בית פורומים בחדרי חרדים

זעקת נפגעי הפגנת הפלג

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2024 14:00 לינק ישיר 
זעקת נפגעי הפגנת הפלג

בשם שלושים איש נשים וטף הממתינים בשמש הקופחת בתחנת אוטובוס בי-ם אנו מודים לאנשי הפלג שגרמו לכך לשם שמים כמובן!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2024 00:13 לינק ישיר 

הם וחבריהם שזרקו גביע לבן על הרב אדלשטיין זצ"ל ביזו ת"ח וגרמו חילול השם שלא היה כמותו בדורות האחרונים. פלא שגוזלים זמן?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 20:13 לינק ישיר 

עכשיו עברתי בשרי ישראל, לא הבנתי בהתחלה מה הצחנה הזאת... פשייי מגעיל ברמות.. זה עלול להצית את זעם התושבים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 18:09 לינק ישיר 

דעת הרבי מחבד שאם יש איסור יהרג ולא יעבור על גיוס בנות הוא הדין לגיוס בנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 15:14 לינק ישיר 

פרקש כתב:
ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מותר לא להתגייס.
לזה דווקא יש מקור, זה הרדב"ז בתשובה (ח"ד סימן תתשסה) לגבי מי שהוכרח להתאסלם, "ומעתה בנדון דידן אומר אני כל שכן הוא דיהרג ואל יעבור אם מפני מצוה אחת של תורה אמרו יהרג ואל יעבור מי שאנסוהו לעזוב כל הדת כולה ולהיות כאחד מעמי הארץ ולכפור בכל תורת משה עאכו"כ שיהרג ואל יעבור". לכאורה מהדברים נלמד, שמותר יהרג ואל יעבור ופיקוח נפש במקרה של חשש התקלקלות מוחלטת (כמובן שמדובר שם במצב ודאי.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 15:05 לינק ישיר 

בראשית המדינה הצבא היה כשר והרבה מאוד חרדים שירתו . היום אין אמון באלופים השמאלנים המטורפים האלה האחראים לטבח קפלן , ההלכה מקבלת תפנית לשלילת הצבא, כי בשטח הצבא הוא פרוגרסיבי לא כשר , יש לצבא עניין לחלן אותנו , יש לצבא עניין להפלות דתיים וחרדים, ואולי אפילו לשלוח אותם להיות בשר תותחים . יש מיעוט חרדים שמתגייס, הם עדיין מאמינים שהצבא הוא כשר, וחייבים לשאת בנטל, ולשלם מחיר איום ונורא . אם הצבא יהיה כשר - יהיה מצוה לשרת . לא יתכן שהצבא לא צריך לעשות כלום עבור כשרות הצבא . הצבא התדרדר נוראות .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 15:03 לינק ישיר 

מכמונת כתב:
עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מותר לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

גילוי עריות לא פרוץ בצבא?
לא מה שידוע לי. מי שחילוני "אצלו זה אהבה", מי ש"אצלו זה כרת" לא נראה לי שנכשל בג"ע בצבא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 14:36 לינק ישיר 

אנסה להסביר, מה היה קורה אם היו מגייסים אותנו בכפיה או אוסרים ברית מילה ?
ודאי שהיינו מבעירים את המדינה.
גם כאן, הם חושבים שיש בזה תועלת, או יכול להיות תועלת בהפגנות ומרי אזרחי, תשאלו את אהוד ברק ואהוד אולמרט הרשעים הקיצונים .

יש טוענים שהמכשולות בצבא הם העברה על הדת ואסור להתגייס לצבא השמד . היו לא תהיה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 14:02 לינק ישיר 
מכמונת

שאגתשביט כתב:
עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מותר לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

ואם תובטחנה יחידות נפרדות?

כבר בבקו"ם המקדים בבית החייל של גיוס האחרון שהובטח כנפרד מגדרית היו חיילות. ובאחד האשכולות כאן ציין אחד החיילים מנצח יהודה את הדוגמא האבסורדית שחיילת הגיעה לישון באוהל בו ישן. הצורך בהפרדה נראית לחילוני כמו בעיה מימי הביניים ואינו מבין את הענין כלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 13:56 לינק ישיר 

אתמול היה יום סיוט עבור משתמשי התחבורה בי-ם כתוצאה מהפגנת הפלג. ותירוץ נפלא עבור מפעילי התחבורה הציבורית שהשתמשו בהפגנה כעילה לאי הגעת אוטובוסים גם בלי שום קשר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 13:55 לינק ישיר 
שאגתשביט

מכמונת כתב:

ואם תובטחנה יחידות נפרדות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 13:48 לינק ישיר 
מכמונת

פרקש כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:47 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:46 לינק ישיר 
פרקש

פרקש כתב:
עובדי ע"ז, מסלפים את ההלכה בצורה חמורה: אפוא יש בהלכה שגיוס לצבא, זה ביהרג ואל יעבור ואפוא יש בהלכה שבמקרה פיקוח נפש, חשש מהתקלקלות בצבא, מתי לא להתגייס. אני מדבר כמובן רק על מי שלא עובד ומסתובב בכיכר ציון ורואה משחקי כדורגל בערבים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 12:44 לינק ישיר 
פרקש

תוקן על ידי פרקש ב- 22/08/2024 12:47:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2024 08:40 לינק ישיר 

אמר לי פעם מכר חרדי, החרדים מצליחים רק בטקטיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > זעקת נפגעי הפגנת הפלג
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext