בית פורומים בחדרי חרדים

הצעה לחברי הכנסת החרדיים - חוק הגיוס.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/9/2024 15:44 לינק ישיר 
הצעה לחברי הכנסת החרדיים - חוק הגיוס.

אחרי שיאיר לפיד ושותפיו פונים לחברי הכנסת החרדיים מעל כל במה ומבקשים מהם שיתמכו בעסקה לשחרור חטופים, אני מעלה כאן הצעה לחברי הכנסת החרדיים, הצעה שהיא WIN WIN, יקבלו את ההצעה הרווחנו, לא יקבלו - גם הרווחנו.

תקיימו מסיבת עיתונאים רישמית, ותודיעו פה אחד שאתם מוכנים לתמוך בעסקה - כל עסקה, אפילו שהיא כוללת סיכונים בטחוניים מחושבים שהשמאל מצהיר שהוא יידע להתמודד אתם. תמורת זאת האופוזיציה כולה תתמוך בחוק הגיוס שיגישו המפלגות החרדיות לפטור מגיוס צבאי ללומדי התורה.

אם יקבלו את ההצעה - יהיה חוק גיוס בקונצנזוס.

אם ידחו את ההצעה - המסכה של 'עסקה בכל מחיר כולל נטילת סיכונים מחושבים שנדע להתמודד אתם' - תקרע.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 07:34 לינק ישיר 

כדי שלא להתעכב עם החוק עד השלמת העסקה, אפשר כבר להעביר החוק ולקבוע מראש שיעדי הגיוס יהיו צמודים לשיעור החטופים הניצולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 05:11 לינק ישיר 

גאוני, החרדים ישתמשו בחטופים לחוק הגיוס. הם גם ירוויחו חוק גיוס וגם שמם ינקה ברבים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2024 00:40 לינק ישיר 

עד היום אני לא סגור על מי השמאלנים שונאים יותר, ביבי או חרדים
אולי זה יביא סוף סוף מענה לשאלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2024 21:10 לינק ישיר 

אני מבין שהחרדים מאוד מוטרדים מגורל החטופים, לכן הם מוכנים להפיל את הקואליציה על סבסוד מעונות ולא על עיסקה לשחרור החטופים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/9/2024 20:57 לינק ישיר 

אתה מדבר על כאלו שהכל מחיר אצלם נגמר ברגע ששואלים אותם אם הכל מחיר זה גם אם ביבי ישאר ראש ממשלה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הצעה לחברי הכנסת החרדיים - חוק הגיוס.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext