| נשלח ב-23/8/2024 16:47 |
|
| |
כל החטופים חוזרים ונתניהו נשאר ראש ממשלה - צרחות ...
(פרסם - ינון מגל)
אודיה קורן בגל"צ "הצעתי לאנשים בשמאל דיל:
כל החטופים חוזרים ונתניהו נשאר ראש ממשלה עוד 8 שנים.
עוד לא גמרתי את המשפט... הצרחות שבשום אופן לא! וזה אנשים שהולכים וצועקים בכל מחיר..."
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 23/08/2024 17:10:08
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 20:20 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | השאלה כוונה למעריצו של אוכל השרצים נתניהו. לא שמתי לב שאתה מעריץ של נתניהו.
בכל מקרה דעת רבנים גדולים שאין כאן עניין שיותרמכדי דמיהם וכבר דנו בכך בעבר.
כמה מוזר שאתה כותב את זה בתגובה למה שכתבתי שאין לי בעיה שיחליפו את נתניהו. ועד מתי יביאו לפה כל הזמן דעות של רבנים גדולים בלי לצטט עם השמות. |
|
למה זה מוזר? השאלה יועדה לרעיונוביץ כאמור. כתוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 16:27 |
|
| |
איש חשוב, סתם נתתי דוגמה והשארתי את הנושא בשאלה. באותה מידה אתה יכול להכניס ולהוציא כל מפלגה. לא זה היה הרעיון מבחינתי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 16:26 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | כל אחד חושב שהצד השני מהווה סיכון קיומי ולכן אסור לוותר ולתת לו את השלטון אפילו בעבור החטופים.
נתניהו ודאי רואה את עצמו כ"שומר ביטחון ישראל" כך אמר בפה מלא ולכן לא יזוז למען החטופים, כי גנץ בראש יביא חלילה להתקפה חמאסית שתהרוג מאות יהודים ותשתק שני חלקי הארץ לחודשים ארוכים... |
|
מה זה סותר? ברור שהוא חושב שהוא טוב וראוי. גם גנץ ולפיד וליצמן ואתה חושבים שאתם אנשים טובים ויעילים. השאלה כאן אם תמורת שלום עולמי הוא יסכים לוותר על ההנהגה שלו או על המשכורת והכבוד וכו. זו השאלה, ואני לא רואה שום ראיה מדבריו נגד ההשערה שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 10:12 |
|
| |
| הדיבוק כתב: |  | אם אתה רוצה משוואה יותר מדויקת, זה לומר שנניח העולם מוכן שכל עזה תהפוך לשטח ישראל ולמצוא פתרון הומני ומושלם לכל החפים מפשע שיש בעזה ולהחזיר את כל החטופים ולהקים לתחיה את כל ההרוגים וכו וכו, ובלבד שישתנה הרכב הקואליציה ונניח שבמקום ג ושס יכניסו את ליברמן וויקטור תייר. כאן מעניין מה הייתה תשובת חלקים שונים בעם.
|
|
יכול היית לשאול את שאלתך בצורה יותר נכונה, מה יקרה אם העולם ידרוש שהקואליציה תהיה פחות ימנית ובן גביר ועוצמה יהודית ייצאו, בחרת בשאלה די מוזרה ולא קשורה, שבוחרי ג' יבחרו ליברמן, למרות שהבנו - לבחור הפוך מדעתך.
אותה שאלה מופנית גם אליך, לא ידוע למי אתה בוחר, ואולי תציג את עצמך, ומה היית עושה אילו היית נדרש לבחור הפוך מדעותיך, בכל מקרה, חרדי שבוחר ליברמן, אינו "סתם בוחר אחרת מדעותיו", אלא אחרת מצו דתו, ליברמן עוקר הדת שונא תורה שונא מצוות, היצר את צעדיהם כשהוא היה בממשלה בכל מה שהוא יכול עוד יותר מלפיד, אסור לחרדי או דתי לבחור לשונא דת זה, וכל מה שליברמן יעשה אחרי זה, מבחינת גיור, שמירת שבת וכו' מוטל על מי שבחר בו, אז התשובה היא לא, לא יעקרו את הדת כדי להחזיר שבויים, וזה לא שאלה של בחירה פוליטית של שמאל נגד עצמם או ימין נגד עצמם, וסתם שרבבת לכאן את השאלה הזאת שאינה קשורה כאמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 10:06 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | השאלה כוונה למעריצו של אוכל השרצים נתניהו. לא שמתי לב שאתה מעריץ של נתניהו.
