

שלג_דאשתקד כתב:
היועמשי"ת לא אשמה, היא אמורה לפרש את החוק שקיים, היא לא ממציאה חוקים. ולא נראה לי יועמ"ש אחר היה אומר אחרת.

הבעיה שהחכי"ם מהקואליציה לא מחוקקים את חוק הגיוס שעוקף בג"צ, וסוכם על כך בהסכם הקואליציוני - שישים סדר בכל הענין. 

אלא שאותם חכי"ם מאד נוח להם לתקוף את מערכת המשפט העיקר שלא יתגלה קלונם שהם פשוט לא עושים כלום לתועלת הציבור. זה כל הסיפור ושלא ימכרו לכם סיפורי סבתא.

אתה צריך לעבור קורס במשפט חוקתי ובמשפט מינהלי כדי להבין שלא יעזור כלום ... 

או לפצל את תפקיד היועמ"ש . או משיח צדקינו .. מעדיף את האפשרות השניה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 21:06 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

א. יש הבדל בין חקיקת חוק אחד עם פסקת ההתגברות למהפכה משפטית כוללת שהליכוד הוביל בחוסר הצלחה וקומם עליו את האירגונים והמשק וכו'. 

ב.  להזכירך - לפי ההסכם הקואליציוני חקיקת חוק הגיוס היה אמור להיות מיד בכינון הממשלה. רק משום מה הביאו קודם את המהפכה המשפטית שעשתה בלגן ולכן קשה יותר היום לחוקק חוק גיוס טוב.

ושוב, האחריות היא לא היועמ"ש, אלא הקואליציה שפשוט לא מתפקדת ולא מחוקקת חוקים לפי ההסכם הקואליציוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 17:14 לינק ישיר 

אולי שיחוקקו ישירות חוק העברת כספים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 12:11 לינק ישיר 

אופסס כתב:

תלוי מי ימונה במקומה
רוב הסיכוים שזה יהיה או תהיה עוד 0 כמוה או בעצם מי שכותב לה את חוות הדעת האלו גיל לימון

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/8/2024 12:03 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2024 18:21 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2024 14:23 לינק ישיר 

בשביל זה יש את פיסקת ההתגברות. אפשר לחוקק חוק מסויים שיש באותו חוק גם פיסקת התגברות שבג"צ לא יוכל לבטל אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/8/2024 05:33 לינק ישיר 

לא הבנתי את המילים "תחוקקו חוקים", הרי היא ובג"ץ יושבים ומחליטים איזה חוק חוקי ואיזה לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2024 22:53 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
היא לגמרי ממציאה חוקים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה לא בקיא בחומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2024 17:17 לינק ישיר 

היא לגמרי ממציאה חוקים אבל להילחם בה לא יעזור זה רק יתן לה יותר כוח 
ואם יפטרו אותה בג"צ יחזיר 

מהפכה נכשלה ולא תהיה יותר 
הצד שכנגד מחזיק בכל עמדות הכוח ואין לו שום בעיה לשרוף את הכל
הוא גם מחזיק בתקשורת והעם קונה מה שמוכרים לו ולמרות שרובם מבינים שיש בעיה לא רוצים מחלוקת ופילוג ומקום לפנות לאלו שיוצרים את הפילוג הם קונים את זה שביבי\לוין\רוטמן הם האחראים ולכן מוכנים לוותר 

מה שצריך לעשות זה לעשות הרבה שינויים קטנים שלא מזעזעים את הספינה אבל לבסוף גורמים לה להסתובב 
אני לא ממצביעי סמוטריץ אבל מסתר שהוא מבין כמוני את המציאות וזה בדיוק מה שהוא עושה בנושא של הימין\התנחליות 
בלי כותרות ובלי מהפכות הוא מוביל המון המון מהלכים קטנים שישפיעו לשנים רבות קדימה 
מידי פעם עיתון הארץ שם לב ועושה כתבה שמראה כמה באמת השתנה בשטח... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2024 14:41 לינק ישיר 

שלג דאשתקד אני מציע לך לפתוח את השכל מעט ולהבין שאנו תחת שליטת הסט"א והיועמשי"ת שהיא צדקת בעיניך היא קליפה טמאה שונאת חרדים לתיאבון ואין מצות לדון לכף זכות רשע שכזה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > תפסיקו לתקוף את היועמשי"ת, תחוקקו בכנסת חוקים לטובתינו !
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext