בית פורומים בחדרי חרדים

דנינו אוי דנינו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/9/2024 10:35 לינק ישיר 

נניח שביבי ודנינו התווכחו ויכוח חריף בנושא הקשור לתיאוריית הקוונטים, אתה יכול לומר: בואו נבדוק אובייקטיבית מי צודק (הרבה פעמים תגיע למסקנה שאין כלים לבדוק את זה, או ששניהם צודקים, כ"א מנקודת מבטו); או להגיד: אני לא אובייקטיבי, ברור לי שביבי תמיד יטעה ביחס לדנינו, שהרי דנינו הוא אב שכול וביבי הוא רק אח שכול - שזה דרגה פחות ב"סולם איוב", וגם שביבי אוכל שרצים ודנינו אוכל רק חגבים כשרים. שיטת ההכרעה השנייה שהצגתי, היא פוליטיקה של זהויות. אני בודק מה זהותי וזהות האדם ומחליט שהוא צודק. זו הייתה כוונתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 10:36 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
כל מה שלא אובייקטיבי זה פוליטיקה של זהויות?
לא, יש עוד דרכים להיות לא אובייקטיבי. חפש קורס מערכי מחקר באזור מגוריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 19:13 לינק ישיר 

ולמה אתה מייחס לי את הסובייקטיביות הזו? אני חושב שדנינו צודק שביבי מימן את החמאס ותמך בהתנתקות ומסר את חברון לערפאת. והגיע זמנו לעוף.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 21:12 לינק ישיר 

קלעפער כתב:
אנשים שמעדיפים לזלזל באבא שומר תורה ומצוה שנהרג לו בנו בגלל שפגע באיזה ראש ממשלה חילוני.
בגלל ההודעה הזו ייחסתי לך את זה. אם הסיבות הן אחרות (כפי שכתבת בהודעה האחרונה) אז אני לוקח את דבריי בחזרה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 21:48 לינק ישיר 

זה התייחס לצורך של אנשים להגיב כלפי אב שכול. ודאי לא המניעים שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > דנינו אוי דנינו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.