בכל מקרה דעת רבנים גדולים שאין כאן עניין שיותרמכדי דמיהם וכבר דנו בכך בעבר. |
|
כמה מוזר שאתה כותב את זה בתגובה למה שכתבתי שאין לי בעיה שיחליפו את נתניהו. ועד מתי יביאו לפה כל הזמן דעות של רבנים גדולים בלי לצטט עם השמות.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 01:49 |
|
| |
כל אחד חושב שהצד השני מהווה סיכון קיומי ולכן אסור לוותר ולתת לו את השלטון אפילו בעבור החטופים.
נתניהו ודאי רואה את עצמו כ"שומר ביטחון ישראל" כך אמר בפה מלא ולכן לא יזוז למען החטופים, כי גנץ בראש יביא חלילה להתקפה חמאסית שתהרוג מאות יהודים ותשתק שני חלקי הארץ לחודשים ארוכים...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2024 00:12 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מה תהיה התשובה שלך לדיל שנתניהו יעזוב בתמורה להחזרת החטופים? ... |
|
אני חייב לומר שחשבתי על זה... אישית אין לי שום דבר בעד נתניהו (חוץ מזה שאני מאמין שהוא יותר טוב מכל אחד אחר), אבל די ברור לי שדיל כזה אם הוא היה רציני ונניח היה אפשר להגיע להכרעה מושלמת והצלחה מוחלטת של המטרות הישראליות וזה היה התנאי היחיד, אין לי ספק שגם נתניהו בעצמו היה יורד מכסאו ובלבד שהמשימה תושלם. עם זאת, אני חושב שיש הבדל בין להתערב בבחירה של העם (העם בחר בנתניהו, זו העובדה), לבין להשאיר מצב שמעצבן את המיעוט ובתמורה להשיג תועלת מוסכמת של כולם, כך שעדיין זו שאלה לא לגמרי נכונה. אם אתה רוצה משוואה יותר מדויקת, זה לומר שנניח העולם מוכן שכל עזה תהפוך לשטח ישראל ולמצוא פתרון הומני ומושלם לכל החפים מפשע שיש בעזה ולהחזיר את כל החטופים ולהקים לתחיה את כל ההרוגים וכו וכו, ובלבד שישתנה הרכב הקואליציה ונניח שבמקום ג ושס יכניסו את ליברמן וויקטור תייר. כאן מעניין מה הייתה תשובת חלקים שונים בעם.
תוקן על ידי הדיבוק ב- 26/08/2024 00:14:22
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 21:11 |
|
| |
השאלה כוונה למעריצו של אוכל השרצים נתניהו. לא שמתי לב שאתה מעריץ של נתניהו.
בכל מקרה דעת רבנים גדולים שאין כאן עניין שיותרמכדי דמיהם וכבר דנו בכך בעבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 08:31 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | | מה תהיה התשובה שלך לדיל שנתניהו יעזוב בתמורה להחזרת החטופים? ... |
|
השמאל הוא זה שקידש את החזרת החטופים בכל מחיר, שהוא נוגד את דעת תורתנו הקדושה, אין פודין את השבויים יתר מכדי דמיהם, כדי שלא יחזרו ויחטפו עם חשק גדול יותר. השמאל הוא זה שכדי לשחרר 105 חטופים, שלצערינו ככל הנראה רובם כבר לא בין החיים, מוכן להחזיר לחמאס את השלטון ברצועה, ולקבל עוד כמה שבעה באוקטובר, ואיבוד הרבה נפשות מישראל, העיקר להחזיר את החטופים.
אנחנו ימין! אם ביבי עוזב והשמאל מקבל את השלטון, התשובה היא לא רבתי, כי זה אומר איבוד עצמי לדעת של ישראל, אבל אם יוכתר במקום ביבי ראש ממשלה ימני אחר שימשיך את הדרך הימנית לפיה המלחמה הזאת תסתיים כשהחמאס ימוגר בצורה שלא יוכל יותר לשלוט אי פעם בשום מקום, התשובה היא כן לשחרור השבויים תמורת החלפת ביבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 08:06 |
|
| |
|
אין אחד שלא יסכים לזה אם זה מה שהיה מחזיר את החטופים. כולל יאיר נתניהו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 06:52 |
|
| |
מה תהיה התשובה שלך לדיל שנתניהו יעזוב בתמורה להחזרת החטופים? ...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2024 05:07 |
|
| |
היה יכול יותר מענין אילו היתה מציעה דיל הפוך -
ביבי הולך הביתה מיידית ולתמיד, בתנאי שהחטופים נשארים לתמיד בעזה.. תביאו לי שמאלני שאומר על זה לא..
|
|
|
|
|